Komik olmus gercekten bir avuc insan var zaten giren onlara da girmeyin demekten baska birsey degil bu. Serres 60 euro tum gun. Toplu halde gidip geliriz artik.
Bunu hangi dusuncesiz yapti acaba (ben bugra olduguna inanmiyorum ) ben 600 tl vermem arkadas 20 dk ya
Onu gectim beygirimden size ne yani hepimiz pistte ayni metrekareyi kaplamiyomuuz ??
Team PAŞAOĞLU
Sahte ruhsata basladik az once photoshopta
Polis olacakmi kayit odasinda evrakta sahtecilik ayaklarina girmeyelim kodese![]()
Team PAŞAOĞLU
GTI yazılarını söksek Polo GTI'ı anlarlar mı
Gülünecek bişey yok aslında. Manasız olmuş bu uygulama, anlamsız.
Güçlü arabalar asfaltına zarar mı veriyor pistin acaba desem yok, o da yok.
Hayir simdi ruhsatta diyelim 150 beygir bi arac ama modifiyeli 500 hp ben 2400 lira vericem o 120lirayami cikicak yani hicmi akilli bi insan calismiyor orda bi allah kuluda cikip biz ne yapiyoruz demiyormu ? Bari fiyati hacime gore yapin arkadasim hani giydiriceksiniz anladik onu duzgun becerin bari.
Saçmalık. İstanbul park'ta bitmiş oldu böylece. Utanmasalar ruhsatı isteyecekler.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
iyi super olmuş, 150hp polo ile kask +transponderi ekleyince 485TL iyiki slickleri sipariş geçmemişim çok uzulurdum , polo gti ile çıkıcaklarada net 600TL temiz
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Önce slogan trafikte gazlamayın gelin pistlerde hız isteğinizi giderin halk günü vs bilmem ne.Sonra 250 hp uzeri 600 tl üstelik 20 dk,350 hp üzeri 1200 vs vs.Sizde haklısınız tabi.
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
'Pistten caddelere' diye de başlık çıksalardı cuk olurdu.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
450hp ve üzeri aracı olanlar, az daha ekleyinde ringe gidersiniz.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)