Cupraları izlemekten özellikle zevk alan biri olarak video Çekin lütfen :)
Printable View
Cupraları izlemekten özellikle zevk alan biri olarak video Çekin lütfen :)
Baybars abi bir vcds bul,yari mekanik su kilidi strong yap.Tamamen elektronik xds de bile dunyasi degisiyor.Yani en azindan kendi tdi icin konusuyum,kavsakta tam gaz yapip dondugum anda eskide kayardi ama xds de devrede olurdu,kayardi ama azcik iceri cektigini anlardin simdi zart diye freni distaki tekere bir vuruyor kafa direkt iceride :) Eskiden anlamiyordum ama strong yapinca belli oldu asr acik/esc sport/esc kapali her pozisyonda elektronik kilit devrede kaliyor tum sistem kapansa bile kaldiki sisteki cok daha ustun bir sistem :) Sigorta kutusundan once cit cit ses geliyor cok dikkatli dinleyince sonra bam diye vuruyor freni :)
Kodlamasi:
03 abs
16 security acces,20103 do it
10 adaptation
Differantial lock,weak to strong
Do it
Bitti :)
Evet ayarı var ama zaten çokça uğraşılmış bir sistem ve cupra modunda fazlaca agresif onun ayarını değiştirmenin + getirmeyeceğini düşünüyorum demek istedim. Sistemin çalışma mantığına alıştığında aracın kafasını çizgiden çıkarmak çok güç gerçekten.
Doğrudur abi ama denenebilir.Ben strong yaptığımda ASR kapalı karda biraz saçmaladı yaz lastiğiyle(XDS,VAQ zaten ne arar :D ) böyle kayınca bir sağa bir sola bir sağa bir sola hangi tekere vereceğini şaşırdı arabada revlimitör varmış gibi gidiyordu ben eksinini öyle gördüm :D VAQ'da neler olur bilemiyorum,keşke mod mod ayarlama şansımız olsa.Varsada ben bulamadım
Vag grubunda ki Xds ile yeni nesil Cupra'da ki cok farkli kilitler...
Konuya göbekten dalayım; XDS'yi strong yapmak pistte frenleri pişirir haberiniz olsun :)
Arkadaşlar geçen sene pist günlerinde bridgestone ekibinin lastik basıncını ayarlamak için kullandığı ufak,pratik bir alet vardı. O alet neydi tam olarak ve nerde bulabilirim acaba?
ben amazon yada ebayden getirmiştim. elektronik ekranlı, bleeder valve olanlardan alabilirsin.
örnek:
Amazon.com: Longacre 53006 Digital 0-60PSI Tire Pressure Gauge: Automotive
şu iş görürmü acaba,ben pistten ziyade arada bir bakmak istiyorum petroldekilerin çoğu yanlış
http://www.hepsiburada.com/carub-dij...tmbrkbr2450314
kompresöre bağlanan tipleri var ama pratik değil. bridgestone kamyonla geliyordu, takım taklavat kriko kompresör vardı. bize indirmece yeter.