Bu mx5i' in nesi şamataydı herkez diyor ama birde gitmeyenler bilse.:D
Printable View
Bu mx5i' in nesi şamataydı herkez diyor ama birde gitmeyenler bilse.:D
adam spin atmadığı için ilk 3 e girdi helal olsun :D batu ya her yarışa bekleriz onsuz drift günü geçirilmez valla :D
hımm hakkatten dogru hıc spın atmadı ama arabanın goruntusu falan hostu cok hosumuza gtıı allah sahıbıne bagıslasın renk kattı organızasyona
3.28 i çok iyidi. Bizzat tebrik ettim :D M3 1 Den 2 ye atiyor devir düşük gaza dokunduğunda çıldırıyordu araba harikaydi..
Mustafa abi her zamanki gibi gene güzeLdi. Diğer 200 sx kırmızı iLkLerden yatmıyordu wirajLarda kaymıyodu resmen neden öLeydi acaba ?
Mx5 bi acayipdi bişeLer yapmaya çaLıştı fazla yorum yapmak istemiyorum onun için :D
BoLL Spin boL yanLı güzeL driftLer izLedik tebrikLer
http://img119.imageshack.us/img119/7791/1002943jh4.jpg
arkadasım daha cektiıgi resımlerı atmadı 1 tanesını aldım hosuma gttı upload edeyım dedım daha resımler gelıcek
çimlere çıkıp gittiğinde içim gitti dedim yazık koptu altı die ama allahtan bişi olmadı drifte katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim güzel dakikalar yaşattılar bizlere saolsunlar
waLLa biLmiyorum hocam geLen mi geLmeyen mi ama gidişi süper miLLetin bakışLari bu araba ne böLe diye :D
ewet taa kendisii Bülent abinn araba hatta bir tane daha aldı Beyaz :)
Arkadaşlar benim arabamla atılan son turlardaki şöför ben değildim , bunu burdan ilan etmek istiyorum.Bu katil adam bitirdi imajımı :D
Organizasyonda benim açımdan en büyük eksik katılımdı.İş lafa gelince herkes drift çi ama gelin görünkü pazar günü saat 3.30 a kadar bekledik ki bizden başkalarıda bizimle beraber piste çıksın.Ki birde katılım fazla olsun diye ücreti 50 ytl de tuttuk.Daha ne yapabiliriz bilmiyorum.Artık forumlarda tek tek dolaşıp forum drifterlarını tahrik edip piste çıkarmam mı gerekecek. :) Neyse umarım bir daha ki yarışta bu seferki gibi geç duyurular yapmamız gerekmez ve katılım artar.
Musticim muhtesemdiniz hepinizin eline saglık bence draglardan bile keyifliydi ARabanla atılans on turlara katılıyorum biseyi fark etmen alzım bunu abin olarak soyluyorum sneina raban bir marka ve markayı koruman lazım sözün özü sadece sen sur :)Mert ayrıca senide kutlarım kanka superdin koltuk yuzunden millet seni pigme sanıyor anlatıcam die dilimde tuy bitti :)
eray sende fos çıktın:D
mustı
organızasyonun son 2 gun kala bızım haberımız oldu .. Eminim cogu kiside aynı sekılde gec haberdar olmustur.
Bir ilk yapılacaksa bunun duyurumunun daha onceden yapılması gerekmezmiydi.
Birde amacın sadece techturkey sıtesınden kısılerın gelmesının ıstenıldıgını dusunduk.Sadece burada duyuru okuduk.
Eminim bir sonraki organizasyonda daha fazla katılımlar olacaktır.
Emeklerinize saglık
Drift icin korfez deilde baska yer (olimpiyat otoparkı) daha dogru secım olacaktır.
Sn. Paşanın kızı ,
Ya isin aslı bizim habermiz yokken plan yapılmış pazar günü drift olsun diye.Organizasyona katılabilmemizin ve çevremizdeki arkadaşlarımızda dahil olmasının tek açıklaması var.Bizim bu işe olan sevgimiz ile işi gücü bırakıp organizasyon hazırlığına girişmemiz , araçlarımızı hazırlamamız.Tabii iyi organize olamadığımız içinde açıklama mesajını bile son gün yazabildim.O güne kadar kurallar,parkur,katılım hiçbirşey belli değildi.Diğer sitelerde ve Hondam da konu açamamın sebebide budur.Bir daha kinden A dan Z ye biz düzenlersek bu iş tam anlamı ile içimize sinen , hatasız bir organizasyon olur.Her kafadan farklı ses çıkan organizasyonlarda bu iş bu kadar oluyor malesef.
ulan yerin dibine soktunuz 2 dakkada bee :) yok marka yok ekol zevkine çıktık sıktım iki tur napiyim bidahaki turda e30 la affettiririz artık :)
Eraya son 5 gün içinde verilen haber işleri karıştırdı arkadaşlar.Eray suçsuzdur.Küfür falan etmeyin şimdi adama. :)
Arkadaşlar bu organizasyon drift cileri pistte deneme amacıyla yapıldı, bu organizasyona göre dün kullanılan yerde yarış ın yapılıp yapılmayacagı için. buna göre pist drift yarışına acılması.
katılım sayısı yada tur sayısı sıkıntısı yoktu, + katılım 50ytl olması istendi ve oyle belirlendi.
az katılım olması daha iyidi, biz genede istek üzerine bekledik belki duyup gelen olur diye, bu surede eksikleri tamamladı arkadaslar japon laraya layik yapıstırıcı geldi bide:)
Bundan sonrası için suanda karar süreci var, 3hafta sonrasında tarihimiz var, drift yetkilileri yapar acıklamayı, biz organizasyon surecini takip ediyoruz.