User Tag List

Sayfa 28/113 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon
2139 sonuçtan 514 ile 532 arası

Konu: Intercity İstanbul Park (GENEL)

alihan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi ben swaplı araçla gelsem ruhsatta 100 bg yazsa kafam rahat yani saçmalıkya hani fark 100 tl olur anlarım katlıya katlıya artıyor maşşallah 2 aracım var biri 160 bg biri 115 bg valla 250 tl olsa yinegleicektim 160 lıkla şimdi 115lemi gelsem diyorum ama yazık arabaya kimsenin bu sezon gitmemesi ve protesto etmemiz gereklidir intercity şirketi işte.

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    körfezdeki ilk organizasyon ne zaman

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pistte bool bool 90hp b sınıfı göreceğiz. Tur süreleri 5dk altı olmaz.

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarihe not dusulsun,

Turkiye'de, Turkiye ekonomisi dunya konjonkturunde goz onune alindiginda porsche'ye, ferrariye, lamborghini'ye, gt3'e binen insanlar da kendilerini magdur hissettiler.

Tepkisiz kalmayalim lutfen.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Kuzenim yazmış fiyatları"
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cem bazen sende sacmalıcak yer arıyorsun ss i var diye s.kilecekmi adamlar.
    1881 - 193

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani zenginler madur değil. adamlar arabayı pahalı aldı diye illa pistede pahalımı çıksınlar. Bu eşitlik sisteminde olabilir ama adaletli değil araba beygir oranında
    Benim aracımda nasılsa eski fiyata giriorsa bana dokunmayan bin yaşasın diemem yani malesef tarzım değil.

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşünsenize , herkes süratli arabalarını bir kenara bırakmış. Ruhsatta 100 hp altı clio 0,9 TCe , polo 1,2 tsi gibi araçlarla gelmiş. Komple sökülmüş modifiye edilmiş araçlar ile 2:40 altı süre yapmaya çalışıyor.

İşin şakası bir yana insanlara hedef lazım. Bu pistin arkadan itiş , 4 çeker rekorları çoktan hafızalardan silindi. Bir tek önden çeker rekoru için bir heyecan var. İnsanlara hedef, amaç lazım, heyecan lazım. Bazı kategoriler belirleyip onların da listesini internet sayfasında ayrıca belirtmek lazım bence.

Mesela 100 hp altı rekoru gibi. Ki parası çok olmayan insanlar da katılımcı olsun , heyecanı paylaşabilsin mücadele edebilsin. Tek marka clio cup bu konuda büyük bir hamle , mükemmel bir fikir.

Halk günleri için de insanları tetikleyici etkinlikler gerekiyor, insanların izleyici değil de katılımcı olabilecekleri şekilde.

Şimdi bu yazdığım burada bir çok arkadaşa saçma da gelebilir ama ben inanıyorum ki ortaya bir amaç hedef konulursa ve bu ilgi de görürse 30 liraya clio alıp 100 TL giriş ücreti ile pistte süre kasan insanlar olacaktır. Motor sporları ancak total bir katılımla ve çeşitlilikle gelişebilir. Yoksa 3-5 arkadaşımız süre kasar , geri kalan seyirci olur veya piste gezme amaçlı girer.

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ek not: yukarıda yazdığımın pist ücretleri ile alakası yoktur. Pist fiyatları ile ilgili daha önceki mesajlarımda fikrimi belirtmiştim.

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iracing ve assetto corsa ellerinizden öper Hayrına piri pisti laser scaner ile tarasa ne güzel olur .

Şaka bir yana fiyatlar gerçekten çok komik. Sürekli takip eden arkadaşlar kadar olmasa da en azından yılda bir defa bile olsa piste çıkıyorduk. Piste uygun araç almayı planlıyorduk . Toplu şekilde tepki verilirse sonuç alınacağını düşünüyorum ya da dediğiniz gibi halk günü organizasyonunu kaldırmak için yapılmış bir uygulama da olabilir.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sene cupra için çok güzel planlarım vardı son pist gününden sonra 1.000 km bile yapmadım aylardır dinlendiriyordum eksiklerle alakalı tam liste yapmıştım kiii.. Bir sürü plan proje artık yok gözümde hem aracımı geliştirmek için emek ve para harcayacağım hemde adaletsiz olduğuna inandığım abartı fiyat politikasıyla piste girmek için ayrıca bambaşka ve ciddi bir bütçe ayırmam gerekecek. Benim aracım ruhsatta 280 diye geçiyor ama bir eski kasası 240 diye ve benim yarı fiyatıma giriş yapabiliyor ama stage 2+ bi leon cupra 360 hp ve üstü yani listeye göre aslında 1.200 tl vermesi lazım hemde 20 dakikalık tek seans için Aynı model bi golf 6 r ise 5 hp yüzünden benimle aynı parayı vermek zorunda. Her yanından mantık dışı gerçekten. Hani arkadan çekiş, önden çekiş , 4 çeker diye ayrılsa belki asfaltı bozması ile alakalı deriz o da değil. Pist yönetiminin hatasını anlayıp dönmesini pek mümkün görmüyorum açıkçası.

fms - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sene cupra için çok güzel planlarım vardı son pist gününden sonra 1.000 km bile yapmadım aylardır dinlendiriyordum eksiklerle alakalı tam liste yapmıştım kiii.. Bir sürü plan proje artık yok gözümde hem aracımı geliştirmek için emek ve para harcayacağım hemde adaletsiz olduğuna inandığım abartı fiyat politikasıyla piste girmek için ayrıca bambaşka ve ciddi bir bütçe ayırmam gerekecek. Benim aracım ruhsatta 280 diye geçiyor ama bir eski kasası 240 diye ve benim yarı fiyatıma giriş yapabiliyor ama stage 2+ bi leon cupra 360 hp ve üstü yani listeye göre aslında 1.200 tl vermesi lazım hemde 20 dakikalık tek seans için Aynı model bi golf 6 r ise 5 hp yüzünden benimle aynı parayı vermek zorunda. Her yanından mantık dışı gerçekten. Hani arkadan çekiş, önden çekiş , 4 çeker diye ayrılsa belki asfaltı bozması ile alakalı deriz o da değil. Pist yönetiminin hatasını anlayıp dönmesini pek mümkün görmüyorum açıkçası.
    sırf pist muhabbetine arabayı supercharger yaptım, gecen sene yürüyene dünya masraf ettim, elimden geldiğince halk günlerine katılmaya çalıştım. bu sezon için türlü türlü planlarım vardı....

3 senedir pisti doldurmaya çalışan insanlara büyük saygısızlık yapıldığını düşünüyorum.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki nacizae bir fikir;

İntercity kendisi yada techturkey bir grup oluştursa üyeliği olan. Sadece bu üyelere özgü bu sistem uygulanmasa nasıl olur?? Örneğin sürekli gelen adama özel muamele şart. Hatta reputation dahi alsın katıldıkça ucuza yarışsın hemde fun kazansın.

Tabi extra fikirler türetilebilir.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim halk günlerinin müşterisi zaten %99.9 TechTurkey üyeleri
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten gitmediğim kilisenin papazını s...., Yavuzum bende biliyorum
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye kızdırıyonuz Vural Abiyi, ah bu zenginler yok mu
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cem bazen sende sacmalıcak yer arıyorsun ss i var diye s.kilecekmi adamlar.
    sığ beyinler patinaj çekebilir anlama konusunda yukardaki örnek gibi...

gerçi bizim insanımız böyledir, şaşmamak lazım, adam cebindeki parayla ay sonunu nasıl getireceğini hesaplarken, supersportcu abisi sözde mağdur olmasın diye taklalar falan atar.

adam gebzeden boğaz ne güzel gözüküyor diyip, boğazda oturan adamın boğazı beğenmemesi falan..

bence bu ülkedeki beyin artıklarıyla zenginler çok daha zengin olabilirler, doğru kullanabilmelerini geliştirmeleri lazım.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

balcis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HUSNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iracing ve assetto corsa ellerinizden öper Hayrına piri pisti laser scaner ile tarasa ne güzel olur .

Şaka bir yana fiyatlar gerçekten çok komik. Sürekli takip eden arkadaşlar kadar olmasa da en azından yılda bir defa bile olsa piste çıkıyorduk. Piste uygun araç almayı planlıyorduk . Toplu şekilde tepki verilirse sonuç alınacağını düşünüyorum ya da dediğiniz gibi halk günü organizasyonunu kaldırmak için yapılmış bir uygulama da olabilir.
    https://www.change.org/p/marco-massa...to-its-content

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)