Q3 ilk tur'da HAM fena farkı attı. Gerçekten güzel olacak sıralamanın son dakikaları
Printable View
Q3 ilk tur'da HAM fena farkı attı. Gerçekten güzel olacak sıralamanın son dakikaları
Bottas ile Vettel çok yakındı ama Hamilton çıkardı masaya koydu. 0.3 sn. fark nedir?
Kırmızı bayrak geldi. Ricciardo patladı
http://i.hizliresim.com/ZZZ1rV.png
"Mule Car" olarak geçiyor bahsettiğiniz olay. Normal şartlarda yasak. Yakalanırsa me olur bilmiyorum. Zamanında Ferrarinin yaptığı söyleniyor.
Yakıt akış sorunu McLaren Honda için ciddi manada büyük bir problem değil açıkçası. Ben 17 18 inci olurlar diyordum. Beklenenden iyi bile bence. Tahmini Rusya yada Monako gibi Q3 e rahat kalmaya başlayacağını düşünüyorum. Dayanıklılık olayı bayagı çözüldü gibi gerçi dayanıklılık için gücü kısılmış olarak kullanıldığı yabancı f1 sitelerinde söyleniyor.
Yarın yarışı bitirebilirlerse bu sene umutluyum ben..
Sıralama
Hamilton 1.22.188
Vettel 1.22.456
Bottas 1.22.481
Ulan ricciardo tam patlayacak zamani buldun! Kacti guzelim pole..
umuduğumdan daha çekişmeli geçti gibi sıralama.
Yalnız Ham'ın hızı azımsanacak kadar az değil. Kullanılmış lastiklerin büyük etkisi var bana göre. Yarın strateji ne olacak bakalım :)
Ham q2'de kullanılmış lastikleri mi kullandı en son? Grafiklerde mi hata vardı?
Tv'de ki grafikte hata varmış
Edithttps://pbs.twimg.com/media/C7vw9v4WsAAmU56.jpg
Orta bölüm çoook yakın
Yarış tempoları nasıl bakalım... Mercedes ve Ferrari bence gayet yakın görünüyor. Yarın güzel bir yarış izleyebiliriz... :D
RIC pole u alacak kadar hızlı değildi ki? en iyi ihtimal MAX i geçerdi...
Ferrari mercedesin bu kadar hızlı olacağını tahmin ediyordu o nedenle temkinlilerdi, yine de yakınlar birbirlerine... mercedesin 'her ne hikmetse' sıralama turlarında 0,2-0,3 sn daha hızlı olduğunu düşünürsek yarınki yarışta mercedes ve ferrari kafa kafaya diyebiliriz, start çok keyifli olacak, ferrari stratejide umarım geçen seneden daha başarılı olur...
Sıralamalardan sonra Vettel'in neredeyse tüm araçları detaylı incelemesi de enteresandı. İncelemelerden kim bilir neler çıkartacaklardır :)
Yarın güzel yarış olacak. Son bölüm Vettel gelirken biraz heyecan yaptık ama daha ilk sektörde 0,1 geriye düşünce dedim yine aynı ama son sektörde toparladı biraz daha. Raikkonen den daha iyi performans beklerdim. Sönük kaldı. Yarın startta Bottas geçerse süper olur. Riccardo ya yazık oldu kendi evinde. Redbull sezon içinde kendiini toparlarsa 3 takım sağlam kapışmalar izleriz.
Ferrari bariz hizli ama mercedes testlerde hiz sakliyodu simdi aciga cikti.
Redbul piiiuwwww nerelerde kalmış... Pilotların turlarıda tertemiz olamıyor. Hele yarış mesafesinde çok daha fazla hata olacaktır. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum... :D
2 gündür olanları düşününce yarın da bolca hata olacak diye düşünüyorum. Startlar zorlaştı, bakalım kim nasıl kalkacak.. Bu konuda Alonso'dan umutluyum ilk 5-10 turda ilk 10da olursa şaşırmam :D (Sonra geri düşer orası ayrı )
Şaka bir yana çaylaklar ve palmer vs napacak merak ediyorum hata konusunda. Yarın yarışacak 3 çaylak pilot var
Hamilton'un pole turunu izledim video sanki hızlandırılmış gibiydi... :D Gerçekten araçlar virajlarda baya hızlı... :) Adam zaten yarış çizgisine oturutuyor aracı gerisini araç yapıyor. Hiç bir mücadele yok araç ile... Diğer araçlarda pilotlar savaşıyor bildiğin turu çıkartmak için.
Ben bu tivibu'nun...