User Tag List

Sayfa 30/113 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon
2139 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: Intercity İstanbul Park (GENEL)

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bnm suan ss ler icin birsey soylememe sebebim sonucta ozel track day ler yapiliyir 20 araba adam basi 1000 euro nerdeyse 20 dk lik fiyatla ayni butun gun gazlama imkani var ss lerin ama ben 1000 euro veremem ozel track day ler icin
    Kelalper senin yorum icinde soyle soyleyim parayla pulla ne alakasi var parasi olmayan girmesin vs bnm arkadasim maddi durumu benden iyi,pistte arabasi benden hizli,arabasini satsa muhtemelen benim arabamdan fazla para eder ama o gecen seneki fiyattan girebiliyor ben 2 katiyla girebiliyorum yani mantiksizlik orda anlatabiliyormuyum ?
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem yazdığımı dikkatli oku abi. Murat kıt kanaat geçinen adam nasıl girecek demiş. Lan kıt kanaat geçinen adam piste neden para harcıo. Kıt kanaat demek ay sonunu zor gören adam demek. O durumdaki adamda piste gelmesin ilk önce hayat standartını yükseltsin. Baktı cebinde bu işe harcayabileceği extra para var o zaman piste gelsin. Sen ay sonunu zor görüyor olsan piste çıkar mısın? Ben bunu söylüyorum. Yoksa kim zengin kim fakir bana ne. Düşük gruplardan girenler fakir demiyorum ki.
    IN BOOST WE TRUST

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem yazdığımı dikkatli oku abi. Murat kıt kanaat geçinen adam nasıl girecek demiş. Lan kıt kanaat geçinen adam piste neden para harcıo. Kıt kanaat demek ay sonunu zor gören adam demek. O durumdaki adamda piste gelmesin ilk önce hayat standartını yükseltsin. Baktı cebinde bu işe harcayabileceği extra para var o zaman piste gelsin. Sen ay sonunu zor görüyor olsan piste çıkar mısın? Ben bunu söylüyorum. Yoksa kim zengin kim fakir bana ne. Düşük gruplardan girenler fakir demiyorum ki.
    iyi de burada kaç kişi çok zengin olduğu için arabasına 30-40 bin harcıyor? etrafımda çok var kredi çeken, vadeli ödeyen, sıkışan ama bu zevkinden vazgeçmeyen... arabasına para harcayan zengin adamdır, piste de bu parayı vermelidir zihniyetinin sonucu zaten bu...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıt kanaat geçinen adam gazını atmak için gitsin caddede makas atsın. Ne işi var pistte
    fakir fakirliğini bilsin.
    Bence doğru bir bakış açısı değil. Belirli bir harcamadan sonra artan para ile her zaman hayat standartı yükseltilir ama her insanın hobisi farklıdır.
    Kimisi asgari ücretle 6s alır kimisi başka seylere harcar.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler,beyler,arkadaşlar neden tartışıpta kendinizi yıpratıyorsunuz neden bir birbirinizi şu 2 günlük dünyada kırıyor inciltiyor hakaretler ediyorsunuz; girmezsiniz piste sizde olur biter şimdiye kadar pist mi vardı sanki bundan sonrada olmayı versin
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper;dusuk gelirlinin otomobil,pist zevki olmasin mi? Yilda 1-2 cikmasin mi? Bazen o kucumsedigimiz 200-300tl,eminim piste gelen bazi arkadaslarimin dusuncelerini 180'derece degistirir.
    Neyse,konu yine sapti. Uygulama herseyiyle yanlis,ana konu bu.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper;dusuk gelirlinin otomobil,pist zevki olmasin mi? Yilda 1-2 cikmasin mi? Bazen o kucumsedigimiz 200-300tl,eminim piste gelen bazi arkadaslarimin dusuncelerini 180'derece degistirir.
    konuya yetkili kişiler yazmazsa daha da çok sapar ana fikirden... kişisel olarak konuşulmuş ama yapacak bir şey yoksa konuyla alakalı, hiç boşuna birbirimizi yorup yorum da yazmayalım bence, ağlama ya da deşarj duvarı olmaya başladı burası çünkü, birbirimizi incitmeye gerek yok...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatlar beni hiç etkilemedi... Zaten ben piste de çıkmıyorum,düşündüğümde benim bir arabam bile yok,daha da düşününce;lan benim egliyetim de yoktu zaten...aaaa resmen bu konu da ne işim var diyesim geldi... Sktr olup gideyim ben o halde.. Bye
    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar neyse ciddi bir kaç şey yazayım. Evet supersportlar için şaka olmuş ama bence birazda böyle olması lazımdı neden diyeceksiniz.

Buğra supersport day yapıyordu hepiniz bilirsiniz. 1 saat mi 2 saat mi 2 saatti galiba pist hep bizim oluyordu. Dilediğin kadar gazlama serbestti katılıyordukta. 1500 tl fiyatı vardı buğra gelsin oda onaylar. Bende katıldım bu organizasyonlara.

Her katılım için 1.500 TL para ödedik. bu satede diğer arabalardan arınıp toplamda 10 15 araba 2 saat boyunca dilediğimiz turu attık pistte. 2 tur attık geldik aracı dinlendirdik 10 dk muhabbet ettik yine çıktık 2 tur daha attık.

Bi soğuttuk bi gazladık. Şimdi murat kızıyoprsun belki ama seni ben o supersport daylerde görmedim. Siz gidiyordunuz 150 tl veriyordunuz halk gününde süre yapmaya calışıyordunuz. Vural Ak bu hususta düşündüyse bence bu hususta biraz haklı.

Supersportunuz varsa supersport gününe gideceksiniz. 1.500 tl idi 3000 tl de değildi. Bırakın halk günü normal halk arabalarının olsun. Sanırsam asıl amaç halk gününden supersportları arındırmak ben bu şekilde ise doğru.

Ben 335i aracımla dahi supersport day'e girdim abi. Bence eleştirirken bir nebzede cuvaldızı kendimize batıralım adam yüksek güçte beygirli araçlar için 2 saat pisti veriyor zaten ve 1500 tl gibi bir rakama. Ama altında ferrarisi porsche si olanlar gidiyor 150 tl ye bide tech inbdirimi aliyor oluyor mu 125 tl. 2 seans kiralıyor 250 tl ye süre yapacam diye anasını ağlatıyor.

Bide üstüne normal giren araçlara bıdı bıdı ediyor hızımı kestiler şöyle yaptılar böyle yaptılar diye.

Bu sefer tam ters piskoloji ile düşündüm ve yorumumu yaptım.

Yani durumu olanlar pintilik etti kendileri için düzenlenen gerçekten iyi sürelerin çıkacağı supersport daylere gitmeyip halk gününü iliştiler şimdide tamtersi cevap geldi. HALK GÜNÜNE GELMEYİN.

Bence mantıklı.

Konunun ana fikri supersportlar halk gününe gitmesin. Toplanın 20 kişi buğra ile konusun düzenlesin supersport day. gerçi oda olursa artık.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Tam diyordum bi SS alayım piste gireyim diye fiyatları görünce hevesim kaçtı almıcam SS. Müşteriyi kaçırdılar.

Şaka bir yana orta gelirli pist sürücüleri için baya kötü olmuş, fiyatlar heves kırıcı.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana göre geçen seneki fiyatlar bile abartıyken şu anki fiyatlara yorum yapmama gerek yok

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar neyse ciddi bir kaç şey yazayım. Evet supersportlar için şaka olmuş ama bence birazda böyle olması lazımdı neden diyeceksiniz.

Buğra supersport day yapıyordu hepiniz bilirsiniz. 1 saat mi 2 saat mi 2 saatti galiba pist hep bizim oluyordu. Dilediğin kadar gazlama serbestti katılıyordukta. 1500 tl fiyatı vardı buğra gelsin oda onaylar. Bende katıldım bu organizasyonlara.

Her katılım için 1.500 TL para ödedik. bu satede diğer arabalardan arınıp toplamda 10 15 araba 2 saat boyunca dilediğimiz turu attık pistte. 2 tur attık geldik aracı dinlendirdik 10 dk muhabbet ettik yine çıktık 2 tur daha attık.

Bi soğuttuk bi gazladık. Şimdi murat kızıyoprsun belki ama seni ben o supersport daylerde görmedim. Siz gidiyordunuz 150 tl veriyordunuz halk gününde süre yapmaya calışıyordunuz. Vural Ak bu hususta düşündüyse bence bu hususta biraz haklı.

Supersportunuz varsa supersport gününe gideceksiniz. 1.500 tl idi 3000 tl de değildi. Bırakın halk günü normal halk arabalarının olsun. Sanırsam asıl amaç halk gününden supersportları arındırmak ben bu şekilde ise doğru.

Ben 335i aracımla dahi supersport day'e girdim abi. Bence eleştirirken bir nebzede cuvaldızı kendimize batıralım adam yüksek güçte beygirli araçlar için 2 saat pisti veriyor zaten ve 1500 tl gibi bir rakama. Ama altında ferrarisi porsche si olanlar gidiyor 150 tl ye bide tech inbdirimi aliyor oluyor mu 125 tl. 2 seans kiralıyor 250 tl ye süre yapacam diye anasını ağlatıyor.

Bide üstüne normal giren araçlara bıdı bıdı ediyor hızımı kestiler şöyle yaptılar böyle yaptılar diye.

Bu sefer tam ters piskoloji ile düşündüm ve yorumumu yaptım.

Yani durumu olanlar pintilik etti kendileri için düzenlenen gerçekten iyi sürelerin çıkacağı supersport daylere gitmeyip halk gününü iliştiler şimdide tamtersi cevap geldi. HALK GÜNÜNE GELMEYİN.

Bence mantıklı.

Konunun ana fikri supersportlar halk gününe gitmesin. Toplanın 20 kişi buğra ile konusun düzenlesin supersport day. gerçi oda olursa artık.
    bende bu bakış açısına sahibim. konuya ilk yorumumda da belirttim zaten ama tek sıkıntı bu orta sınıfa daha çok hitap eden halk günlerindeki 300tl.lik fiyatın hp sınırlaması 350 bilemedin 310hp olsun.
    super sportlarda kendi aralarında organizasyonlar duzenlesin ki Bugra heray onuda duzenliyordu, ben bile type-r aracımla biara katılmayı istedim ama olmamıştı zamanla alakalı. yani 1 milyonluk arabaya biniyorsun senede 5 kere piste çıksan tek seans dönsen 12 bin lira para ödersin, arabaya ayırdığın bütçeyle orantılayınca komik bile kalıyor.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu bakış açısına sahibim. konuya ilk yorumumda da belirttim zaten ama tek sıkıntı bu orta sınıfa daha çok hitap eden halk günlerindeki 300tl.lik fiyatın hp sınırlaması 350 bilemedin 310hp olsun.
    super sportlarda kendi aralarında organizasyonlar duzenlesin ki Bugra heray onuda duzenliyordu, ben bile type-r aracımla biara katılmayı istedim ama olmamıştı zamanla alakalı. yani 1 milyonluk arabaya biniyorsun senede 5 kere piste çıksan tek seans dönsen 12 bin lira para ödersin, arabaya ayırdığın bütçeyle orantılayınca komik bile kalıyor.
    Evet o sınıfa biraz yazık olmuş ya ama şud avar mesela o sınıf genelde cupralardan s3 lerden oluşuyor onlarda minimum 500 hp pist için araba hazırlayan sınıf. 1 günlük ayara 1000 tl lastiklere 3000 tl para veriyorlar piste gelince 600 tl de ödesinler ayda 1 kere ne olacak.

Murat diyorki kimse piste gitmesin. E hadi tamam gitmesin napsın ringe gitsinler yunanistana gitsinler. Kim bu adamlar piste gitse zaten 100 tl 250 tl ödeyecek adamlar Murat için piste gitmeyecekler ama ringe 2500 tl para ödeyecekler falan

Dün supersport day vardı araç başı 1.000€ idi. 1250 de olabilir. Sabah 9 dan akşam 6 ya kadar pist senin. Halk gününden daha ucuz bak 20 araç var. AKŞAMA KADAR.

Git abi tüm supersportlar gitsin bence buna.

Ama supersportum var buna gitmeyeyim. 125 tl piste giremediğim için halk gününe kimsenin gitmemesini isteyim. Yani tamam çuvaldızı saplıyoruz vural ak'a da birazda iğneyi kendimize deydirelim dimi yani.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde buğra abinin bu fiyatlandırma olayından sonra şimdiye kadar yazmaması beni korkutuyor.
    Uzuuuun bir metin yazacak gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değilde buğra abinin bu fiyatlandırma olayından sonra şimdiye kadar yazmaması beni korkutuyor.
    Uzuuuun bir metin yazacak gibi.
    Buğra yazmaz niye yazsınki yazmaması mantıklı zaten. Yazıpda ne dicek mantıklı düşünürseniz hepiniz alın listeyi birdaha elinize birde halk gününe gidin sadece topluluğu görmek için gidin anlayacaksınız ne kadar mantıklı oldugunu. Ben bi bakayım dedim nedir durum diye.

A1'i olan bayanlar bile kayıt olmuş yani öyle beklenildiği gibi şahinciler falan dolmamış çok ilginç yanı eskiye göre daha fazla katılım var kayıtlara göre.

Shendelzare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    110 bin euroluk Alfa 4C nin 300tl ye gireceği bir seansa 200bin liralık m6 nın 2400 liraya girmesi anlamsız
    56bin liralık Polo GTI ın 300tl ye gireceği bir seansa 100bin liralık 116i nin 150 liraya girmesi anlamsız
    140bin liralık 316i nin 150tl ye gireceği bir seansa 150bin liralık 320i ed nin 300 liraya girmesi anlamsız

Örnekler çoğaltılabilir ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Araba dünyasında ne kadar para o kadar beygir değil hepimizin bildiği üzere, siz supersport gününe gidin halk gününe gelmeyin denemez, paran varsa supersportada gidersin halk gününede gelirsin. Alfa 4C supersportlar kadar hızlı bir araç ama 300 liraya halk gününede girebiliyor. 116i yazılım atınca polo gti dan daha hızlı ama daha ucuza girebiliyor. arasında %10dan az fiyat farkı olan iki farklı motora sahip aynı model araçlar 2 kat fiyat farkı ödeyerek giriyor.

Ve en önemlisi neden her sene bu pistin fiyatları artıyor?

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Supersportlar için yazılanları bilemem, 250hp üstüne yazık edildi bu çok açık. Açık konuşmak gerekirse 225 beygir görünen otomobilim için 300 TL bana pahalı geliyor. İlk yıl 120 TL olan giriş ücreti 2 yılda neredeyse benim için 3'e katlamış durumda. Ki temiz bir seans geçireceğim falan da kesin değil, 3 turum piç olsa 300 TL çöpe gitmiş oluyor. Bu eskiden de vardı tabii ki ama fiyat bu kadar yüksek değildi, o riske değiyordu. Ki herkes biliyor tek seans çıkıp süre yapılamıyor, en az 2 seans lazım alışmak için. Bu da benim için direk 600 TL demek. Yüksek bir mebla en azından benim için.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi de burada kaç kişi çok zengin olduğu için arabasına 30-40 bin harcıyor? etrafımda çok var kredi çeken, vadeli ödeyen, sıkışan ama bu zevkinden vazgeçmeyen... arabasına para harcayan zengin adamdır, piste de bu parayı vermelidir zihniyetinin sonucu zaten bu...
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıt kanaat geçinen adam gazını atmak için gitsin caddede makas atsın. Ne işi var pistte
    fakir fakirliğini bilsin.
    Bence doğru bir bakış açısı değil. Belirli bir harcamadan sonra artan para ile her zaman hayat standartı yükseltilir ama her insanın hobisi farklıdır.
    Kimisi asgari ücretle 6s alır kimisi başka seylere harcar.
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya beyler ben ne diorum sizler ne anlıosunuz. Kıt kanaat ne demek yaw onu bi idrak edin. Lan ay sonunu zor getiren yemeğe verecek parası olmayan adam piste çıkmasın o para ile hayat standartını yükseltsin diyorum. Evine yemek götürmeyip yemeği kumarda ya da pavyonda karı kızla harcayan heriflerden ne farkı var abi bu adamın eğer piste çıkıyorsa. Piste çıkmasın da sokaklarda mı terör estirsin demişsiniz. Siz pist açılmadan önce trafik canavarı mıydınız pist açıldıktan sonra mı insanlığınızı öğrendiniz. Trafikte gazlamak isteyen pistten çıktıktan sonra da gazlar. Örneği çok, körfezde türkiye pist şampiyonasına katılıp yarıştan çıktıktan sonra istanbula dönerken Tem de makas atıcam derken kaza yapan bir sürü adam var benim tanıdığım. Adamın içerisinde o varsa pistin daha köşesinde çıktığı gibi gaza oturup devam eder. Bunları engelleyemezsin sadece pisti açarak. Azaltırsın ama engelleyemezsin. Öyle bişey olsaydı amerikada avrupada ingiltere de hız yaparken kaza yapan insan olmazdı.
    Düşük gelirli piste çıkmasın diye tek kelime etmedim. Eğer normal hayatını etikilemeden o parayı biriktirip piste çıkabiliyorsa o zaten ayağını yorganına göre uzatıyordur. Ama parası yokken araba yapıcam diye kredi çeken adamı bana savunmayın. Paranı biriktir yap kardeşim 3 ay sonra yap 4 ay bekle yap ama araba yapmak için kredi çekme eğer maaşlı elemansan. Yarın işten çıkardıkları zaman arabayı mı yiyeceksin aç kaldığın zaman. Ya da kimden borç isteyeceksin altında 100 bin harcadığın araba varken. Kimse vazgeçilmez değil patron dediğiniz adamlarda sütten çıkmış ak kaşık değil. Kendi zararını en aza indirmek için gözünüzün yaşına bakmazlar işten çıkarırken. O anda ne kadar yararlı olduğun değil adamın gözüne maliyetin gelir. Senin yaptığın işi ahmet mehmet te yapar diye düşünür.
    IN BOOST WE TRUST

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halk günü halk günü olarak kalır fiyatları makul olur.
    Track day ler herkese açık olur. Süre kasmak isteyen belirlenen parayı verir girer. Bence adili budur.
    Ama pist benim değil yapacak bir şey yok

Yeni 2.0 turbo araçların hepsi gereksiz pahalı bir kategoriye düşüyor özellikle o bölge çok saçma...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)