çok farklı kullanımı var. Freni viraj içine kadar güzel taşıyor. değişik bi stil. Viraj cıkışlarına galiba odaklanıyor. fakat pista nasıl bi alet aşırı kontrolsüz gibi çok keskin kontrolü.
çok farklı kullanımı var. Freni viraj içine kadar güzel taşıyor. değişik bi stil. Viraj cıkışlarına galiba odaklanıyor. fakat pista nasıl bi alet aşırı kontrolsüz gibi çok keskin kontrolü.
Elleme Sekelesin...
Hatta erken vites atıyor yavas virajlarin çıkışlarında.
Araba cidden cok güçlü ve hafif.
Handling pack falan cikarsa almak gerek.
Rodeo yapılıyor resmen.
10 Kasım b seansıyla 2sn daha geliştirdim 3.04 ile sezonu tamamladım. 3. pist deneyimi olan biri olan benim için 117Hp'lik aracımla standart haliyle başarılı diyebilirim. Zaten virajlarda 4 lastik birden cayırdamaya başladığına göre limite gelmişim.
Baskı balata sizlere ömür yüksek devirde sıyırıyor. Her gün işe gidiş geliş için kullandığım bir araç ile 66 bin km dayanması yine de mucize idi. baskı balata değişince muhtemelen olacağı max 3dk diye düşünüyorum, yürüyene biraz eğilmem gerekecek tabi bi de para bulmam gerek![]()
Bir de sebebini bilmemekle birlikte bir imprezanın motorunda yangın çıktı. Sahibi buradaysa geçmiş olsun. önünden geçerken görüntüm var ama etik olmaması adına o kısmı keseceğim. Görünmüyor zaten doğru düzgün kıllandırmaya da gerek yok.
güzel keyifli bir etkinlik oldu emegi geçen herkesin eline emegine sağlık. Eşimle kızımı da getirmiştim vweekend de çok beğenmişlerdi istanbulparkı. yine çok memnun kaldılar. vip salonda cocuk eglence alanı varmış haberim yoktu.
seneye kaldıgımız yerden devam![]()
Uzun zaman olmuştu pist gününe gitmeyeli. Pazar @O.Ozgur ile ilk seanstaydık hiç problem yaşamadan keyifli keyifli turladık arabalar ne durumda gördük. Seneye reçeteyi yazdık bakalım bekliyoruz![]()
'98 Peugeot 106 XS
Ben de B ve C seanslarında çıktım
B de @Berkan copilotlugunda 2.55
C de tek başına 2.50 döndüm
Yürür ağırlığı ben dahil 1500kg civarında olan 135hp bandındaki araba için daha fazlası zor görünüyor
Lastikler 23k km de ku36, 1 körfez günü 2 seans ist park ve 20 dk ülkü pistine maruz kaldı bu süreçte bu arada
Seneye yeni arabaya kısmet artık diyorum
Genel olarak sıkıntısız,keyifli ve eglenceli bir Pist Günleri sezonu biraktik diye düşünüyorum. Gercekten zorlayici,ogrenme süreci olan ve sürüşü hatasız isteyen cok teknik bir pistimiz var.
Bu süreçte bir dedigimizi 2 etmeyen İntercity ekibine cok teşekkür ederim. Buğra sayesinde,piste gelen herkes oncelikli ve guvenli ortamda zamann gecirdi.
2 senedir basina kaktigim 2 saatlik open pit i yapmasi muhtesem oldu. Keske kasim sonu yada aralik' da da bir seans yapsa.
Zamanlar acisinda cok gelişen oldu,bu sevindirici ama nedense rekor yada rekora yakin sureler gelmedi (super sport hariç)
2.17 bekliyordum ama bu senede olmadi : (
İnşallah yakin zamanda olur. Pistimizin degerini bilelim, insallah cok daha fazla cikariz.
10 kasımda
pistin en güçsüz aracıyla (C1-68hp)B ve C seanslarına çıktım.
2.piste girişimdi.8 eylüldeki en iyi sürem 3.23sn di.amacım 3.10 ve altıydı ama olmadı.iki seanstada 3.11sn de kaldım.
motor gücüm az bu yüzden hızımı viraja taşımaya (ağırlığım sayesinde) çalışıyorum.fakat virajdaki trafikte beni çok etkiliyor.
araç sensodrive nekadarda manuelde kullansamda debrıyaja ben basmadığım içinde süre kaybım oluyor.
yinede çok keyif aldım.emeği geçer herkeze teşekkür ederim.bir dahaki pist gününde görüşmek ümidiyle.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Sıkıntı 1: Ruhsatta beygir gücü 117kw gözüküyor. "Abi selam iki ay önce de girmiştim 117kw değil 117bg aracım" "Bakalım tamam devam et"
Sıkıntı 2: "Abi selam 2 ay önce de gelmiş LPG'li yine aynı yöntem pompayı söktüm sorun yok değil mi?" @ef186 : "Sorun yok"
Bakalım nisana kadar ruhsatı düzelttireyim ben iyisimi![]()
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
bende dün a seansında çıktım aracım 2 tur çok güzel ancak sonrasında after cooler yatmadığı için iat çok yükselti arabanın resmen duvar olduğunu gördüm 1 tur soğutma ile geçti ama bir dahaki pist yününe aracın önünü biraz kaldırıp biraz daha kalın yanak lastikle ve cooler ile çıkmayı planlıyourm
subarucu arkadaşada çok geçmiş olsun
2.43 lük polo gti videosunu da buraya bırakayım sayfa hareketlensin
Seans çok kalabalık olduğu için bu seans süre gelmez lastiklerde bitiyor eğlencesine gazlayayım dedim o sırada 2.43 gelmiş.
Önceki seansta da 2 kişi aynı süreyi almıştım.
Konu MCN21 tarafından (11-11-2019 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
butun sene kahrimizi ceken sayin bugra yildirim'a ve intercity istanbul park ekibine bu guzel sezon icin kendim adina tesekkur ediyorum.umarim onumuzdeki sezon eksiklerimizi tamamlayip daha guzel pist gunleri gorecegiz
bu haftasonu 2 saatlik open pitte en iyi suremi yakaladim. onun videosunu paylasacagim;
not: vtec solenoid'imde bir problem oldugundan aracim 7k devirde vtec aciyor. bu yuzden viraj cikislarinda biraz hizlanmakta gecikiyorum, videoda da anlayacaksiniz zaten. keske olmasaydi daha guzel bir sure ile kapatabilirdik sezonu.
not2: videonun parlakliginin kusuruna bakmayin lutfen, cok alisik oldugum bir sey degil video cekmek, galba yanlis bir yere baglamisim kamerayi.
Konu DOA tarafından (11-11-2019 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.
doayen!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)