User Tag List

Sayfa 33/113 İlkİlk ... 2331323334354383 ... SonSon
2139 sonuçtan 609 ile 627 arası

Konu: Intercity İstanbul Park (GENEL)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorması ayıp hangi sınıflarda uygun, 300 lira bile 20dk lık toplamda o güçte ortalama bir arabayla atabileceğin 6 bilemedin 7 turluk bir araç için çok fazla. Niye bunda avrupayı kıstas alamıyorsunuz cidden merak ediyorum. Halk günü ve trackday fiyatları elbette farklı evet de ring gibi efsane bir pistte bile 9-10 dk'lık turu 29 euro'ya atıyorsun, hem de ister neoplan otobüsünle ister hennessey venomunla veya serres'in günlüğü 70euro yani istanbul park yönetiminin 150hp üstü ortalama pist için kullanılacak bir aracın 20 DAKİKAlık seans ücretinden daha uygun.

İst park tamam çok güzel pist de gerçekten hakkının bu olduğuna inanıyor musunuz? Yoksa sadece kralcılık mı olay

Olgar zaten asıl nokta son cümlende saklı. Olay bizi de piste al vural ağbii değil, sen eğer bu fiyatlandırmanın aldığın hizmetin karşılığı olduğuna kanaat getirebiliyorsan elbette git kimsenin seni kapıda tutup çevireceği yok. Hatta pist gününe de gidebilirsin trackdaylerden de daha boş olacaktır büyük ihtimal, rahat rahat gazlarsın

Ayrıca sadece fiyatların fahişliği değil, sınıflandırmanın güce göre yapılması da eleştirilen şey.
    Trackday'de neden araç ayrımı yok peki? Oraya da 3.35 ile 911 GT3 ün veya mini cooper gp lerin aynı paraya girmesi mantıksız olmalı o zaman. Tamam farklı açıdan bakmaya çalışıyorsunuz ama gerçekten nerden bakarsanız bakın elle tutulur yanı yok valla yormayın o tatlı canlarınızı

Fiyatlar düzelirse de elbette gideriz, niye gitmeyelim çok meraklı değiliz elalemin yunanının pistine gitme planı yapmaya. Protestonun amacı zaten bu değil mi?
    Şu an resmen enayi yerine koyuluyoruz, senin de bir nevi örneğini verdiğin gibi. 100 bin liralık arabalara biniyorlar koyar mı 600 1200 liralar yaa.
    Bu dünyada krallara savaş açan adamlardan birine kralcı diyorsun ki şu anda aramızda istanbul park intercity e geçtikten sonra en az çıkan adam benimdir heraldeki şu anda piste çıkaracak arabam bile yok almayı da düşünmüyorum. Kralcı olsam Vural beni kucağına alıp Venom içinde pistte mi turlatacak. Lafını bilde konuş Yekta.
    Bu ülkede otomobil sporları ne zaman ucuz oldu ki avrupa ile kıyaslıosun. Buğra ile Körfez organizasyonu yaptığımızda körfeze 300 lira vermio muydunuz toplam 5 er turdan 3 seans 15 tur için. O zaman mı ucuzdu da şimdi pahalı oldu kardeşim bana bunu da bi açıklasana. Kenan pisti bitirdiği zaman ucuza mı olacak sanıosunuz. Ahanda yazıorum onunda fiyatı körfez vsden ucuz olmayacak.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmet6r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ciddi olarak birsey sormak istiyorum, tecrübeli abiler cevaplarsa çok memnun olurum.

Geçen seneden beri pist günlerine katilmayi düşünüyorum, kısmetse vizelerden sonrası katılacağım;
    85 bg aracım var 100 lira seansı, transponder ve kask zorunlu mu?
    20 lira otopark ücreti varmış her araçtan alınıyor, o da tamam. Yakacağım yakıtla 200-250 lira tek seans için gözden çıkardım, pistteki zevki tatmak için. AMA;
    Şuan aracımın üstünde dandik marka sayılabilecek lastikler var(17-40-215 boyutunda) neticede aracın limitlerini zorlayacağım dolayısıyla lastiklerde zorlanacak. 20 dakikada lastikler ne derece zorlanır. Gündelik olarak kullandığım için o lastikler bana sıkıntı çıkarır mi, daha sonrası için?
    Kullanacağın lastiğe göre ve kullanma stiline göre lastiklerinin ömrü değişir. Performans lastikleri bu tür kullanıma karşı normal lastiklerden daha verimli ve dayanıklıdır. ekonomi lastiği pistte daha çabuk ufalanır yüksek stres altında. 85 hp araba lastikleri en çok frenleme sırasında zorlar. Fren noktalarını optimum a getirebilirsen lastik ömrün artar. Her tur sürekli geç frenajla lastiklerini tek seansta bitirebilirsin.

Kask takmak zorunlu ama kendi kaskını kullanabilirsin. Transponder da zorunlu değil. Almayabilirsin.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay arkadaş neymiş bu palmer sports böyle.

Bilgilendirme için teşekkürler Baybars Bey.
    Bende az önce Palmer hakkında Baybars abiyi rahatsız ettim . Araçlar çok iyi

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullanacağın lastiğe göre ve kullanma stiline göre lastiklerinin ömrü değişir. Performans lastikleri bu tür kullanıma karşı normal lastiklerden daha verimli ve dayanıklıdır. ekonomi lastiği pistte daha çabuk ufalanır yüksek stres altında. 85 hp araba lastikleri en çok frenleme sırasında zorlar. Fren noktalarını optimum a getirebilirsen lastik ömrün artar. Her tur sürekli geç frenajla lastiklerini tek seansta bitirebilirsin.

Kask takmak zorunlu ama kendi kaskını kullanabilirsin. Transponder da zorunlu değil. Almayabilirsin.
    Çok teşekkürler abi, yeni bir lastik masrafı açmamak için pist zevkini erteleyeceğiz gibi görünüyor.
    MR.EVO53

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışındaki pistlere katılım için şöyle "for dummies" bir bilgilendirme yapabilir mi acaba tecrübeli arkadaşlar? Hayatında yurtdışına hiç çıkmamış, vize, pasaport neyim almamış birinin seviyesinden? Bahsettiğiniz pistleri denemeyi çok istiyorum.
    "life is too short to drive boring cars"

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende az önce Palmer hakkında Baybars abiyi rahatsız ettim . Araçlar çok iyi
    Atraksiyon bol, gece London'da secrets club dahil (duj hariç) toplam bütçe de fena değil.
    Kahvaltıda yaradana sığınıp hayvanat gibi İngiliz kuru fasulyesi yiyince 2 gün gaz çıkarma durumu var; onun haricinde herşey pek keyifli.

Böyle fotolar da veriyorlar. Şuna baktıkça boyum 190 cm oluyor yeminlen.

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı azrail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsmi cismi çok lazım olursa söylerim de bir arkadaş vardı 8.virajda üzerimize atladı bide bizi suçlu çıkarmaya çalıştı.
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi küçümsemek için söylemiyorum aksine Şuayp'lerin hazırladığı, sanırım Cem'in sürdüğü 106 mükemmel süreler yapıyor halk günlerinde, şimdi sen bu adama nasıl git 4-5 bin lira ver trackday'e gir zaman yapıyorsun buraya gelme diyebilirsin?
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yekta 106 cı demiş. Daha eski konularda Armağan da bir 106 cı arkadaşa verip verdirmişti hatırlıyoruz yok önüme geldin yok bilmemne arabanız yavaşsa kenara çekilceksiniz diye. Bu tartışmalarıda gördü bu forum. Azrail ile arasında olmuştu hatta bu muhabbet yanlış hatırlamıyorsan.
    İsim vermediğim olayda buydu aslında
    O sırada ben yan koltuktaydım. Aracı Cihan kullanıyordu
    Yeni yeni alışıyodu ama süresi yinede 2,34 civarıydı ama yinede yaramadı
    Ben önceden de dedim SS ci arkadaşlar normal araçlarla aynı pistte olmaktan rahatsız diye
    ve bu olay gibi onlarcasına şahit oldum.
    Son pistte bir tane liena vardı sanırım. Adam acemidir macamidir.
    virajda yol vermiyor diye elli bin tane laf ettiklerini duydum
    hani hep para konuşuluyor ya
    oda 500 hp lik arabayla aynı parayı ödüyordu
    kendisinin 3 dk lık sürede olsa kasmaya hakkı olmuyor mu ?

ben yine söylim 200 300 hp lere yazık oldu
    İnşallah bi güncelleme gelir
    ancak SS ler piste çıkamıyor diyede eylem yapacak değilim

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu dünyada krallara savaş açan adamlardan birine kralcı diyorsun ki şu anda aramızda istanbul park intercity e geçtikten sonra en az çıkan adam benimdir heraldeki şu anda piste çıkaracak arabam bile yok almayı da düşünmüyorum. Kralcı olsam Vural beni kucağına alıp Venom içinde pistte mi turlatacak. Lafını bilde konuş Yekta.
    Bu ülkede otomobil sporları ne zaman ucuz oldu ki avrupa ile kıyaslıosun. Buğra ile Körfez organizasyonu yaptığımızda körfeze 300 lira vermio muydunuz toplam 5 er turdan 3 seans 15 tur için. O zaman mı ucuzdu da şimdi pahalı oldu kardeşim bana bunu da bi açıklasana. Kenan pisti bitirdiği zaman ucuza mı olacak sanıosunuz. Ahanda yazıorum onunda fiyatı körfez vsden ucuz olmayacak.
    Özellikle ayrı yazdım ama alıntının altında olduğu için hedef göstermişim gibi olmuş. Böyle bir konunun altında ikili tartışmaya girmek kimseye birşey sağlamaz öyle bir amacım da yok zaten.
    Evet otomobil sporları ucuz olmadı hiçbir zaman, tam olacak bu kültür yavaş yavaş oturacak derken açıkçası böyle bir hamle gelmesi hoş olmadı ki zaten gerek ss sahibi gerek halk arabası olan bu kadar insanın anlatmaya çalıştığı şey bu.

Serres konusu için de kabaca bir hesap yapılmış, burda bu kadar detaylı tartışmanın bir faydası olmayacaktır ama bir arkadaş daha sorduğu için yinede kabaca bir hesap yapalım;

Kabaca pist, gezme vs ile 600x2 1200km yolu km de ortalama 50 kuruş yapan bir "halk arabası"yla yaptığımızı varsayalım, eder 600 lira. Beynelmilel ehliyet de kalktı, eğer yoksa kabaca 100tl yeni ehliyet ve 63 euro sigorta araç sigortası, kişinin vizesi yoksa 85 euro vize ücreti. Selanikte kalış için otel fiyatını kabaca 300 lira olarak kabul edelim, makul bir yeme içme gece çıkma için de 300 400 lira daha ekleyelim. 200 lirada pist ücreti ekleyelim. 1900-2000tl gibi bir rakam çıkar. Burada en önemli detay, 20 dk'lık bir seansın değil bütün bir günün keyfinizce size ait olması ve yanında bir yurtdışı haftasonu tatili de bonusu. İstanbul parkta 2 seansı kendi aracım için hesaplarsam 1200tl seans ücretleri, 150 lira ortalama benin ücreti ve kabaca 50 liralık bir yeme içme masrafı ile 1400 lira edecek ki bu tekrar belirtiyorum 20 dakikalık bir seans için.
    Hatta baya niyetli olan da var anlaşılan, düşünen olursa ciddi ciddi, haberleşip mayıs haziran gibi bir organizasyon yapabiliriz. Ben mail ile detaylı bilgi almayı düşünüyorum serres pistinden, bu konuyu daha kirletmeden şartlar netleşirse haber veririm düşünenlere de.
    Hakeza aynı paralara erkenden ayarlanan bir organizasyon ile nürburgring de ve 3-4 turluk giriş seviye bir araçla pisti kapsayan bir haftasonu kaçamağı da yapılabiliyor. Geçen ekim ayında yaptık ve 2 gece konaklamalı turun fiyatı aşağı yukarı bu civarda.

Tamam istanbul park dediğimiz gibi çok çok güzel bir pist ortamı da keyifli ama ne yazık ki bu şartlarda değil.

Alıntı snrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurtdışındaki pistlere katılım için şöyle "for dummies" bir bilgilendirme yapabilir mi acaba tecrübeli arkadaşlar? Hayatında yurtdışına hiç çıkmamış, vize, pasaport neyim almamış birinin seviyesinden? Bahsettiğiniz pistleri denemeyi çok istiyorum.
    YouTube
    DR.ECU

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam elimden geldiğince yazayım. Belki faydası dokunur.

Vize kısmını atlayacağım , basit evrak işi, son yıllarda İzmir de yaşadığımdan Yunan vizesi alıyorum. Kritik nokta , hangi ülke vizesi alırsan ilk o ülkeye girmek daha doğru oluyor. Ben de bol bol sakız Ada'sına gidiyorum. Bir takipçiye verirsen direk hallolur. Kendin uğraşırsan da fazla vakit almaz.

Nürburgring e iki kez gittim.

İlk gidişte Münih Stuttgart ring şeklinde büyük bir arkadaş grubu ile gittim. BMW Mercedes Porsche müzeleri vs.
    4 gün, müzeler , yeme içme , oteller + 3 gün kiralık z4 35is ile 1100 km ( bu kısmı harbi değerdi, 340 hp ,hız sınırı yok )+ ringde 3 tur stage 2 bmw 1.25i dahil. Ha bir de ringde bmw m5 taxi de dahil. Yıl 2014 ve maliyet 5500 Tl idi. Münih git Frankfurt dön Uçak dahil.

2. Nürburgring eylül dü sanırım frankfurt autoshow a gittiğimde yaptım kuzenle ( orhansah).
    Kısıtlı Zaman ve bütçe ayırmıştım. 3 gün Frankfurt kalma + 1 gün mini cooper kira 400 km yol+ fuar+ yeme içme eğlence + ringde swift stage 2 ile iki tur stres atma dahil 3000 falan tuttu.

Serres e de yine 2014 sonu idi hatta 29 ekim de Atatürk evine gitmiştik.

İstanbul dan mini gp ile iki kişi çık git 3 gece konaklama + serres gazlama dahil bana 1500 tl bile tutmadı hatırladığım. Ama 2 kişiydik. ( buraya bir ek yapma ihtiyacı duyuyorum , serres pisti eh yani, İzmir yarış pistinden bir tık iyi olabilir de İstanbul parka alternatif falan asla değil. İstanbul park olmazsa serres e giderim düşüncesi doğru değil. İst parkın alternatifi ancak spa olur , nürburgring de değil.

Bir de geçen yıl şubatta Finlandiya levi ye gitmiştim.
    Porsche driving experience ama o pek fiyat performans işi değildi diğerleri gibi. 4K küsür eur karşılığı 4 gün İstanbul - Helsinki- rowaniemi uçak, git dön dahil. Bir de ben İzmir den gidince aynı gün 3 uçak gebertmişti. Ama değiyor tabi her çeşit araç kullandırılıyor , drift eğitimi vs. Benzer organizasyonlar bmw, Audi ve Mercedeste de mevcut ama bu işin kralı http://www.juhakankkunen.com Bu imiş. Formula1 pilotları bile gidiyor o derece.

Bendeki bilgiler bu kadar şimdilik.

Ama şunu yazmalıyım, istanbulpark bizim Canımız ciğerimiz. Umarım en kısa sürede herkesin ortak paydada buluşacağı çözüm bulunur.

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkürler hocam. Anladığım kadarıyla Serres kendi arabamızla gitmek için uygun. Diğer pistler de kiralık araçlar için uygun.
    "life is too short to drive boring cars"

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar,birsey yazarken arastir be abi. Ben hakan abiden 2007/2008'de pisti kiralarken sen dahil kimseler yoktu ortalikta. TPS de yarisirken,pist acildi diye 1'er saatlik seanslar yapardik,Bugra ile tanismam ozamanlardir. Adam toplardik ama cogu kendi aramizda. Sonra Bugra ile yapmaya basladik. 2015 yilinda kac tane ozel gun oldu?3 tane. 2 si zaten disariya kapaliydi,digerine girdim.
    Son 2 senedir 16 seans aliyorum kafadan. İlk acildigi sene toplu alim yoktu,ozaman 458 ile kac kere girdigim ortada,sonra GP....
    Bana bu uygulamanin bir esini daha gosterin DUNYA'da?
    SS'i olana pahali fiyat yada onlar ozel gunlere gitsin ne demek? Zaten pist ayda 1 belki 2 gun acik. Aracinda yada sende birsey oldugu zaman toplam 2 ay bekliyorsun!
    Ozel gunlerde adam toplamak gerek,bilmeden konusuyorsun,pazara yapicaktik ama yeterli adam bulamadik diye cars gunune ertelendi,***** dahada ucuz. Adam basi 5300tl ama benim seyehat programim vardi.
    Zaten bugunlerede yine ben adam bulmaya calisiyorum. Sagolsun Emre yeterli katilim olursa ayda bir yapmaya calisicak ve ben yine cevremden adam bulmaya calisacagim...
    Mantigin harika,yanlisi savunma biciminde ayri bir konu...
    Su uygulamayi neresinden tutsam elimde kaliyor. Bakin Baybars'a,yurtdisi farkli bir yerden ornek vermis. Diger pistler icin bilgi sormaniza gerek yok,basit isler. Gozunuzde buyutmeyin cidden. Nisan sonu be mayis ortasi gidiyorum,isteyene HER konuda yardimci olurum. Havalar isinsin,İzmir'de yapicagiz kisa tatil kivaminda...
    Eminim benden daha cok pist kosan vardir aranizda ama ben yilda 7-8 farkli piste gidiyorum,gidecegim. İst park yok diyede uzulmenin manasi yok,alternatif cok.
    Ama yanlisa tepki vermek pist severler olarak refleksimiz olmali.

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @997TT, abi sen de toplu tepki koyalim diyip sonraki postlarinda fiyat duserse giderim yazmissin. Senin gitmeyecegine sen bile inanmiyosun ki. Hic on ayak olma tepki isine daha iyi valla..

Sevgiler
    M. The most powerful letter in the world.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Firat.M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @997TT, abi sen de toplu tepki koyalim diyip sonraki postlarinda fiyat duserse giderim yazmissin. Senin gitmeyecegine sen bile inanmiyosun ki. Hic on ayak olma tepki isine daha iyi valla..

Sevgiler
    Ne guzeEl anlayisin var,o kadar yazdim,aradan bunlari mi cekip cikardin? Vallahi bravo...
    Ne diyorum;fiyat Herkes icin ayni olursa-Ayrimcilik kalkarsa TEKRAR girerim diyorum.
    Boyle anlamak istiyorsan,sorun yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi istediğiniz tepkiyi verin Vural bey geri dönmez bu fiyatlandırmadan ve inanın umrunda da olmaz. Ay gelmiyolar batıcam öldüm bittim demez. Ancak kendi kendinize sevinirsiniz hohoohoh ne güzel gitmiyoruz Vural bey e karşı çıkıyoruz hep güçlü kazanacak diye bişey yok diye ego masturbasyonu yaparsınız. İlla gidin pisti doldurun diye demiyorum ama mal adamın ve oradan daha iyi bu fiyata gidebileceğiniz başka pist yok. Avrupada olsaydık zaten hem pistin fiyatı bu olamazdı hem de euro ile gelir sahibi olacağımız için o fiyatlar bize koymazdı. Vural bey THY ve avrupa otelleri kazanmasın ben kazaniim demiş ve fiyatı belirlemiş. Yapacak bişey yok. İst park keşke ring gibi sürekli açık olsa ama değil.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu zaten intercity'nin pist gelirinin ne kadari post gunlerinden gelir ki? Belki %5'i anca...
    Hic pist gunleri duzenlemese bile umurunda olmaz,emin ol....
    Yurtdisinda ki pistlerin fiyatini oranin TL'si olarak gorun ve sacmaligi bir kez daha anlayin. Su euro 2tl bile olsa ne kadar ucuz degil mi? Hos euro 3,2 iken bile bazi seyler hala ucuz.
    Alternatif cok,gonul isterdi İst Park elimizin altinda,ulasalim ama tepkilere bakilirsa herkes kendini dusunuyor. Track Day'lerden devam....

fms - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vural Bey yada ekibi biz piste gelmediğimiz zaman tabiki öldüm bittim demez ama halk günlerindeki kalabalık azaldığı zaman bi yerde yanlış yaptıklarını anlayacaklardır. (Söylenildiği gibi bu işi para değilde motorsporları gelişsin diye yapılıyor ise)

Belki ilk birkaç halk günü kalabalık olacaktır ama ben 150 beygir ve altı araçaların (istisnalar hariç) piste devamlı geleceğini düşünmüyorum.

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güçlere göre farklı fiyat politikasının mantığını tenzih ederek yazıyorum. Bu fiyatlamanın sebebinde bilmediğim birşeyler varmış gibi geliyor. O sebeple, yahu niye farklı fiyat var kısmına girmeden yazacağım.

Bu fiyatlamayla aslında supersportların birçoğu için değişen bir durum olmadı. Halk günlerine düzenli gelen bir 458 speciale var, bir de GT3. Onlar da burada eleştirilerini göstermekte haklılar. Diğerlerinin fiyatlardan haberi olduğunu bile zannetmiyorum. Olsa da 20 tanesi günü kapatır, dibine kadar zevkini alır; ki zaten alıyorlar. Trofeo'lar için kamyon bekletilir, pistte aynı anda 5 arabayı geçmeden dolanırlar, oh mis süreler gelsin, öğlen pide siparişleri gitsin (kıskançlık alametleri). Rahmetli Özal bugün forumda olsaydı "benim süpersporlarım işini bilir" derdi.

Bu fiyatlamayla olan, pistin 250 HP üstünde kalan Tayyar, Cupra, S3, Golf R gibi, üstüne üstlük piste sürekli gelen tayfasına oldu. Orta grup 600 TL fiyatlamadaki araçlardan, misal her seans 3 S3, 2 Golf R oluyordu. İşin ilginci bu beygir güçlü kesim, ne 2 seansa 1200 TL verebilecek kadar paralı; ne de gitmeyeceğim diye protesto edebilecek kadar motorsporlarını yalayıp yutmuş değil. Rakamlara bakıp bakıp yutkunan kesim burası. 350 HP üstü misal M4 sahipleri de 1200 TL verir mi vermez mi bilmiyorum.

Demirel'in sevdiğim bir sözü vardır (bu sabah nedense hep politikacı sözleri geliyor aklıma): "meseleleri mesele etmezseniz mesele kalmaz". Kafaya fazla takmadan izleyip görelim bakalım neler olacak.

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi istediğiniz tepkiyi verin Vural bey geri dönmez bu fiyatlandırmadan ve inanın umrunda da olmaz. Ay gelmiyolar batıcam öldüm bittim demez. Ancak kendi kendinize sevinirsiniz hohoohoh ne güzel gitmiyoruz Vural bey e karşı çıkıyoruz hep güçlü kazanacak diye bişey yok diye ego masturbasyonu yaparsınız. İlla gidin pisti doldurun diye demiyorum ama mal adamın ve oradan daha iyi bu fiyata gidebileceğiniz başka pist yok. Avrupada olsaydık zaten hem pistin fiyatı bu olamazdı hem de euro ile gelir sahibi olacağımız için o fiyatlar bize koymazdı. Vural bey THY ve avrupa otelleri kazanmasın ben kazaniim demiş ve fiyatı belirlemiş. Yapacak bişey yok. İst park keşke ring gibi sürekli açık olsa ama değil.
    Hiçbirimiz gitmeyerek o tesisi batıracağız. Vural Ak'ın ağzı açlıktan kokacak, şirketin değeri o kadar düşecek ki ayağımıza gelip yalvaracak şirketimi alın ve yemek parası verin diye... Ancak biz dönüp masaldaki karınca gibi diyeceğiz ki : ''paran varken saçmaladın, şimdi aç kalacaksın ''. Ve Serres'e giderek biriktirdiğimiz paralarla uzolarımızı yudumlayacağız.

EGOMUZ NAL GİBİ OLACAK NAL

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ogedov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiçbirimiz gitmeyerek o tesisi batıracağız. Vural Ak'ın ağzı açlıktan kokacak, şirketin değeri o kadar düşecek ki ayağımıza gelip yalvaracak şirketimi alın ve yemek parası verin diye... Ancak biz dönüp masaldaki karınca gibi diyeceğiz ki : ''paran varken saçmaladın, şimdi aç kalacaksın '' diyerek Serres'e giderek biriktirdiğimiz paralarla uzolarımızı yudumlayacağız.

EGOMUZ NAL GİBİ OLACAK NAL
    yemin ederim sesli güldüm son kısma

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)