Çok polemik yaratmak istemiyorum ama kendi aracının girişinin 100tl olduğunu duyunca ben pistçi oldum diyenler de türedi. Kimse yanlış anlamasın laf meclisten dışarı.
Çok polemik yaratmak istemiyorum ama kendi aracının girişinin 100tl olduğunu duyunca ben pistçi oldum diyenler de türedi. Kimse yanlış anlamasın laf meclisten dışarı.
.
Valla 50den bile fazlası olabilir kardeşim.
Tayyar yada Cupra 600 Tl/20 dk.
150 250 beygir arası fiyatlardan etkilenmediğinden pisti doldurmaya başlamışlar. 4C vardi misal. BMWler..
Bir de fabrika çıkış atmosferik 150 beygire kadar olan, ama padokta su böreği tepsisi kadar intercoolerı önden gözüken 150 Tl bandında modlular vardı ki, o grup pistten çıkmaz bu sene. Çıkmasınlar da zaten, fiyatlama onlara güzel bu sene.
Clio Cupta da değişik bir gözlemim var, doğru mu bilmiyorum ama pist günlerine bolca gelenler dahi sıralamada ve yarışta parlamadı. Kartingden, Volkicardan gelen adamlar ilk turlarinda bile ezdi geçti![]()
Yaris gecmisi olmasi cok farkli pist gunu cok farkli.
Musabik olmak gerek,piste gelmek pisti tanimaya yariyor,yaris atmosferi bambaska...
Aman pist dolsun amac belli zaten. Parasi olan cup'a gelsin,olmayan boyle pist gunlerine dolsun dayatmasi...
Teknseans icin 50 arac fazla degil mi yoksa bu 3 seans toplamimi?
Su boregi tepsisi![]()
Cumartesi günü bile ciddi kalabalık vardı, Brifing odasının bile kapasitesi yetmedi bazıları ayakta kaldı![]()
fiyatı uygun olan kategorideki arkadaşların gitmesi gayet normal, gitsinler de zaten kimse bu etkinlik iptal olsun istemez ki... buradaki isyan 250+ HP dekilerden geliyor haklı olarak.
17 Nisan Pazar gününden bir kaç foto. Sol iki şerit A seansına hazırlanırken.
![]()
"life is too short to drive boring cars"
Bari şu süreler doğru düzgün güncellense keşke, 19 aralıkta Buğra abi yollayın düzeltelim demişti ama o günden beri bir değişiklik yok.
Ben engelledim güzel kardeşim . Hadsiz hadsiz yorum yazıp sonra çiçek uzatmamızımı bekliyorsun. Yanında sevdiğin biri varken bu sevdiği insanı haketmiyor yazsam sana instagramda küfürmü edersin çiçekmi verirsin.
Her haltı kendinize yontmaya meraklısınız ... Ben lafı sokıyım ama silinmesin engellemesin, abuk subuk yazdığın yazıyı silip devamında da bu yorumlarınla muhattap olmamak için seni engellediğim de de vay efendi beni engellediler .. Hadi iyisin bak VA da engellemiş seni popi oldun ...
İstanbul park o arabaları haketmiyor ya, sende bu instagram hesabını görmeyi haketmiyorsun.Biz herkeze açtık pisti sadece SSler 'e değil hesap kitap bilmeden yazıp yazıp sonra saygı bekliyorsunuz. Bu nedenle engelledim seni bundan sonra görmez üzülmezin biz yukarda fotoğrafları bulunan organizasyondan mutluyuz. KAtılanlarda kendi yorumlarını yazarlar sevdilermi sevmedilermi ama bana instagramdan sosyal medyadan klavye başından goygoy yapma güzel kardeşim gözünü seveyim vallahi zamanım yok ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Su muthis arabalari izlemeye geliriz insallah bir gun. Boylesi daha guzel zaten en azindan seyir suresi uzun. Ne o oyle supersportlar bi anda gecip gidiyor![]()
Bu konuyu pek takip etmiyorum neler dönüyor bilemem ama Atakanın yorumu talihsiz olmuş bence de :/
Bence oraya her kesimden her arabanın çıkma hakkı vardır ya
İstanbul park aventadorundan marutisine her aracı hakeder. Önemli olan hak ettiğini ona verebilmek için yaptıklarımız. İnş düzelir bazı şeyler insanlar yaptıklarını değiştirmeyi acizlik, zayıflık, tükürdüğünü yalamak olarak görmek yerine erdemlilik olarak görmeye başlarsa eskisi gibi güzel olur yine organizasyonlar. Kötü değil ama daha iyi neden olmasın.
Kımse gelen araclara laf etmıyor,edemezde.Paylasım yapan arkadasa yorumumu yaptım zaten,o bambaska bır boyut.
Ancak aracların "cogunlugunun" hep aynı sınıf olması bır yerlere mesaj olmustur umarım...
Ha patron memnundur,o ayrı. Emınım memnun olunmasa bıle dısarıya verılecek mesaj bellı...
Izleyıcı oluruz bır sure,sorun yok...
Su yolunu bulur,ınsallah duzelır bazı seyler....
250 beygir üstü yok denecek kadar az gördüğüm kadarıyla.. üzücü..
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
benim araba tam 150hp sınırdayım 150hp ye kadar olan kısımla başvurmam gerek değilmi ?ona gore belki lastik siparişi vericem
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
şu pist işinden iyice soğudum zaten
sparco koltuklar almıştım söktüm sattım
coilover almıştım onuda satıyorum
faydalarıda var tabi paramız cebimizde kalıyorCup 2 lastik var 1 seans kullanılmış isteyen varsa onuda satarım
Bu arada 600 lira büyük bir para değil yaparsın 2-3 saat 600 değil 1000 lirada verilir
Gerçi düzelmesin ya dediğim gibi paramız cebimizde kalıyor babamın yapamadığını VA yaptı arabaya masraf yaptırtmıyor büyük adammış
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)