Transponder alanlarin süreler aktif olarak internet sitesinde yayinlaniyor ancak güncellenmesi zaman alabiliyor, pist gununun ertesi gun hemen yuklenmiyor yani, specler yok, pilot adi, arac lastik durumuna gore pist veya cadde araci ayrimi, zemin durumu islak-kuru ve sure yer aliyor
Utkucum her zamanki gibi çok ilgilendin başından sonuna kadar çok teşekkür ederim cnm kardeşim, zekiye ayrıca teşekkürler yellow stuff balata, cup2 ler için yardımcı oldu en çokda doğan mermer le tanıştım sayesinde inanılmaz bir amca mı desem dede mi desem, yok böle bir insan, Ankaradan gelen herkes gibi her seferinde keşke daha fazla kalsam 2 gün tur atsam diyorum yol uzak ama deyiyor inanın, istanbullular için nimet sayılabilicek bir olay, değerini bilin, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler,
Golf R'a geçersek polodan sonra polomda ayarlı D2 coilover vardı sertti, Golf race mode da bile seri virajşarda yumuşak kaldı, çelik fren hortumu, typ200 hidrolik olmasına rağmen yellow stuff çözüm değil, ilk defa 4 çeker bir araç kullandım pistte erken gaza oturabilmek çok avantaj, viraj kabiliyetini anlamaya yavaş yavaş alışacağımı düşünüyorum, Erhan seni de çok tebrik ederim çok güzel süre yaptıklarının karşılığını görmek çok güzel bir his veriyor, seni anlayabiliyorum.
Günün kazananı zeki uçtun walla süper tebrikler!!!!
Orçun gözlerim seni aradı sohbet edicektik...
Volkan sana da çok tşk ederim uyarın için kerblere tırsa tırsa çıktım walla
[SIGPIC][/SIGPIC]
Süreler fenalarda maşallah![]()
Zeki abi tebrikler,bu gidişle 20 lerin altını görürsen şaşırmam![]()
İyi dilekleri olan herkese teşekkürler arkadaşlar. Bir önceki pist gününden kalma 4mm civarı kalan cup2 , yarısı bitik balata ve aynı eski hidrolikle çıktım bugün. Bunlar yeni olsa ne kadar fark ederdi bilmiyorum ama yinede tam olmasa da memnunum sonuçtan diyebilirim. Hedefimi adım adım ve mantıklı yükselteceğim bakalım hayal süreler gelecek mi..Daha araba standart ama standart motorla tam olarak geleceğim noktaya geldiğimi düşünmüyorum o yüzden böyle devam büyük ihtimalle. Herkese teşekkürler ufak tefek seans içinde yanlış işler yapan arkadaşlar harici son derece keyifli geçti. Buğraya da instagramdaki jestinden ötürü ayrıca teşekkür ederim moral oldu bu iş bana ilerlemeye çalışmaktan vazgeçmemek için sağolsun![]()
Umut C seansında son tur yapmaya çalıştığımızı yapabilsek süper olurdu ama damalı sallandı bir dahakine fırsat olur belki belli mi olur![]()
İlk video benden gelsin
Alfa Romeo Giulietta QV - 2.30:020 - Intercity İstanbul Park
Herkese tebrikler teker teker, havanın da etkisiyle sanırım güzel süreler geldi
Ben de bi seans isot Polo bi seans Güray'ın Golf R ile copilot olarak çıktım ciddi keyif aldık bugünden kendi adımıza.
Başta Buğra abi olmak üzere tüm ekibin emeğine sağlık![]()
Ankara'dan kalkıp izlemeye gittik arkadaşlarla.Pist ortamı gerçekten keyifli ve bambaşka.Kısmetse bir sonraki pist gününde bende çıkacağım...
Herkese tebrikler.Güzel süreler gelmiş![]()
Aralık'ta yağışsız olursa daha video'su çıkmamış Tayyar'ı 3.lüğe itebilir Murat abi ve Zeki.
![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
tayyar'i harcadılar matmazel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)