İzlemek istiyorum ama tekrarini nereden izliyebilirim? Yardimci olucak arkadasim var mi?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Bu gece kesin izlerim,yorumlara bakimca insanin agzi sulaniyor
Suan Ring de yagmur var,kesilsin diye dua ediyoruz...
Abi link veriyim, dün gece yoktu da bugün buldum
Malezya GP Full
Super,Ring'den donuyorum,gece izlerim. Merak icindeyim.
Tesekkur ederim ilginize. Hangi linkten alrahat olur?
ALONSO
Alonso nun uçuşu .
Alonso adam yaaaa!!!![]()
Adam resmen bambaşka çizgi kullanmış.
Wooowww!! Sampanya seramonısı harıkaydı!! Kımse yazmadı yada ben kacırdım...
Butun yarısı keyıfle ızledım,tabı canlısı gıbı olmadı,bıra ve mezem yoktu ancak harıkaymıs.
Vettel kaynananı ıteleyım oldu mu!
Ros ceza almamalıydı ama fark etmedı.
Rai bu sefer degılde ne zaman?
Ham e acımadım ama neden bu adamı buluyor belalar?
Ros ıyı mucadele ettı dıyemıyecegım cunku arabası cok ıyı...
Ves e yıne ayar oldum...
Ve sampıyona tebrıkler ama ben ayakkabıdan sampanya almayım![]()
Yukarıda ki mesajımı ayakkabıdan şampanya içenlere ithafen yazmıştım...Avustralya'da gelenekmiş filan deniyor bilemiyorum... Dağıstan düğününde görmüştüm ben... Webber'de kendisini iyi kurtardı ayakkabıyı uzaya fırlattı adam...
Ves'e neden ayar oldun abi? Ayrıca Ric-Ves kapışmasını nasıl değerlendiriyorsun? Çok kaliteydi bence, ikiside yeterli yer bıraktı, biriri üstüne kırma filan yoktu fakat yinede bırakmadılar mücadeleyi... Ros'un cezası bence olaması gerekendi... Ferrari'yi burada rekabetçi bekliyordum ama Rai'ye bakınca çokta parlak değil gibi... 2.'lik mücadelesi için gözlemin nedir?
Gelenek olabilir ama ekran basinda ki cogu insanin eminim ici cekilmistir... Mark hep zekiydi zaten,iyi yirtti.
Ves daha yakalamadan hemen sikayet etmeye basladi,beni yavaslatiyor falan filan.... Yahu once yakala,mucadele et sonra pit duvarindan yardim iste. Ki mucadele etmesi guzel,ham gibi soylenmesi gelecek icin kotu sinyal ki zaten kisiligini az cok biliyoruz....
Ferrari artik kabuk degistirmeli,tv yayininda bile fanlarini az gosterdi. 2. Ham olsun![]()
2.lik derken Markaları kastetmiştim, açık olamamışım...Ferrari vs. Redbul... Max konusunda sana katılıyorum. Daha DRS msafesinde değilken söylenmeye başladı. Hamilton'la yarışabileceğini sanıyordu. Sonra Ham vanayı açınca, o işte yattı...
Mercedes baştan biraz fark açıp bu farkı koruyor temposunu ayarlıyor, sonra pit stratejilerine bakıyor diğer takımların ona göre yeniden hızlanıyor. Oyun oynuyor adamlar...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)