Houston'a yakın otursa Nasa'nın da masrafını, bütçesini, muhasebesini bilecek arkadaş.
Yeminle imreniyorum böyle tiplere, her bir poku biliyorlar, hep haklılar, hep mutlular.
Ulan şöyle kafam olsun, 10 milyon borcum olsun.
Houston'a yakın otursa Nasa'nın da masrafını, bütçesini, muhasebesini bilecek arkadaş.
Yeminle imreniyorum böyle tiplere, her bir poku biliyorlar, hep haklılar, hep mutlular.
Ulan şöyle kafam olsun, 10 milyon borcum olsun.
Bu arada Emailleri toplayıp bilgi işleme yönlendiriyorum bu saat itibariyle gönderilen emaillere indirim tanımlanmayacak olup öncesinde indrim emaili atmış olan arkadaşlar ben yazana kadar lütfen girip satın almasınlar ki indirim geçerli olsun![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Benim surusume 20 dakika bile dayanacagini zannetmiyorum normal bir arabanin,hatta ben patlamadan pisti bitirecegime bile inanmiyorum
Keske araba kiralama secenegi olsa,ucaga atlayip gelsek pistimize girsek.Gerci onunda maliyeti az degil gene millet cak cak laf eder
Adam ortayı açtı beyler vurun gol olsunKonuşmak kolayda icraat yapan kim var ki kalıpta pist günleri şöyle böyle densin. Buradan görüldüğü kadarıyla organizasyonlar gayet başarılı ilerliyor.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Beyler havaların pazara güzelleşmesi söz konusu, havalar dönüyor , havalar tatlılaşıyor tarzında şeyler okudum, bir de duasını yaparsak, kupkuru gazlarız sanki ha ?![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
İndirimleriniz tanımlanmıştır arkadaşlar gün içinde satın alabilirsiniz .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Neyazıkki olumsuz arkadaşlar önceden kayıt olanlar için bir ayrıcalık o fiyat ve bizim indirimimiz ... o nedenle önceden almanız gerekiyor ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)