Abi meganenin lastiginin fotosu varmi,aradim ama bulamiyorum koymustun sanki
Printable View
@by_hayali
Rica ederim, bizlerde cok keyif aldık:)
Feyyaz :)
Mike,minicik kutular. Start dan once takar,son duzluk cikartir :) Yani bana arkadaslar soyledi,ben bilmem oyle seyleri... Haha!
Böyle bir ihtimal mevcut ise henüz sezon başlamamışken, ileride muhtemel Tartışmaları önlemek adına araçlardaki obd soketlerinin iptal edilmesi, mühürlenmesi faydalı olabilir.
Onun onlemi alinmistir canim. Bu kadar sey dusunulmus... Hele Bugra var bu isin basinda,aman diyim.
Obd2 mi ? Bu arabalarda obd2 yok obdby var ;)
yarışan herkese başarılar. . Baybars güç seninle olsun kardeşim. Acıma clioya ver kırbacı.
İnstagram da Vuralak tan sonra intercitypark hesabı da beni yazdığım yorumdan dolayı engelledi.Eleştiri kabul etmeyen ezikler. Engelleneceğimi tahmin ettiğim için screenshot almıştım :)
http://i.hizliresim.com/y5Z9ZM.png [IMG]http://i.hizliresim.com/GRMXMv.png[/IMG]
Bence yorumun yanlıs,her tıp aracın Ist parka cıkmayı hakkı var karsılıgını verdıgı surece.
Ha karsı tarafında engellemesı ayrı yanlıs ama onun bılecegı ıs. Karsılıgını uzun vadede alı...
Sonuc olarak; ıkı yanlıs bır dogru etmıyor.....
Fotodaki mavi CRX'i padokta canlı gördüm, çok güzel arabaydı valla.
Beni benden aldı, yarın CRX bakmaya gidiyorum :)
Genclık yıllarımın aracı ama o yıllardakı kondısyonları yok hıcbırınde Baybars. Alıp sadece ızlemelık.... Malumm metal yorgunlugu kotu bırsey.
Herkes yanlış anlıyor. O gün 6 tane Supersport araba yarışsaydı bu arabaları da koymazlardı ona eminim eski payaşımlara bakın görürsünüz. Çünkü yapılan eylemler onu gösteriyor. Resimdeki arabalarıda kesinlikle ezmeye falan çalışmadım yapmam öyle birşey ;) Geçen senelerde sadece izlemeye bile kaç defa gitmiştim. Şuan o hava yok eski pist günleri resimlerine koydukları arabaları artık bulamazlar sıkıntı ellerinde olan o 8 tane arabayı toplayıp resim çekmişler.Muhalefet olan gidiyor direk.
Baybars,50 arac mı? Bır yerde yanlısın olmalı....
Suan seatla yada hondayla gırılmeye kalkınsa kac para? Yanı sadece 20 dakıkası....
17.04.2016 istanbulpark diye arattım youtube da bu resimdekiler hariç bide m4 gördüm başka bir veri yok :D
Yanlışı yok doğru bilgi, A seansını izledim, b seansına katıldım, A ve B de toplam 40 araba vardı zaten rahat, c ile beraber pazar günü 50 araca ulaşılmıştır rahat,