Valla birtane adını unuttugum abi vardı golf R'ını satıp golf 7 dizel dsg almış, yazılım + cup2 lerle geldi 2.47(en son yakaladıgım iyilestiyse bilmiyorum) gibi bir süre yaptı 3 ayrı seansada çıktı çatır çatır gazladı
Valla birtane adını unuttugum abi vardı golf R'ını satıp golf 7 dizel dsg almış, yazılım + cup2 lerle geldi 2.47(en son yakaladıgım iyilestiyse bilmiyorum) gibi bir süre yaptı 3 ayrı seansada çıktı çatır çatır gazladı
1881 - 193∞
Golf7'nin videoları merak ettim![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Baybars abi videolarını izlerken artık baygınlık geçiyorum. Gitmeyen bir araba, virajda geçmek nerdeyse mümkün değil, es kaza geçtin sonraki virajda yolun dışından gelip tekrar üstüne kırma falan saçımı yoluyorum izlerken.
60-80km arasında yolun dışına savulmuş bir araç var ama hız çok yavaş, güç yok arabada tapa gazla gelip asfalttakini ittirip yola oturuyor, yolun dışına virajda normalde olmasında gereken 10km hızlıydı diye savrulmuştu, bu sefer o hızı avantaja dönüyor hop geçiyor seni. Olay böyleyse frene basma abi, tapa gaz gir virajlara, topraktan topraktan devam et. Arkadaki shortcut düm düz geç NFS oynuyormuş gibi, 2dkde dönersin boşa kasıyorsun.
dışarıdan gelip lap diye ittirince 50 sn ceza çaktılar orada. ciddi not tutup anında yapıştırıyor komiserler. şaibeli durumlarda bilmemkaç kamera kaydından farklı açılardan izleyip karar veriliyor.
bu arada güzel bir noktaya parmak basmışsın. 1inci virajın çıkışında dışarıdan gelen arabalar ikidir geçiyor beni![]()
shortcut ise biraz değişik. girişteki solda araba savruluyor ve kopuyor. sağa yanaşıp o aradaki 3-5 metrede frene asılıyorsun shortcut bitiyor bir daha kopuyor araba. ilk 2 ayakta shortcut girişinde dubalar yoktu, senin dediğin gibi direk dümdüz kesen arabalar artınca duba çaktılar bu ayak.
Abi 90lık dizel max gücünü manuel 3750 edc 4000d yazıyor renaultun sitesinde.Biraz fazlamı devir dönüyorsun acaba tam görünmüyor devir ama bayağı dönüyorsun gibi geldi bana.Yada araba hiç gitmiyo![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
4500 falan dönüyorum ben 3ncü viteste start finishte ve shortcut içinde.
baya bir konuştuk tartıştık, benden başka 3'le giden yok kısımlarda. özellikle sfde.
antreman ve sıralamada hepsini denedim ne hız değişti ne süre ama olaya teknik yaklaşırsak 4'e atmak gerek aslında.
Shortcut cıkıs oncesı vıraja dıkkat...
Orada zaman kaybedıyorsun. Artık 1.lıkte gorelım senı plızzzz
Pazar günü resminden herşey anlaşılyor1 2 tane paraya kıyıp gelen hacimli beygirli araç hariç gerisi polo golf punto accent 116d 118,, clio cup'ı daha zevkli hale getirmek için mi böyle yaptılar acep :/
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Olay o tip araçların elde kalması değilde o tip araçlara fazla aftermarket performans ürünü üretilmemesi. İyi fren balatası arasan bulamazsın, iyi debriyaj arasan bulamazsın, çok iyi bir cooler alayım bolt on desen bulamazsın custom yaparsın istediğin kadar iyi olmaz,bunun coili kamber kiti vs derken o tarz gündelik hem ekonomik olsun hemde yüklenince keyifli yürüsün modeli araçların zorluğu o yüzden. Lastiğin bile ölçüsü alternatiflerini azaltır geniş taban koyamazsın kaliper arasan uydurman lazım ki çok zor vs vs. Motorunun yüklenmesi işin en kolay kısmı. 1 sefer çıkma niyetindeki arkadaşım 1.7 DTI corsa ile girsem mi dedi, gir ama sonra 1 sefer için lastik fren hiç birşey yapmadık üzerindekilerde çöp oldu olmasın dedim adama. Çünkü ne çizgi yapmayı bilir ne doğru freni, yol kullanımından çok farklı burası. Zaten bazı gönül veren arkadaşlar dışında gördüğüm kadarıyla bu tarz beygir gücü nispeten pist için düşük araçlar 1 kere giriyor merakını giderip bir daha çıkmıyor.
Neden gelmıyor;cunku HICBIR SEYI pıst ıcın uygun degıl de ondan....
E butcede bellı,alternatıfde dar. Bakın ılk pıst gunu yada 2.pıst gunu fotosuna,2-3 arac aynı bulma sansınız cokkk dusuk....
Bugra bunları okuyor,emınım su yanlıs yoldan donerler. Hatta her serde bır hayır varmıs. Kımbılır,gecen Amg gununde yanına gıdıp yaptıgım Track Day teklıfını cıdden degerlendırır. Hem cok daha fazla para kazanır hemde bu ıse gonul verenlere yenı bır hedef olur.
Pistte suratli girilen keskin virajlarda yakit aktarim sorunu yasayan var mi?
Bugune kadar katildigim pist günlerine agirlik olmasin diye hep yarim depo yada az üstü yakit ile girdim. Genelde 2. seans ortalarinda keskin virajlarda benzinin yakit tankinda saga yada sola toplanmasi yüzünden kesinti yasadim. Bu kesinti aninda bile yakit en az yarim depo seviyesindeydi. Fuel surge tank yada 20 lt lik race tank kullanmak geldi aklima ancak o sekilde piste girilebiliyormu bilmiyorum. Benim merak ettigim std yada bazi degisikler yapılmış bircok arac giriyor pist gunlerine, benden baska bu sorunu yasayan ve cozen varmidir?
Araç 94 honda civic hb k20 swap
Depo ici aem yakit pompasi kullaniyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)