.............
Bu konuya da can getirelim yetiştirebilirsek 27-28ağustos pist günlerinde 3 araç olacak önden çekişte iddialı. Havanın çok sıcak olmamasını umuyorum bakalım keyifli bir org olur inş kazasız belasız sorunsuz![]()
Yeni önden çekiş rekoru gelir mi diyorsun Zeki? Hangi gün çıkacaksanız netleşince yazarsın, izlemek için oradayım.
3. araç kim ? 1- Sen,2- Murat abi, 3 ?![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
@baybars daşmı yisinBaşıda kel değil ayrıca
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
baybaRS
Birde stg3 cupra 290 varmis. Coil-fren kiti vs olan...
En iddialisi o olur. Sahibini tanimiyorum.
Benden rekor gelmez hem arabada ekstra birşey yok hala yazılım dışında oem disk var üzerinde hemde lastiğim semi değil , düz slick yani süre yol aracı süresine girmezcumartesi Murat Abiyle Baybars abi çıkacak ben manevi destek için ordayım pazar benle Murat abi çıkacağız Baybars abi clio cupta olduğu için çıkmayacak ayrıca cuprayla. Yani 2 günde ordayız bir aksilik olmazsa
Beni sayma aslında Mehmet dediğim gibi lastik slick bide arabada bir gelişme yok pek. Murat abinin süpriz yeni aracıyla Baybars abinin cuprası birde hazırlık yapan bir leon 290 var ama yetişir mi kim sürer ne yapar bilmiyorum pek ama araç bittiğinde bence dehşet olacak ki pek bir eksiği kalmadı.
Buğra Bey pazar bir aksilik olmazsa "birkaç seans"![]()
çıkabilmek için tatile gitmedik istanbuldan çıkmadık inş keyifli bir gün olacak diye hazırlanıyoruz..
Pazar günü Pist günlerinde hızlı hot hatchlerin yanında Clio Cup da izlemeye gelebilirsiniz arkadaşlar. Psikolojik durumum bugüne kadar Niki Lauda iken, bugünlerde James Hunt'a döndü. Yavaş ama gururlu Clio ile bu ayakta enteresan görüntüler olabilir
temsili ruh halim:
![]()
Enjektörüm takılmadı daha ama onun dışında bi eksiğim yok 1.5 basınçla gelip deneyebilirim bende hot hatch grubuna yazın benide![]()
INFINITE PERFORMANCE
İyi akşamlar, kolay gelsin.
Abi herhangi bir piste izleyici olarak girmedim, sizin koştuğunuz turları izlemek için nereye gitmem gerekir ne yapmam gerekir?
Gelecek hafta abi, bu haftasonu 31-32 derecelerde. Haftaya marmara serinleyecek gibi biraz, hafta içi edirne için yağış var mesela![]()
İstanbul parka geliyorsunuz araç ile, tabi yaş 17 ise sizinle aynı yerden gelenler veya ebeveyn ile gelebilirsiniz, otoparka girişte 20 tl park ücreti ödedikten sonra aracı parkedip padok alanında da görebilirsin Murat abiyi ve diğer katılımcıları, pist içerisindeki turlarını ise start finish üzerindeki tribünden izleyebilirsin, onların girişi de otoparkın karşısından alt geçide inip geçerek ulaşılıyor, kime sorsan gösterir geldikten sonra![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)