liste yok ibocum şu anda minimum katılım 10 12... tahmini katılım problem cıkmazsa 15 20 olsa süper olur![]()
liste yok ibocum şu anda minimum katılım 10 12... tahmini katılım problem cıkmazsa 15 20 olsa süper olur![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Bende bunu sorucaktım drift antramanlarının yapıldıgı pisti gorseler herhalde korfez pisti super gelirdi ben lastik parcalarının havada ucusun bir turlu unutamıyorum
Ben kısaca özetliyorum arkadaşlar.Şimdi durum şu;
İyi olur kötü olur bilmiyorum biraz aceleye geldi ama bu Türkiyenin ilk drift yarışı.İlk organizasyonda yer almak cidden özel bir durum olucak sizler için.5 sene sonra bu iş büyüdüğünde , ben bunun ilkinde yarışmıştım diyebilmek güzel bir duygu olacak.Bundan kesin olarak emin olabilirsiniz.Kurallar ve parkur işe şu şekilde :
Araçlar tek tek çıkacak.Her araç turunu attıktan sonra karting pistinden dönerek bir tur daha atacak ve alkışlarını toplayıp pite dönecek.Yani toplamda 2 tur atacak ve rakibinin turunda topladığı puana göre eleme yapılacak.
Start ve finish noktalarını haritada işaretledim.Yarış 3 virajdaki performansa göre yapılacak ve drift box imkanımız olmadığından görselliğe göre puanlama yapacağız.Yani açı ve hız önemli.Ama viraj içi hızınızı okuyamayacağız tabii ki.
En önemli unsur ; spin atarsanız puan alamazsınız.![]()
Katılımcı araçlar öncelikle ısınma ve antrenman turuna çıkacaklar.3 tur atılacak ardından kuralar çekilerek yarış başlıyacak.
Katılım ücretinin düşük tutulmasının sebebi katılımın çok olması ve izleyicilerin daha çok eğlenebilmesi.
Gün içinde bir çok fotoğraf ve video çekilecek.Aynı zamanda bu videolarda da yer alacaksınız ve çok güzel anılarla döneceksiniz.
Aksaklıklar olacaktır , ancak sizinde desteğinizle minimum sorunla bu işi halledeceğimize inanıyorum.
Sorularınızı yanıtlamaya hazırız.
Böyle bir videoda olmak istemezmisiniz![]()
http://videos.streetfire.net/video/D...bul_197212.htm
tabiiki ordayız... hem drag hemde drift..kaçırılmaz..umarım hava iyi olur
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
Drift için benden güzel bir haber, taban kayıt sayısına ulasırsak, ilk üçe giren yarışmacılar birici drift war kupası alacaklar.
Drag ve Timetrail kayıtlarında yarın kulenin altında bulunan neticeler odasında katılmak istyenler lutfen turbokitstr sitesinden tahhadütname ve kayıt formunu eksiksiz doldurarark yanınızda getirin, driftcilerde dahil.
ana yola çıkılan kasisde biri bana arkadan vurdu yaaa çıkıştaeşşek şansı var bende...
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)