konusunu açacağım ama..
bana kahverengi pantolonumu getirin konulu videomuzu buraya da ekleyelim. 1080p.
konusunu açacağım ama..
bana kahverengi pantolonumu getirin konulu videomuzu buraya da ekleyelim. 1080p.
10. virajın başında baya bi önden kaymışssınız virajın dışına doğru kayarak cıkıp arka lastik çimlere değince spin gelmiş yine Allah'tan güzel kurtarmışsınız.
Elleme Sekelesin...
Bende en kucuk modıfıye yokkı,stok ne basıyorsa o.Benım cupra'da ekranda Sport gosterge grubu var.Orada basınc-beygır-G kuvvetı-yag-su ısısı vs gorulebılıyor.Oradan anlık takıp edıyorum.Bu Temmuz uretımınden sonrakı Cupralarda olan bır ozellık.
Zekı daha ıyı anlatır,o aracın yazılım vs ışlerını cozdu.
Ama bıldıgım bırsey var,motor cıddı fakır calısıyor az yaksın dıye...
Teşekkürler arkadaşlar genel olarak güzel bir gündü istediğimi alamasamda zemin yüzünden yine mutlu döndük her zamanki gibi pist pisttir. Cem 1.1 peak 1 cont 0.9 kesici cuprada.
Benim frenler 2. Turda yine saldi kndini disk tornalatmamak lzmmiscama sabitlemistim fren yapinca sasenin titresiminden kamera dustu
Tarox+ds 2500 kombinasyonu nasil @99TT is yaparmi
Team PAŞAOĞLU
Absolute pressure olarak gösteriyorsa atmosfer basıncı ile beraber 2.07 dir1 bar atm düşünce zaten 1.07 bar yapar muhtemelen öyle gösteriyordur.
Valla 2-3virajda sacma cizgide girmeme trafige takilmama ragmen islak pistte 2.44 gibi gelmis tahminim kuruda .2.39 gibi gelir belki az alti . Tahminimde bu yondeydi..
Kesinlikle asym2 caddede guzel ama yumusak cok zorlamaya gelmiyor cogu yerde birakti zaten hafiftende parcalanmis. Olsun genede
Bu arada harbiden 9. Ve 7virajda hep disari ciktm yada yavas kaldm. Bendemi sorun var diyodum zemindenmis![]()
Sali gunu cekecegim goruntuyu ekranda,aklim takildi simdi.
Kesinlikle,Disk tarox F2000 olsunda,balata opsiyonu cok. Ama ds2500 iyi mal![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)