User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
138 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 23 Kasım Akhisar Drag

soneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelen herkeze çok teşekkürler az ama öz oldu

şanzuman ı 2 ye yarmış murat abi daha ilk ısınma turunda gitti üzücü bi durum

hayabusa ile denemeye giderken İsmail abi binlerce kez maşallah süper olmuş bu canavar...

rakipte geldi

seni unutmayacagız Madi...

Rpmturk
    Boost Projects
    www.rpmraceevents.com

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanun ne noktada bilmiyorum ama Otomobil Sporları federasyonu artık Konfederasyon olmalı, Ralli,Drag,offroad, vs. Federasyonları olmalı ..Badminton Federasyonu bile var ve birsürü imkan sahibi bunlar devlet desteği ile yaptıkları sporu hem tanıtıp hemde yaşatıyolar..Drag bukadar ilgi ve seyirciyi çekebiliyoken bukadar geri planda kalması Türkiye şartlarında birazda gariban sporu şeklinde lanse olmasından kaynaklanıyor.. Örn.Buz Sporları federasyonu eski başkanının evini yapmıştık adam Profesör Dr. ve birçok politikacının doktoru adam keza Voleybol federasyonu başkanıda öyleydi bunlar tek telefonla rica ile federasyonlarının hertürlü işlerini gördürüyordu

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotolar cok güzel,belli ki güzel gecmiş.. Keske kimse aksilik yasamasaydı..

Katılan herkese tebrikler..

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim kimi cekti kurada neler oldu biri ayrıntılı yazabilirmi

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaaaaaaaaaaaa AHHHHHHHHHHH herkese tebrikler arkadaşlar yarışan katılan herkesleri arkidişlerim hemen hepsi hepsini tebrik ediyorum

ama basmalıydık basmalıydıkkk ismail abüüüüüüüüü basmalıydık anladın sen beni ahh bidahakine inşalllah aks problemimizi çözünce
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarıs cok zewklıydı bana gore...gelen butun araclar cok guzeldı..bugaru ıle sıdıkla ablayı ozellıkle dıkreksıyon kabılıyetı ıcın tebrık edıyorum..hepımızı bı ayaga zıplattı yuregımız agzımıza geldı ama benım dıen oyle toplayamazdı helal olsun herkez bı sanssızlık yasadı..ısmaıl abı yarıstan once aks kestı..justy ıle murat abı sanzıman kovanını kırdı,zn ıle yasın nasıl bı 2ye cektıyse vıtes 2de kaldı...ama butun sanssızlıklara ragmen cok guzel zewklı dostluk ıcınde makarası bol bı yarıs oldu...gunun zamanı ısmaıl abıye aıt nossuz 10.95..2. bugaru 2.0lt gt 30 ıle nossuz 11.74..bu zmnlar bıle bu sporun nerelere geldıgını az cok gosterıyo artık butun yarıscılar asfalta ınat pılotajları ıle enstanteler yaratıyolar hepsını tekrar tebrık ederım...

bı parantezde hayabusaya acalım..ben bole sıfır hata, ok gıbı motor kaldıran ınsan gormedım onuda tebrık edelım..ztn kendısı tr motodrag sampıyonuymus...baya gıdıyo gozlerımıze ınanamadık

Hızlı_Fransız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet abi ile sıdıka ablanın kalkışları cok heycan verici idi hatta mükemmeldi cok heycan yaşattı bizlere her iki pilotuda tebrik ederim...
    Renault Sports & ///MPower

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Semih saolsun güzel haberleri aldık Ismail abi tebrik ederim Aksilik yaşayan herkese geçmiş olsun , katılan herkesi medeni cesaretinden ötürü kutlarım

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şerit değiştirme sanki show amaçli gibi olmuş allah korumuş

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

son goruntu cok fena
    Allah korumuş....

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah korumuş .
    ---BTU cupra---

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah korumuz abi.

Sıdıka ablama helal olsun o arabayı oyle tutmak oyle herkezin harcı degil.

TR sampiyonlugunuzu tebrik ederim abi sonuna kadar hakettiniz

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah korumus gercekten

KaanKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cidden allah korumus tebrık ederım yanlız nasıl bir kosntre olunmusa yarış devam edıyo
    Şampiyonlukalarıda tebrık ederız
    utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
    no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah korumuz abi.

Sıdıka ablama helal olsun o arabayı oyle tutmak oyle herkezin harcı degil.

TR sampiyonlugunuzu tebrik ederim abi sonuna kadar hakettiniz

son bir haftadır gördüğümüz dilenciyi boş cevirmedik walla verilmiş sadakamız varmış ALLAH korudu.
    Sana ve TORKGARAGE ailesinede biz kez daha burdan çookkk teşekkür ederiz...

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaşlar kazasız belasız bir sezon daha bitti cumartesi günü akşam altıda akhisardaydım bir yagmur yagıyordu çok korktum yarışlar kötü geçecek diye .
    fakat sabah kalktıgımızda hava kapalı ama yagmur yagmıyordu
    bu arada piste dogru yola çıktık piste girdigimide üç araç hariç bütün araçlar orda idi justi,satonun saxso ve fatihin bmw çekiçi yolda arıza yapmış onun için daha gelmemişti
    biz arabayı indirdik arabanın ısınmasınn ardından bi deneme yapmak için startın ters istikametine dogru gasladım bu arada arka aks kesti hemen arabamızı kadırdık ustamız gökan usta hızlı bi şekilde elimizde yedek bulunan akisi taktı tekrar denedik bir problem çıkmadı artık yarışa hazırdık fakat gelmiyen araçlardan dolayı yarışa tam üç saat boyunca başlayamadık bu arada araçlar geldi artık araclar hızlı bi şekilde indirildi yarışa hazırdık,
    kuralar çekilirken justi murat kardeşim kendisinin denemek istedigini söyledi ve izni aldı ve piste çıktı,iyi bir kalkış yaptı 1 arkasından 2 taktı sonra üçe takmak isterken zannediyorum vites bire girdi ve şanzıman patladı çok üzüldüm murat orda bulunan arkadaşlardan bi tanesinden bir subaru bularak yarışa katıldı,kurada herkes bir birine bıraktı kuarayı torbadan çıkan ilk numara bay olacaktı kurayı ben çektim ve kendi numaram olan on numarayı çektim bay ben olmuştum normalde bay çekmeyi sevmem ama telafisi olmayan bir yarış oldugu için iyi olmuştu benim açımdan murat ve zn start aldılar zn farklı bi şekilde giderken 2 den 3 e atamadı çünkü araç 2 den çıkmıyodu,ve murat yarışı aldı,ve artık dönüm noktası olan son yarışa gelmiştik normalde yarışlarda rahat bi kişiligim vardır ama arabam arıza verirse diye biraz endişeliydim ilk kalkışı yaptık elimden geldigi kadar arbaya yüklenmeden kazanmak istiyordum ve öyle oldu kazandım artık daha rahatdım ikinci kalkışımda birazdaha yüklendim ve 10.95 çıkardı hiç nos basmadım ZN VE JUSTİYE ARIZALARINDAN DOLAYI GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM DÜZGÜN BİR YARIŞ OLMADIGINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ ONLARLA DENEYEMEDİK VE BU SENE ŞAMPİYON OLDUGUM İÇİN MUTLUYUM .
    Katılar ve bu sezonu kovalayan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum hepsine teşekkür ediyorum
    YARIŞLAR BİTİKTEN SONRA DOGAN KIRBAŞ ABİMİZLE BİR DENEME YAPMAK İSTEDİK
    DOGAN ABİDE ÜÇ ADET TAM ANLAMIYLA MODİFİYE HAYABUSA VAR BUNLAR BİRİSİ NOSLU DİGERİ TURBOLU VE ATMOSFERİK OLAN DRAG İÇİN YAPILMIŞ MOTORLAR BUNLARDAN ATMOSFERİK FAKAT DÜNYA ÜZERİN DE İKİ ADET BULUNAN DRAG İÇİN YAPILMIŞ BİR MOTOR DOGAN ABİ İSMAİL BENİM ARKAMDAN 50,60 METRE FARKLA GELİRSEN TÜRKİYEDEKİ ÇOGU MOTU SIFIRDAN KALKARAK GEÇEBİLECEGİMİ SÖYLEDİ
    VE KALKTIK ARTIK BÜTÜN GÜÇLERİN KULLANMA ZAMANI GELMİŞTİ GÜZEL BİR KALKIŞ YAPTIM FAKAT VİTESLERİ HIZLI GEÇİRDİGİM DE DEBRİJAJ KAÇIRIYORDU ÖYLE OLMASINA RAMEN DOGAN ABİYLE İKİ DENEME YAPTIK FARK 50,60 METRE İDİ BU BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ ARTIK BU HAFTALARDA ANKARADA MOTORLARLA DENİCEM BENİM İÇİN GÜZEL BİR GÜNDÜ TEKRAR TEŞEKÜR EDİYORUM GELEN KATILAN İZLEYEN KİŞİLERE

NOT.GÖKAN USTA SANA TEŞEKKÜRLERİN EN BÜYÜGÜNÜ EDİYORUM GENE SON DAKİKA GÖLÜ OLDU SEZON BİTERKEN YAPTIGIMIZ ÖZVERİLİ ÇALIŞMA BİZE ŞAMPİYONLUK GETİRDİ PT SERİLERİ SENİNLE HER ZAMAN YENİ PROJELERLE DEVAM EDECEK
    msupra

msky

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsmail senide burdan tekrar tebrik ederim hakkaten güzel proje oldu iyi iş çıkardınız.durmak yok yola devam gelsin yeni projeler bütün motorları geçmemiz lazım

Hızlı_Fransız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ismail abi videoları şuan upload ettim. izlersin fark ilk kalkışda 50 metrenn cok daha altında gibi videoda. Tişörtler le birlikte tüm yarışın dvd göndercez.. Şampiyonluk için tekrar tebrikler
    Renault Sports & ///MPower

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)