Birde şöyle bir konu var arkadaşlar.
Markalar bağzı modellerinin o ülkede satışını istemiyor mesela.Bu bilgide TR'deki çok büyük bir markanın CEO'sundan biliyorum.
Örnek olarak VW ABD'De çok satış yapan bir marka ama VW scirocco ve VW sciroccoR satışı yok.
Sanırım renault'da MeganeRS CiloRS için izin vermiyordur.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
O durumda şu saçma ki o ülkenin sitesine neden eklesin o modelleri? Misal USA sitesinde Rocco yok VW nin.
Ya bunlar ne anlar Rs ten trophy den falan
Filolara bol bol sümbül clio sattılarmı bunların görev tamam bunlardan başarılısı bilgilisi yok..
Ford 1.6 olmasına rağmen Fiesta ST yi getirmeye tenezzül bile etmedi bide utanmadı fuarda yeşillik olsun diye numunelik ST getirmiş..
Sorsan bide motorsporlarına tam gaz destek verirler..
Daha önce hesaplamıştım bi yazımda Doğuş istese yeni ibiza cuprayıda getirir yeni Polo GTI da getirir ama ne uğraşıcak
Yine Doğuş bunların yanında açık ara en iyisidr Tr ye bol bol polo gtı ibiza cupra soktular
Golf GTI var Golf R var Leon cupra var var yani bi haraket uğraşı var ..
Diğerleri ölü taklidi yapıyor..
Aramizda yurt disi pistlere gidenler vardir yada videolar seyreden.
Farkindasiniz degil mi,Megane RS acik ara ondedir kiralamalarda. Tercih sebebidir...
Ne diyim,pazarlama mudurunu kacirmakdan vazgectim,hic yapmadim ama eger yeni throphy yine cok basarili olursa kendim getirecegim...
Bosverin megane rs i clio rs ibakin gecen uzman diyodu cem hondada yeni typer varmis en kirmizisindan rakamda makul 154-155 civari birakicaklarmis. Macera aramayin onu acik motor zorlamaz hondalar adami parcasi bol mudehaleye acik ecu(yakinda cozulur yani) e mal primde yapiyor zarar ettirmez satmak isteyince satarsin, sekli semali yerinde ekranlar kanatlar bodysi falan o bicim
![]()
TeamPASAOGLU
arkadaşlar clio rs 172 deli gibi sattı. Geldiğinde çok başarılıydı. Daha sonra megane 225 ile saçma sapan fiyat politikası yüzünden kötü bir tecrübe yaşadılar ve ellerinde çakılı kaldı sonra bayilere itelediler gene saçma fiyatlarla onlarda evelallah bi daha satmam dedi. Benim rs sözde 2005 mart üretimiydi. Trafik çıkışı 2007 Kasım. Alan adam da Konya da yeni renault plaza yapmış inşaatçi bayi de bi miktar para yerine 2 tane elinde kalan RS i abi kardeşe vermiş zararına. Baktığın zaman araba EP3 den daha başarılı donanım vs olarak. Ama istedikleri para Hondadan %10 fazla.
Golf R ile kıyaslama yapılmış ama ben gene gider Golf R alırım Haa GTI almam Trophy alırım. Zaten o yüzden de GTI satılamadı R olduğu için. Bi de bu ülkede kimse Renault a o parayı vermez bilinçliler dışında ki param olsa bende vermem. Üzerindeki motor en eski teknoloji biraz oynaşiim desen kırılır. 300 hp sonrası korku tüneli eski 225 lerde 270 sonrası öyleydi. 1.4 tsi bile 280 hp kaldırabiliyorken. Sadece şase amortisör ve fren sistemi çok başarılı.
IN BOOST WE TRUST
Polo gti gelmeyecek diye bir söylenti vardı ama zaten %90 ötv ile gelecekleri için ikisini birbirine vurdurmazlar bir tek cupra gelir diye düşünüyorum.
benim cupra için beklediğim rakam 80-90 seviyesi. Seat Türkiye'de fiyatlar konusunda en iyimser en mantıklı iş yapan firmalardandır getirirlerse ölü fiyattan getirmek için getirmezler satılması için mutlaka birşeyler yaparlar.
Manuel in amacı fiyatı aşağıda tutmaktır muhtemelen çünkü DSG aşağı yukarı 10 Bin TL fiyat oynatıyor
Polo ve DSG yoksa bende yokum
İbiza severlere hayırlı olsun diyelim gelmesi güzel bi haber..
Satılan 5 tane leon cupra 280 var bildiğim kadarıyla. 1 taneside siparişinin gelmesini bekliyor. Golf 7 r sa bayağı var 10 taneden fazladır rahat rahat. Bu sınıfta megane rs trophy gelmeli 160 ı aşmazsa rahatlıkla bolca satılacağını düşünüyorum o şasiyle.
GolfR rakamini tazdin,10 sadece kadim ayinda satilmistir.
TypeR'i suan bedava verseler almam. Duzeltilmesi gerek,update versiyonunu seve seve alirim.
Suan fiyat/performans acik ara Leon cupra onde... Dsg olmasi buyuk avantaj. Tipi fr gibi,i faul. İci yaris koltuklusu fena degil iste. Motor; cokkk basarili ve saglam. En boktan yazilim bile 350+hp veriyor...
Yeni nesil f4r'lar bizim eski nesillerden daha dayanıklı. 350lerde felan kullanan var, başına dert bela almadan. Bizim ilkellerden biraz daha teknolojik. Ama direk enjeksiyonlu 1.8 motorlu olacak deniyor yeni megane rs clionun stroke edilmiş hali. Bakalım o nasıl olacak.
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)