İnsallah akhisar olur. Konyaya 1 kere gittim 2. Ye gidesim yok
Akhisar gibi bir pist atil durumda kalmamasi lazim.
İnsallah akhisar olur. Konyaya 1 kere gittim 2. Ye gidesim yok
Akhisar gibi bir pist atil durumda kalmamasi lazim.
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
İsmail Abi Sonuçta Anok Bir otomobil sporları klubu nasıl Eskisehirde Veya Ankara nın cevre illerinde yarış yapabiliyor ise Konya da bu yarışısı yapabilir
Hukuki olarak bir engel olmadıgını düşünüyorum.
Tosfed de bu karşı cıkacagını dusunmuyorum
bu zamana kadar Konya da yapılan yarışların hemen hemen hepsıne geldım yaklasık 5-6 tanesınede yarışmacı olarak katıldım.
Bu sene Anok un duzenleyecegı organızasonu sabırsızlıkla beklıyorum Turkıye de Drag sporunun ne kadar ılerıde oldugunu Bu organızsyon gostercegıne ınanıyorum
akhisar olursa süper olur.
akhisarda betonun üzerinde debelenip duruyoruz
iyi bir kalkış zemini olursa bende katılabilirim
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Hipodrum günlerini özledim.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW R1200GS K50 2018
El Yapımı Araç Similatörü
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW R1200GS K50 2018
El Yapımı Araç Similatörü
Cok guzel bır yarıs olacak Insallah Anok un organızayonundan sonra Drag nasıl yapılır nasıl organıze edılır gorecegız ınsallah![]()
Büyük bir ihtimalle Akhisar'da olmayacak.
konya pisti yarış ortamı padok vs olarak ve de her yerden ortalama eşit uzaklıkta olması ile en mantıklı yer aslında. organize olmakta yaşanan zorluklar yüzünden tadı çıkmadı bi türlü. 9-11 saniye aralığında 40 tane aracın rahatlıkla çıkacağı güzel bir organizasyon olacağını düşünüyorum.
Tahminimce şöyle bir yanliş anlaşilma var ismail abi .Konya pist'i hiç bir club e ait degil konya gençlık sporları mudurlügüne ait ve türkiyedeki her klub bu piste yaris duzenleyebilir..ama motodrag yarıslari her sehrın klubu duzenleyebiliyor ... Arabada durum farkli atis poligonu,motodrag yarisi ve otomobil drag yarısları sezon basından federasyonlar tarafından ayarlanıyor dıye bılıyorum.... diyorki konyadaki klublere şu şu tarihde 8 tane yariş hakkınız var hangı klubler yapcak diyor ama suan konyada aktıf ali abinin klub oldugu ıcın o alıyor hepsını ve dogal olarak o duzenlıyor ... yoksa ali abi karsi cıkcak engel olcak bi durum yasatcagini sanmiyorum... benimde yapabilcegim bisey olursa canla basla konyadan yardım edebilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)