Bu görüntüyü ilk bu olay ortaya çıktığında almıştım, heralde onlarda son anda karar verdiler o yüzden doru düzgün yapamadılar sonradan düzeltildi kw karşılıkları. Fiyatlandırma ruhsatta yazana göre yapılıyor, 200+ bi corsa ile 100 lriraya girebilirsin ruhsatta 90 yazdığı sürece.
Geçen seneki gibi sabit fiyat olsa, yani seans fiyatı herkes için 300 tl olsa yine verip girerdim. Ama yanıbaşımdaki araç sahibi benden 200 tl az para verip benimle aynı anda pisti dönüyorsa alnımda enayi mi yazıyor diye düşünürüm. Saçmalık bu politika. Bir de gazete beyanatında 100 tl yaptık pisti diye reklam kokan hareketler pek yakışmamış bence.
Beyler yıllar geçtikçe hafıza kaybı mı oluyor acaba? 10 seneliğine 120 milyon USD ye aldık burayı denmiş, bu rakam yıllık net 9 milyon TL değil mi? hatta bir önceki yatırımcı 9,1 milyon TL vermişti ayrıca da pist zaten 300 milyon TL ye yapıldı, sonrasında bir pist daha mı yapıldı da bir bu kadar daha harcandı?? işte 4 sene önceki detaylar burada, bir yanlışlık yok mu sizce?
MC ödeyemedi ihale Intercity’nin
haber doğru haberde hata yok ama amca ofis vs işlemleri için harcadığı paralarıda katmış o rakkama. Pisti aldığı hali ile şu anki hali arasında bayaa fark var. Offroad pisti falan da yaptıya arka tarafa.
IN BOOST WE TRUST
Bu cumartesi (16sı) ben çıkıyorum. Şans dileyinde şöyle bir 2.55-2.50 yapıp Megane'ı rahat bırakayım (1.5 dCi 110luk)![]()
Bu sene Istanbul Park hayal oldu. Napalım,alternatıflere dayanmaya devam.
Kımbılır,belkı Bugra kardesım V.A'nın esref saatınde fıyatları eskı yerıne ceker.(Umut fakırın ekmegı)
Su ızmır pıstı yakın olsaydı,Korfez ve Izmır yapardık ara ara. Sofuoglu'nun da pıstı bıttıgınde,sec begen al kıvamında olurdu.
Pazar gunu ızleyıcı olarak Korfez'de bulusabılırız. Bu hafta sonu Izmır'kı yarıslar muhtesem gecmıs,Z4 ne sırkule etmıs ortalıgı,hemde pıstın yenı rekorunu kırmıs.Ben standart lastık ıle,kendı aracımla 60,0 sec yapmıstım,34 derece havada.
Ozetler burada;
https://youtu.be/ZpJtH2EEENI
Bu sefer önlerde Lassa Phenoma var sert lastik (parlak asfaltta çok kötü fren mesafesi var göreceli ekonomikti ama bir daha tercih ediceğim lastik değil)
Ve evet biraz uslandım ama şey mi yapsam diyorum. Şuan arkada yorgun SC5 ler var onları öne alıp bitirip önlere daha kaliteli bir lastik mi alsam?
(Lastiklerin zaten ömürleri zamandan sebep dolmuştu 2012 filanlardı hani ooh bir beş dizelle pistte lastik bitiriyor demeyin)
İlk yarış bakalım nasıl olacak?
20 küsür araç aynı anda start; 1, 4, 5nci virajlar, shortcut girişi ve içi, sonra 12 muazzam heyecanlı![]()
Bizim offroad yarışlarına benzeyebilir, 25 araba başlayıp 6 araba finish görebilir
Ulan bu arada 90 kilo oldum. 60 kilo genç arkadaşlar ezecek valla. Sabahtan baklava börek falan götüreyim piste de yedireyim herkesi. Yoksa fark fena![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)