User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Formula 1 Amerika GP

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu görmemiştim ayıp etmiş

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muthısss bır yarıstı,bugunku pıst gunu,ustune derby ve bu yarıs.
    Harıka bır gundu!
    Ham hakkında yaz dıyen arkadaslarım,bana gaz verdıgınızın farkındayım Sevmıyorum ve 6 kezde dunya sampıyonu olsa sevmıyecegım.
    O sapkayı ona gıydırırler bır gun.(neyse)
    Muthıs yarıstı,muthısss....
    Abi aynı şekilde 2008 de massa ile son yarışta kazandığı şampiyonlugu hariç (o anda bile massa ya cok üzülmüştüm)

Gecen seneki ve bu seneki şampiyonlugu bence ham şansı ve doğru takım tercihinden dolayı ve rosberg gibi aptal bi takım arkadaşı olmasından dolayı diye düşnüyorum. Hep kameralara oynayan ve göz boyayan hareketleri var. Bugünkü yaptıgı hareket ise tam bir .pnelikti
    Elleme Sekelesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elleme Sekelesin...

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ömrü Senna kadar kısa olmazsa Vettel bu listede ya 1. yada 2. olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HAM kendisine yarışı hediye eden ROS'e teşekkür edeceğine şapka fırlatmış... işte bu adamın karakteri bu! F1 in içine edilen formatının dışa vurumu...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi aynı şekilde 2008 de massa ile son yarışta kazandığı şampiyonlugu hariç (o anda bile massa ya cok üzülmüştüm)

Gecen seneki ve bu seneki şampiyonlugu bence ham şansı ve doğru takım tercihinden dolayı ve rosberg gibi aptal bi takım arkadaşı olmasından dolayı diye düşnüyorum. Hep kameralara oynayan ve göz boyayan hareketleri var. Bugünkü yaptıgı hareket ise tam bir .pnelikti
    Hamilton'u sevdiğim söylenemez ama ben şuna karşıyım hepte dile getiriyorum. Sadece sevmediğiniz biri olduğu için mi bu şampiyonluk bu kadar kolay görünüyor sizin için? yoksa yaptığı tercih doğru olduğu için kendisi mi suçlu bu durumda? Vettel'de çıkmıştı bu mevzu ilk yok araç çok iyi, takım arkadaşı şöyle böyle, diğer takımları kötü yakaladılar falan filan. Şimdide Hamilton için aynıları söyleniyor. Farkındayım gayet kolay bir şampiyonluk aldı yine ama bu durum Hamilton'u kendi yarıştığı nesil içinde en iyi yapmaya engel değil. İsimler farklı olunca ama şampiyonluk efsane oluyor. Yani tuttuğumuz pilot, takım şampiyon olunca efsane, diğerleri olunca ballı mı? Objektif olmak hayatın her alanında gerekli bir şey bence. Bu adamların kariyerleri ortada. Buraya gelmeden önce yarıştıkları serilere bakın. Buraya gelebilmek için adamlar gençliklerini vermişler... Bu kadar kolay harcamayın başarıları... Sadece sana yazmıyorum bunu, genel konuşuyorum. Kusura bakma senden alıntı yaptım. niyetim kırıcı olmak ya da yargılamak, gerginlik çıkartmak değil ama bu konuda cidden hassasım...

Hamilton'un yaptığı şey ise asla kabul edilemez. Sen şampiyon olmuşsun, sakinliğini göstermen gerekirken yaptığı harekete bak. Bence bir davranış cezası verilebilir Hamilton'a, en azından kınama...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nereden izleyebilirim yarışı tekrar?
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 videosunu izleyince f1 eskiden ne kadar daha güzelmiş diye aklıma geldi.İyice içine ettiler organizasyonun.
    Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
    Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
    Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
    Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarışın Türkçe takrarı var mı ? Link verebilecek birisi varsa sevinirim .

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence şapka olayını çok yalnış yorumluyorsunuz. Şabkayı fırlatma şekli kucağına atma şekli ile atıyor.rosberg gibi fırlatmıyor. Çünkü şapkayı ros a verdikden sonra 3.lük şapkasına da vettel yanında olduğu için vettele uzatıyor. Rosberg 14 sny fark açtıktan sonra güvenlik aracı girmişti. güvenlik aracı pistten çıktığında ros pitini tamamlamıştı. İkinci veya üçüncü güvenlik aracını görmeseydik. ros yine birinci olurdu.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şapka olayını bende takım arkadaşı olduğundan dolayı vettele verdiği gibi onada veriyor ama kucağına atıyor diyeyorumladım ama yazsam ham fanatiği nasıl olsa denilecek diye yazmamıştım
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatta youtube videolarında ve forumlarda "rosberg hamiltona şapka attı" şeklinde hep başlıklar.
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hamilton'u sevdiğim söylenemez ama ben şuna karşıyım hepte dile getiriyorum. Sadece sevmediğiniz biri olduğu için mi bu şampiyonluk bu kadar kolay görünüyor sizin için? yoksa yaptığı tercih doğru olduğu için kendisi mi suçlu bu durumda? Vettel'de çıkmıştı bu mevzu ilk yok araç çok iyi, takım arkadaşı şöyle böyle, diğer takımları kötü yakaladılar falan filan. Şimdide Hamilton için aynıları söyleniyor. Farkındayım gayet kolay bir şampiyonluk aldı yine ama bu durum Hamilton'u kendi yarıştığı nesil içinde en iyi yapmaya engel değil. İsimler farklı olunca ama şampiyonluk efsane oluyor. Yani tuttuğumuz pilot, takım şampiyon olunca efsane, diğerleri olunca ballı mı? Objektif olmak hayatın her alanında gerekli bir şey bence. Bu adamların kariyerleri ortada. Buraya gelmeden önce yarıştıkları serilere bakın. Buraya gelebilmek için adamlar gençliklerini vermişler... Bu kadar kolay harcamayın başarıları... Sadece sana yazmıyorum bunu, genel konuşuyorum. Kusura bakma senden alıntı yaptım. niyetim kırıcı olmak ya da yargılamak, gerginlik çıkartmak değil ama bu konuda cidden hassasım...

Hamilton'un yaptığı şey ise asla kabul edilemez. Sen şampiyon olmuşsun, sakinliğini göstermen gerekirken yaptığı harekete bak. Bence bir davranış cezası verilebilir Hamilton'a, en azından kınama...
    Hayır üzerime alınmıyorum tabi ki , uzun süredir formula 1 ve diğer sporları moto gp olsun ve wrc kacırmamaya calışıyorum.
    Dediğiniz de bir yaklaşım biçimi sonuçta formula 1 de takım ve pilotlar vardır. Iyı bır takımınız ıyı bır aracınız yoksa sekıl A (Alonso ) hıc bısekılde başarı gelmıyor.
    Ham kendı başarısı demem haksızlık olur yeteneklı olduğu aşikar fakat bu kadar bedavadan şampiyon olması emınım hıckımseyı memnun etmıyor, vettel zamanında da aynısını duşunuyordum su an da öyle , rakibin yokken şampiyon olmak işin en kolayı bana göre fakat bu hamiltonun sucu degıl malesef diğer takımların mercedesı yakalayaması.

Durum boyle olmasaydı ferrari az daha gelişip mercedesi yakalayıp son yarışa kadar durumlar değişsseydı ve hamilton şampiyon olsaydı helal olsun derdım. Zaten benim helal olsun deme de onun umrunda olamaycaktır
    Elleme Sekelesin...

Bring Out Gimp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarış çok güzeldi, pisti de beğendim.
    Yine de rakip takımların pilotları arasında şampiyonluk mücadelesi olmadıktan sonra pek heyecanlı olduğu söylenemez.

2007 sezonunu hatırlıyorum mesela.
    Son iki yarış öncesi puan durumları Kimi Raikkönen (Ferrari) 90 Puan, Alonso (McLaren) 95 Puan ve Hamilton (McLaren) 107 Puan idi.

Brezilya'daki son yarış tamamlandığında ise Kimi 110 puanla şampiyonluğunu ilan ederken Hamilton ve Alonso her ikisi de 109'ar puanda kalarak
    Ron Dennis'e markalar kupasını hediye etmişlerdi
    Yarıştan sonra Ron Dennis'in bunları garaja kapatıp üzerlerinde çeşitli denemelerde bulunduğu iddia edilse de bu hiçbir zaman doğrulanamadı

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O sapka bastan sagma,bu sekilde firlatilmaz.
    Bir taraf sampiyonlugu kacirmis,daha nabizlar yuksek. Yarisan arkadasim yok sanirim,o duygu(adrenalin) ve testesteron ile az temas gerekir... Tepkiler asiri olabilir. Sevincde uzuntude...

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine kolay bi şampiyonluk oldu Ham için. Gelecek sezonu iple çekiyorum ben. Ferrari bu sezon her güncellemede biraz daha yaklaştı mercedese, önümüzde ki sezonda biraz daha yakalayabilir belki. Hondanın sorununun ne olduğu belli, sorunu halletmek için ellerinde yeterli güncelleme hakkı kalmadığı için halledemediler. Önümüzdeki sezon en kötü ihtimalle ferrarinin şuanki pozisyonunda olacakları garanti gibi. Reno kendi takımını alıyor tekrar. Çekilmeden önce yaptıkları ortada. Redbull honda yada reno motoru alıcak gibi.

Ne mercedes ne ham bu sene ki gibi rahat olamayacaklar önümüzdeki sene. O zaman görelim bakalım ne yapacak Ham.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Link varmı izleyebilicegim?
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana gore Lewis ABD havasini fazla olarak icine solmus .ABD de her zaman en iyi reklam skandaldir.Skandali cok olan o kadar cok konusuluyor bu ulkede Lewis de zaten burayi kendine benimsedigi icin oyle yapiyor olabilir bilmiyorum ama 997TT dedigi gibi o durumda yapilcak is dedilgi.

Schumacher VS Hakkinen 3. dunya savasina girdikleri olmustu resmen ama hic bir zaman bu tur olaylar gormedik.Birde yillarca Schumacher e altinda en iyi arac vardi diyip 90 larda yaptiklarini gormezdenler , simdi Lewis sampiyon olunca hic aractan bahsetmemsi hele birde Lewis in ben kendi ozel yeteneklerimle sampiyon oldum Schumacher gibi degil deyisi gulmekten olduruyor beni

Vettel , Lewis ikiside proje surucusu benim icin.cocukluktan beri takimlar tarafindan desteklendiler ve en iyi sartlarda koltuklara geldiler.Schumacher , Senna , Hakkinen bu adamlar kendileri tirmaladilar . kariyerinin basinda 1. siradaki takimdan baslasalar o sampiyonluklar ve zafer sayilari cok cok daha olurdu arti eskiden daha yaz yaris yapiliyordu neyse bilen biliyor zaten
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)