instagramdan bende engelliyim bende yazmıştım fiyatlar yüksek diye üşenmemiş engellemiş.
instagramdan bende engelliyim bende yazmıştım fiyatlar yüksek diye üşenmemiş engellemiş.
Bu pisti Vural Ak'ın işlettiğini öğrenince baya sevinmiştim aslında arabalara dair bu kadar meraklı ilgili bir insan ve para birleşince ortaya çok güzel şeyler çıkar diye tahmin ediyordum hiç de tahmin ettiğim gibi olmadı...
Keske hepımız gıdıyoruz yazabılsek.
Son ayarları bu hafta yapsak,bılgı paylasımlarıyla cossa konu ama son 20 sayfadır malumm konu ıle doldu tastı![]()
Ben çok niyetliydim bu sene düzenli piste çıkmaya, ama 180 beygirlik arabamla 300 tl verince enayi yerine konmuş gibi hissedeceğimden korkuyorum. Pistte yanımda 105 beygir megane ile 150 tl veren, ya da ruhsatta 95 beygir ama modlu dumanlı 160 beygir dizel corsalar 100 TL verince... Herkes aynı pisti aynı anda kullanıyor 20 dk boyunca. Fiyat kademelendirmesi saçmalık.
okunası bir açıklama olmuş:
http://www.hurriyet.com.tr/ak-istanb...ent=newsdetail
7-8 Mayısta katılacağım,
''Biz almasak diğer taliplilerden biri alsaydı burası da ya bir AVM ya da outlet center olup ucuza don gömlek satarlardı.'' demiş
Güzel tespit![]()
Koca bir firma düşününkü hiç hesap kitap yapmayacak kendi deyimiyle milli servet ayağına yatırıma girecek vede bu yatırım 30 senede çıkar inşallah diyebilecek hadi allaşkına![]()
1881 - 193∞
"Caddelerde tehlikeli araç kullanmayın gelin pistte gazlayın diyoruz ve ücreti son derece sembolik bir rakama indirdik. Sadece 100TL ödeyip bir seans boyunca dünyanın en iyi pistinde araç kullanıyorsunuz."
Beyler 100 liraymış pist biz niye burda konuşuyoruz boş boş.
İhale dönemi çok ilginçti, ilk firma yanlış hesap yapmışım dedi teminati yaktı bıraktı. Akabinde ihalede ikinci olan İntercitye biraz rica ettiler alın diye
Vural Ak becerikli, sıfırdan gelme, deli dolu kendine münhasır bir adam. Böyle adamlar hesapsız da alsa sonra hesaplar, yapar birşeyler.
Beyler konuyu özetleyebilirmisiniz 45 sayfa olmuş atlaya atlaya okudum
anladığım ilgili kişi pist ücretlerini beygir hesabına çevirip ona göre para talep eder olmuş? Bu fiyat listesine bakabileceğimiz yer varmı?
birde bu sene pist günleri olmayacakmı çok niyetlenmiştim bu sezon girmek için.En kötü 1 kere girip o heyecanı yaşamak istiyordum
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Pist günleri oluyor ama "ne kadar paran varsa o kadar fazla öde" mantığıyla oluyor. Ama böyle sağda solda "pisti 100 lira yaptık yinede gelmiyor trafik canavarları" gibi açıklamalarla göz boyuyorlar.
Yakında pist içerisinde su falan satarkende "oo kardeş ferrariyle gelmişsin sana su 20 lira" diyecekler büyük ihtimal.
hepsinde 73,55 kw yazıyor orda bir yanlışlık var sanırım
bizim arabalar 231 hp olarak geçiyor.Peki bu kontrol ruhsatta yazdığı şekildemi yapılıyor yoksa bilirkişimi yapıyor
yani şimdi benim aracım 231 hp ama yanlışlıkla 150 hp yazıldıysa bunu 150 denmi fiyatlandırıyorlar
misal abi yanlış yazmışlar 1300 cc 231 hp olurmu yanlış yazmışlar desem hee haklısınmı dicekler
yada 1,7 corciyi adam 200+ yapmış ruhsatta 90 yazıyor ruhsata göremi fiyatlandıracaklar
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Buradakı hesap sadece pıstın calıstıgı gunler ıle yapılıyor. Dogru ama yanıltıcı...
Burada egıtım merkezı acıldı,bu hesap yok yada en buyuk hesap dahıl edılmedı,nedır o? Intercıty nın yonetım merkezı ve lojıstıgı buraya tasında. Buda buyuk bır tasaruf ve para kaynagı oldu. Tamam bu acıklama halkın buyuk cogunlugunda prım yapabılır ama ısı bılenler ıcın degıl.
VAk akıllı bır gırısımcı,onune gelen fırsatlarıda kullanmasını bılıyor,su fıyatlandırma konusu harıc yaptıgı hersey dogru ve planlı. Bızede alkıslamak duser. Emın olun,pıstı sadece ısleterek buranın kendını amortı etmesını beklemek salaklık ıdı,oda bunu yapmadı....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)