Bu seneyi gecis yili olarak kabul etmek gerek. Buyuzden cokk eglenceli olabilir.2-3 yaris izleme programim var,isteyen katilabilir...
Bu seneyi gecis yili olarak kabul etmek gerek. Buyuzden cokk eglenceli olabilir.2-3 yaris izleme programim var,isteyen katilabilir...
Tr'de olsam katilmak isterdim , yaz sonu gene gelicem ins ozaman yapalim ? Gecen seferki gibi Istanbul Park'a cokelim @ef186 sagolsun guzel ortam oluyor orada.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
McLaren ve Honda sadece motor tedarik ilişkisinde değiller, bir nevi ortak gibiler, Honda'nın yüklü bir finansman desteği verdiği söyleniyor takıma, o nedenle ne yapıp edip honda bu sorunları çözecektir ama diğer takımların bu kadar ilerleme kaydettiği bir ortamda sonuç ne olur bilemiyorum...
Bu türkcell tv+ almak mantıklı mıdır? Olayı nedir bu platformun bilen, takip eden bi açıklayı versin. Sadece F1 için alabilirim ama ne türkcell hattım var ne de başka bir bağım...Eğer ayda 25-30 liraya geliyorsa max alır izlerim...
![]()
Bu sene geçiş sezonu olması beklenmiyor. Araçlar düzlük hızı olarak geçen seneye göre daha yavaş.
Eskiden 100 litre benzin veriyolardı şimdi araç ağırlığı artmış olmasına rağmen yol tutuş arttı ama ekstra 5 litre benzin verdiler.
ön görüler bu şekilde ama şunu gözardı etmemek lazım, geçişler düzlükte olacaksa zaten o araç çok güçlüdür, herhangi bir sebepten dolayı gerilerde kalmadığı sürece zaten ilk 4 te kalkacaktır en fazla 2 geçiş yapabilecektir... bence viraj kabiliyetlerinin ve hızlarının artması çok sürpriz geçişler yaşatabilir...
Şuan en gesaplı yoldan s sport izleme yöntemi ne bilen var mi? Hali hazırda Turkcell tv+ var. Sadece s sport için ek 30tl istiyor. Fazla geldi bana diğer platformlarda durum nasıl
Her sene en büyük sorun, canlı izleyebilmek. Bu sene yayın hakkı kimde hangi TV kanalında bilen varmı.
Linkleri bekliyoruz cumartesi günü arkadaşlar...![]()
Evet beyler abiler sizlere bir kıyak yapabilirim yarış ile ilgili.
Bizde digitürk var, digitürk'ün dilediğin yerde diye bir servisi var o servis ile yayınları canlı olarak izleme imkanı veriyor.
İsteyen olursa yarış günleri şifremi paylaşabilirim. Yarış günleri ben televizyondan izlerken isteyen dilediğin yerde servisi ile bilgisayar, tablet veya cep telefonuna uygulamayı kurup izliyebilir. Aynı aynda 2 yerde izlenmiyor diye biliyorum ama onu da deneriz.
Dsmart'ta da online izleme gibi bir durum varsa bende yardımcı olabilirim.
Geçen sezon tek kanalı netten izlemek için alanlar olmuştu gibi hatırlıyorum yokmu bu sezon öyle birşey
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)