maşallah bütün araçlara..tebrikler yarışmacılara gerçekten bu şartlarda yarışmak emek harcamak kolay değil..
bugaru ve EB saxoyu allah korumuş gerçekten.. maşalllah ikinisine çok güzel yürüyorlar,
inş daha nice draglara..
Printable View
maşallah bütün araçlara..tebrikler yarışmacılara gerçekten bu şartlarda yarışmak emek harcamak kolay değil..
bugaru ve EB saxoyu allah korumuş gerçekten.. maşalllah ikinisine çok güzel yürüyorlar,
inş daha nice draglara..
cokcokcok :) ahahahahahahah
Yaa bu videolarda ahmet agbi bugaruyu geciosa butun sezon 400meetre olsa nasıl zevkli yarışlar olurdu tahmin bile edemiyorum sıdıka abla ve hasn agbiyide canı gönülden kutlarım
hasan abi son sahnede sıdıka abla harbiden saygı duyulacak bir pilotaj sergilemiş bir bayan için mükkemmel bir bayan için bu şöförlüğü tebrik etmemek mümkün değil... bir ayrı konu saxonun da yol verdikten sonra 2sininde gazlaması muhteşem bi görüntü olusturmus insan izlerken tüyleri diken diken oluyo tebrik ederim iki aracı ve pilotu....
katılım az olmasına rağmen çok zevkli bir yarıştı.bu olayı bize yaşatanlara sonsuz teşekkürlerr.
bugaru bütün bir sezon boyunca iyi bir çizgi yakaladı, zaten işi son yarışa bırakmasınıda düşünmeyin bence... hasan abiyi ve iyi bir pilotaj örneği gösteren sıdıka yengemizi, tork garaj ekibi ve tohanı tebrik ederim...
bizleri mutlu edecek diğer araçlar olan mrt ve zn subarılardada son dakika şansızlığı yaşadılar yine. bakalım yeni sezonda neler olur,
pt serisinide tebrik ederim gerçekden güzel araçlar msuprada mskylineda ;)
sezon boyunca yarişan herkezı candan tebrik edıoyorum zorluklar olsada karsınızda genede cok özverili bi yariş sezonu gecirdiniz hepnizin basarılarının devamını diliyorum..
gc8Ler derneği istanbul mümesseli baskanı sulhi SERİNDERE..
güzel bir gün olmuş...
http://www.tosfed.org.tr/images/doku...ampiyonlar.pdf
Resmi puan tablosu açıklanmadan birşey yazmayı doğru bulmadığım için bu gün yazıyorum.
Öncelikle tebrik ve dilekler için herkese çok teşekkür ederim.Kabus gibi bir gündü.stres diz boyuydu.sezon başında teknik problemlerden dolayı katılamadığımız iki yarış şampiyonluk düğümünü son yarışa taşıdı.ice tank a buz koymadan pistde son yaptığımız ayar hatası sadece üzerimizdeki steresdan kaynaklanan bir hataydı.%60 la yürüyen aracın kafa kaldırmasından korktuğumuz için tamdolu hiç kalkmıyorduk videolardanda seyrettiğiniz gibi 3. kalkışı birazda hırslanarak yaptık.itirazlarımız sonuç vermedi fotosel çıktılarıda verilmedi.aracı yamuk yerleştirdiler müdahale etmeye çalıştık ama engellediler dakka başını kaçırıp bir dakka daha bekleme endişesiyle.1 de doğrultusu bozuk olan araç 2 de kafayı yerden kesip sonrasında düşünce doğrultuyu kaybetti.bende sıdıka da 1 hafta öncesinden yoldan geçen dilenciyi boş çevirmedik verilmiş sadakamız olmuş ki Allah korudu.O gün Allah bizim şampiyon Ahmet in birinci olmasını istedi ve oldu.Ahmet kardeşimide tebrik ediyorum arabası son 2 iki yarışdır oturdu seneye iyi işler çıkaracağından eminim.Herkes büyük küçük mutlaka bir terslik yaşadı.Yasin sabahdan tatsız yürüyen araba ve parçalanan turbo palleri ile çok iyi bir yarış çıkaramıyacağının sinyallerini alıştıra alıştıra verdi şanzımandaki problemide son noktayı koydu.Murat abicim süprizi sen yaptın çok üzüldüm.oralara kadar gidip yarışamadan geri dönmenin burukluğunu defalarca yaşadığımız için çok iyi bilirim.ikinizede çokk geçmiş olsun.İsmail kardeşim seni ve Swap center ı tebrik ediyorum çok kısa sürede projeni hayata geçirdin aracı oturtdun ve şampiyon oldun canı gönülden tekrar tekrar tebrik ederim. sezon başından beri bizi subaru ailesinden görüp yardım ve desleklerini esirgemeyen Murat ,Ömer,Korhan,Hakan,Orhan ve subaru camiasına ARICAN ve teknik destekleriyle TORKGARAGE teşekkür ederiz.Tunerimiz Yüreğir Tekeliye de sonsuz teşekkür.
Bizi arabayı hazırlarken ve yarışlarda hiç yanlız bırakmayan maddi manevi desteğini esirgemeyen TOHAN SADIK SOYHAN kardeşime ve DEDEOĞLU SERVİS METİN abime ayrıca teşekkür ederiz.
Gelelim 2009 a 0-400 11,20 leri gördük ama resmi olarak son yarışda 11,74 lük derecesiyle BUGARU sınıf 3 Arabası olmadığını göstermiştir inşallah herkese.2009 da yokuz.benki son yarışlara hazırlayacağımız arabayı denemek için geliriz.
İsocum şu hedefi 8 sn yeye indirsekmi ;)
evet bir sezon daha sonaerdi sıdıka yengemin ve ismail in şampiyonluklarını kutlarım inşallah seneye daha çok katılımla ve sponsor desteğiyle drag yarışları yeniden canlanır gelelim bugaru ya bugarunun ayarlarını yüreğirle ben yapıyorum ve hasan abinin de dediği gibi araba %60 larda yürüyordu bence bugaru limitleri zorlanırsa mesala 2,2 bar + 100 nos takviyesiyle 10 sn ve altını görebileceğine inanıyorum. bizim son demede 1,8 bar artı ikinci ve üçüncü viteslere zor geçtiği halde 0-100 3,3sn 0-400mt 204 kmh 11,20 sn yapmıştı hasan abi bu ayarların sınıf 3 e yeteceği söylediği için şanzumanın kırılma korkusuna fazlada kurcalamadık acıkçası yüreğir in dediği gibi daha önü çok açık bugaru nun
İsocum şu hedefi 8 sn yeye indirsekmi
hasan abi çalışmalara başladım 8 olmasada son derecenin 1 saniye altına inebilecegini düşünüyorum gökan ustayla proje üretiyoruz
Katılan yarışan herkeze teşekkürler....
Yeni projeler üreterek bu spora artı katan herkeze teşekkürler...
Yeni sezonda iptal olmayan yarışlar ve tutarlı yönetim istiyoruz.
sıkı bir yarış olmuş herkese tebrikler
sıdıka ablanın da maşallah bileği çok kuvvetliymiş
bi kere de bi e30 bmw izmir yarış pistinde olmuştu benzer bi kopma olayı geçen sene orda da çok iyi toplamıştı..
bu arada videolarda bugaru koptuğu kalkış hariç diğer 2 yarışı önde tamamlıyomuş gibi gözüküyor? saxo mu 1. oldu o gün?
tebrik ederim
videolarda bugaru öndeymiş gibi gözüküyordu demek ki sonlarda yakalayıp geçmişsiniz..
speclerinizi merak ettim doğrusu çok kapsamlı olmamakla neler var yazabilirmisiniz? turbo ne hacim stock mu basınç nedir gibi :)