ferrari ve redbull un ultra yumuşakla turlarını henüz görmedik.
Printable View
bu ne ya herkes pist dışına ucuyor :)
Mercedesin iyi olacağını ve hala 1. takım olduğunu düşünüyordum, Ferrari de hızlı ama bakalım yarış kondüsyonları nasıl olacak, redbull 3. takım o kesin...
Vallaha yarını beklemek gerek elbette ama yani Hamilton baya hızlı bir giriş yaptı umarım heyecanlı bir yarış olur ama öyle görünmüyor tablo. :( Ferrari 2., Redbull 3. olsa ne olur ki Mercedes tek başına tüm yarışları kazanabilecek potansiyele sahipken. Geçen sene Rosberg en azından yakın oluyordu kaza filan yapıyorlardıda öyle şans doğuyordu diğer takımlara. Bottas'ta o ışıkta yok... :D
Güvenlik arabası falan olur da ortalık şenlenir umarım. Masa ve Renonun kaza yapan sürücüsü ceza alacak gibi. Şanz. Değişiminden dolayı. F1technicalda yazmışlardı. Bugün birçok takımda sorunlar yaşandı. Yarın daha fazla yeni parça görebileceğimizi düşünüyorum.
Bugün en mutlu takımlardan biri mcl dir herhalde :D kış testlerinde atamadıkları turları attılar biraz. Beklediğim kadar da kötü gelmedi ilk gün. Yarın sıralamalarda belli olur ak koyun kara koyun
Suanlik bir surpriz olmadi . Sene basi on gordugumuz gibi Mercedes lider , Ferrari ve Redbull 2.lik savasi ve McLaren-Honda berbat ( bu sene Honda'nin toparliyacagini bekliyenlere bir hayal kirikligi daha)
Supercars support race:
https://www.youtube.com/watch?v=tnmEBbLdsK8
2017 Supercars - Albert Park - Race 1 - YouTube
bakalım ilk çizgide kimler olacak :)
Yayın için link var mı?
Sky-f1izle'de şu an için bi hareketlilik yok :(
%40 ihtimal ile yağmur varmış.
8 dk. sonra sıralamalar başlıyor.
http://i.hizliresim.com/lddzRE.png
Renault Sport F1
Weather update: cloudy and humid!
Track temp 34c
Air temp 29c
Humidity 46%
Q1 de mercs. redbul ferrari olacak gibi.
mclaren de yine sıkıntı varmış benzin akışı bu seferde. ya bilen biri bana açıklayabilirmi, yeni bir motor yapılıyor f1 in izin verdiği testler dışında bir marka ve takım olarak kendin evinde tesislerinde veya işte hiç test yapamıyormusun 1/1 simulasyonlarla göremiyormusun prblemleri yol şartlarını oluşturup yasakmı böyle bir şey?
Var mı izleyebilen netten bi link atsa benim baktıklarım da tık yok...:(
Sonra bakarız Burak vazgeçtim işe geç kalmayalım şimdi... :D
F1Turkish Canlı Yayın: Yayın 1
Yayın gayet güzel.