cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı
eee herkesin istediği olmuş, niye herkes söyleniyorki bu fiyatlara?
100 liralardan 200 liralara fiyat fırladığında daha dün gibi hatırlıyorum bir çok ağızdan pist işi maliyetli lastiği var, freni var, bakımı var.. 2xx lira oldu diye ağlamasın kimse bunun altından kalkabilen için bu para hiçbir şey parası olmayan gelmesin diyen sizler değil miydiniz?
Siz istediniz bir göz yukardaki verdi iki göz.
bu ülkedeki en büyük sıkıntı bu. hangi kesimden olursan ol sen elitistsin ama altındakiler fakir, hakir, hor görülebilecek kimseler di mi?
Ben şimdi düşünüyorum da iyi kötü bir arabam var gelirim düzenli değil öğrencilik hayatından dolayı ama İstanbul'da olsam bu fiyatlara kesinlikle pistte katılırdım. 200'lü fiyatlar bile beni yorardı. O zaman bu iş lüks iş diyenlere de demek lazım ki aga bu iş lüks iş benim öğrenci arabam var senin s3'ün, type-r'ın benimkinden 6 tane alabilirsin vergin ha keza en 6 kat pahalı, gelirin de muhakkak ona göre. Piste girerken niye o fiyat göze batıyor? Bu iş lüks işi değil mi?
Tabiki fahiş fiyatları savunmuyorum da adalet yerini bulmuş ve herkes bir anda eşitlikçi olmuş ya dışardan çok yapmacık ve komik gözüküyor. Kraldan çok kralcı olanlar şimdi kralı protesto ediyor şaşırtıcı doğrusu..
Ve son olarak bir Türkçü olarak Nazım Hikmet şiiri paylaşasım geldi burdaki iki yüzlülüğü görünce.
kabahat Senin,
— Demeğe De Dilim Varmıyor Ama —
kabahatın Çoğu Senin, Canım Kardeşim!