Buda video iyi seyirler....
http://videos.streetfire.net/video/2...usa_201543.htm
Printable View
Buda video iyi seyirler....
http://videos.streetfire.net/video/2...usa_201543.htm
İsmail biraderim ve sevgili ustam Gokhan Tr sampiyonlugunuzu en icten dileklerimle kutluyorum. Cok emek verdiginiz cok ugrastınız ama ortaya guzel seyler cıktı.
eheheh tilton 4 carbon :) sipariş etmek lazım ben test ETtim süper bir debriyaj :)
ismail abi tebrikler
başarılarınızın devamını bekliyorus :)
Tebrikler bugaru msupra saxo. Bu arada allah korumuş cidden tehlikeli olmuş.
hadigecmis olsun.
msky cok guzel yurumus masallah,sidika ablayada buyuk gecmis olsun , herkesin harcidegil oyle bir toparlama šekli..
tebrikler herkese..
ayrıca bugaru ile yarışan sıdıka hanıma hem geçmiş olsun hemde soğuk kanlı bir şekilde toplayabildiği içinde bravo gerçekten, Allah korumuş.
herkesı tebrık ederım ayrıca sıdıka hanımıda tebrık edıyorum cok buyuk sogukkanlılıkla aracı toparlamıs allah korumus basarılarınızın devamını dılıyorum arkadaslar
ismail abi tebrikler başarıların devamını dilerim.gökhan ustaya da ayrıca tebrikler
şampiyonları kutluyorum tebrikler teşekkürler. yalnız ahmet abimizde fena makas atmış çok sogukkanlı davranmış 2 pilotta. harbiden helal olsunn....
katılan herkesi tebrik ediyorum abi sky a 2 de kanat takıp uç olmazsa maşallah diyelim çok güzel yürüo,sıdıka abla ve hasan abi sizede çok büyük geçmiş olsun bugaru da şahlanıo maşallah :icon_tup:
ilk önce şampiyon olan pilotları kutlar.drag da yarısan aracların teknık servıs ekıplerını boyle guzel aracları hazırladıkları ıcın tebrık ederım
ben çokomel tercih ederim:)
herkese tebrıkler sampıyonlara katılımcılara teknık ekıplere seyırcılere bı tek federasyona tebrık yok bu sene cektırdıklerı duzensızlıklerı ınsanları nası magdur ettıklerınden bıseyler cıkarıp seneye agız tadıyla ızlenıcek takıp edılıcek yarısılıcak bı sezona ımza atarlar ınsallah...?
Bugaru gerçekten de büyük tehlike atlatmış ve Sıdıka hanım büyük bir soğukkanlılıkla yola devam etmiş. Ahmet de aynı şekilde tabi... Sezon boyunca tüm yarışanlara ve özellikle de sezonu şampiyon olarak tamamlayanlara tebrikler...
valla sınıflarında sampıyon olanları kutluyorum. Hasana abı aracınız gercekten gordugum en guzel araclardan cok guzel. ınanılmaz kalkıyor. sampıyonlugunuz hyrlı olsun. Ahmet abı senınde aracın fena gıdıo yaw. ınsallah seneye daha ıyı olucak. Ismaıl abı sampıyonlugun hayrlı olsun bıtanesın. Turan abı kalbımızde yasıyor :)
Murat abı nın justy zaten laf yok ama bırsey soylemek ıstıyorum. bu dragseverler bır federasyondan bırde senın sanzumandan cektıler abı :)
zn ye de tekrar gecmıs olsun. ınanıyorum Tork garage Hakan Korhan elınızden gelenı yapmıssınızdır. bu sene ulusala gırmedım ama seneye eger gercekten federasyon bırseyler yapamk ısterse katılıcam. onumuzdekı sezon guzel olur ınsallah guzel yarıslar gecırırız.
katılan, yarışan herkese tebrikler hakikaten zor olanı yapıyorlar bu şartlar altında, bana göre yarış olmaması için her türlü olumsuzluğu yapıyorlar fakat yinede yarışıp güzel şeyler ortaya çıkıyor, koca bir yaz varken bariz kış mevsiminde böyle bir yarış yapıldığı için federasyonu kutluyorum bu havada ne lastik tutunur nede Allah korusun bi kontrol kaybı olsa o lastiklerle o süspansiyon ayarlarıyla herhangi bir otomobil toparlanır, Sıdıka hanımı pilotajı için tebrik ediyorum
zn ve justy adına üzüldüm ayrıca buraya yazmadığım teknik sorun yaşayan yarışmacılara geçmiş olsun diyorum
bugaruyu turbo vtsi tebrik ediyorum ikiside güzel otomobil
İsmail abi ve e30u ayrıca kutluyorum nossuz güzel derece çıkarmış, inşallah seneye 9 saniyeleri görebiliriz güzel uygun pistlerde