Bana gore sezonun kilit noktasinin ozeti olmus .
Analiz: F1'in suspansiyon tartışmalarının perde arkası | Formula 1 haberleri | Motorsport.com
Her zaman belirttim RedBull'un arka tarafi diger araclara gore bariz bir sekilde yuksek.Iste nedeni .Bu yuzden Aerodinami'nin onemli oldugu pistlerde yada gerektigi zaman ( Yagmurlu sartlarda ) RedBull parliyor.
RedBull'un parlamasina sasirmali , cunku Suspansiyonlara 20+ sene oncesindenn onem veren ve gelmis gecmis en iyi arac tasarimi yapan adama sahipler ( Adrian Newey )
Adrian Williams'a 91 de katildi ve ondan sonra takimin kaderi degisti , o kadar ustun bir suspansiyon sistemi yaptilarki Williams ortaligi duman etti.
Birde buna TC gibi yardimci destekleri ekledikleri zaman Williams acik ara pistte en iyi arac olmustu o kadar iyidiki yarfimci kontroller yasaklansin diye Elestiren Senna bir kac ay sonra Williams'in aracini bedeva surerim deyip ertesi sene efsane oldugu Honda'yi birakip Williams'a gecmistir ( ama bedeva surmedi ) .
Solda Adrian Newey ortada Senna sagdaki bizim Levent olabilir
Bakalim bu sefer Ferrari bu acigi gormus gibi umarim biraz ilerler birsey yaparlar.

Alıntı

Ne desem hep tersi çıktı zaten... Hmmm ne düşünüyorum bi bakalım. Öncelikle Mclaren'i çok severim ve bu bir dilekti. Sen Max'ın gelip sezonun adamı olabileceğini ön görmüş müydün? Hayır. buda öyle bir şeydi, sıkıntı Mclaren'de değildi zaten Honda'da da idi... Mclaren'in bazı hataları oldu, hata değilde tutmadı. Sıfır beden projesi işe yaramadı. Her takım bir şey deniyor bazen tutuyor bazen tutmuyor. Sen Mclaren'in eski günlere dönmesini istemez misin? Ki baktığında üstüne en çok koyan yine Mclaren oldu. Pilotları üstdüzeydi, Alonso'nun yorumlarını görmüşsündür. Aracı sürmekten çok mutluydu daha fazla güce ihtiyacımız var diyordu... Taşın suyunuda çıkartmanın anlamı yok. Bende senden Ferrari hakkında yorum alabilir miyim? Öz eleştiri olsun ama gri alandı falan filan ağlamadan. Ok? Neyi yanlış yaptı? Pilotlar ne yaptı? Yok FIA Ferrari'ye karşı, diğerleri kural çiğniyor, hep cezaları Ferrari yedi diğerlerine bir şey olmadı gibi vs... Öz eleştiri istiyorum zaten öbürtürlü cevap vermeyeceğim. Futbol fanatikliğinden öteye gidemiyoruz... Ofsayttı, penaltıydı, çizgiyi geçti-geçmedi. Karikatür geliyor artık bunlar bana...