organizasyon bu şartlarda bile çok güzeldi eğlendik geçe kaldı drift ama karnım ağrıdı gülmekten :D bol spinliydi güzeldi bir sonraki çok yakında daha kalabalık ve erken bir saatte olcak inş... :) gelen ve emeği geçen herkeze teşekkür ederim
Printable View
organizasyon bu şartlarda bile çok güzeldi eğlendik geçe kaldı drift ama karnım ağrıdı gülmekten :D bol spinliydi güzeldi bir sonraki çok yakında daha kalabalık ve erken bir saatte olcak inş... :) gelen ve emeği geçen herkeze teşekkür ederim
EKEray hade hade foto gorelim cok konusma.ztn spin felan atmssn gormedm bak cok uzuldm :D
Ohooo Eray bey = Mr.Spin :D
Abicim ne işi diycem 2 hata söyLedim günah keçisi oLdum..
olm başlatmayın spinden :) ilk defa kullanıyorum adamın arabasını mustafayı tebrik etmek lazım o arabayla drift yapmak gerçekten zor alışsam belki daha iyi giderdim ama işte ufak bi gaz kaçırmada spin :)
erayın havasıda böylece sönmüş oldu :D driftçiymiş egzostumun driftçisi senin adın spinci eray olsun artık :D
bu lekeyi önümüzdeki org. temizliycem boynumun borcu oldu :D
Eray abi annaştik dime msnden no problem :D
mx5 i kaçırdınız varya olamaz böyle bişey ya karnımız ağrıdı abi adam 3. oldu bide :D
nassı yane yaaa efsane drıftcı spın kıng mı oldu sımdı :D kanka hayırdır :D
Valla bugun yan konusunda bi mx5 bide Dr.Spin derim :D ahuzuhuhauhaa
ufak bi görüntü var bende HD kalitesindekiler en kısa zamanda gelcek :)
http://videos.streetfire.net/video/K...e-9afb00f70bd9
Az önce açılıyordu, şimdi aynından diyor.
yanlışı eklemişim geliyo :)
Begenmemis streetfire yetkilileri :)
harıka bı gundu ya 328 fenaydı mx-5 falan samataydı(underground kackını)die lakp taktık gercı beyaz m3 te harıka gıdıoduda bıde kacırmasaydı bazı yerlerde mukmml olcaktı gri 200sx te cok guzeldı ama 328 acaipti ya helal olsun