Tekrar yazinca birsey degisir mi bilmem ama seans isini kaldirsak,hem katilim artar hem daha guvenli olur...
Tekrar yazinca birsey degisir mi bilmem ama seans isini kaldirsak,hem katilim artar hem daha guvenli olur...
etraf ağaçlandırılsın diyorum ben naçizane görüşümdür.
Dogru diyorsun, bir sekilde bu ise baska bir cozum bulmak gerekir. Pist icersinde cogu zaman hayatinda ilk defa piste cikanlar veya bu konuda tecrubesi olmayan bir cok arkadas olabiliyor. Seviyesi farkli bir cok insanin sayi cok fazla olmasada piste salmak her zaman risklere ve olasi tehlikeli yakinlasmalara sebeb olacaktir. Hele hele 15-20 arabanin ustunde bir sayi Ist. Park gibi hizli bir pist icin bence oldukca tehlikeli ve riskli bir is. Her sey yolunda gitse herkes duzgun kullansa bile hizli araba ve suruculer arasindaki farklar kalabalik olunca keyif alma olayinida bence azaltmaktadir.
Öncelikle 2017 için herkesin emeğine sağlık.
Seansların mümkün olduğunca eş güçlü arabalara göre bölünmesinde fayda olabilir.
Bir de mümkünse fiyatlar pek değişmesin![]()
- Çok güçlü arabalar adetli olduğunda bu sene 1-2 seans güçlere göre ayrım yaptılar. Akşam seansına sen çıkma, sabaha aldık seni gibi konuşmalar yapıldı. Lakin 20-25 tane 400 HP üstü araç vardı o seans. Her gün olsun dediğimizde hızlıların sadece tek seans çıkması lazım sanki.
- Süre yapan iddialı araçlar için misal her haftasonuna 1 adet ek seans düşünülebilir. Tamamen sallıyorum: 2:25 altı yapmış olma şartı aransın; ücreti x2 olsun, 20 araç limitlensin misal.
- Bir başka süper alternatif çözüm misal Cumartesi gününe 20 limitli 1 saatlik open pit olabilir. Ücreti atıyorum 1500 TL olur. Lastik, fren, benzin toluen dertlerimiz de çözülür.
- Haftaiçi pist günleri yapamıyorlar; ambulansı, gözetmeni derken namümkün.
Bu sene de pist yoğun olacak. Yumuşak yumuşak rica edelim. Buğra başkan tut elimizden.
Guc ayırması zor,kımı 300hp ama hormonlayıp 400 oluyor.
Bence sure dogru ayırım olur cunku kımı 300hp ıle baya hızlı donerken kımı 400+hp ıle daha yavas.
Ayrıca en guzelı pıst gunlerınde 1 saatlık open pıt .
Ama en dogrusu pıt gırısınde okuma kıaosk u olur,adam kartını okutur ve cıkar ıster 5 ıster 15 tur atar. Kontorden duser. Yanı ıstanbul kart gıbı. Onceden para yuklenıcek.
Basıt ama cokkkkkk ıslevsel yontem.
Pist yetkilileri ringe gitmeli hem çevresel olarak hem pist olarak bir yaşam alanı olarak incelemeli. Çok isterim ülkemizde Nürburgring tadında bir pist ve yaşam alanı olmasını
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)