User Tag List

Sayfa 124/172 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon
3258 sonuçtan 2.338 ile 2.356 arası

Konu: Intercity İstanbul Park Pist Günleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazar günü C seansındaydım, frenler ve hava sıcaklığı en büyük düşmanımdı daha önce de belirttiğim gibi, arkadaşın octavia nedensiz bozuldu, benim seans ve arkadaşın seans görüntülerini drive a attım, o gün çekilen fotolar da var, aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

istanbull park – Google Drive

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pazar gununden bir video da benden gelsin. Daha kazanilacak cok sure var ama bos olarak sadece 1 tur atabildim onu yukluyorum
    Not : Kamera seste biraz kayma yapmis.

Keyifli bir tur olmuş. Pistin genişliğini biraz daha kullanabilirsiniz, eminim süre anlamında beklediğinizden fazla faydası olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese selam,
    Her katılımcı gibi best time ajanstan parasını ödeyerek fotoğraflarımızı talep ettik, parayı alana kadar ilgi alaka 10 numara, parayı yolladık 3-4 gündür ses seda yok, yazıyorum cevap da gelmiyor, hoş mu şimdi bu?

Edit: Hemen cevap geldi... işte bilmem kaç yıldır istanbul park ile çalışıyorlarmış da bilmem neymiş... iade edelim paranızı dedi, ok dedim, tekel olmak güzel tabi. Kusura bakmayın, biraz yoğunuz gözümüzden kaçmış, en kısa zamanda halledeceğiz dese iş tamam.
    Konu Özgür Güneş tarafından (28-06-2019 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Özgür GüneÅŸ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selam,
    Her katılımcı gibi best time ajanstan parasını ödeyerek fotoğraflarımızı talep ettik, parayı alana kadar ilgi alaka 10 numara, parayı yolladık 3-4 gündür ses seda yok, yazıyorum cevap da gelmiyor, hoş mu şimdi bu?

Edit: Hemen cevap geldi... işte bilmem kaç yıldır istanbul park ile çalışıyorlarmış da bilmem neymiş... iade edelim paranızı dedi, ok dedim, tekel olmak güzel tabi. Kusura bakmayın, biraz yoğunuz gözümüzden kaçmış, en kısa zamanda halledeceğiz dese iş tamam.

Size de gayet kibarca anlattığımız gibi burada da diğer kullanıcıları bilgilendirelim istedik. Evet yıllardır İntercity İstanbul Park'a ve katılımcılara fotoğraf hizmeti veriyoruz. Son Pist Günleri etkinliğinde de bu hizmeti verdik fakat aynı hafta sonu toplam 3 farklı etkinliğimizin denk gelmesi nedeniyle aşırı yoğun olduğumuzu ve fotoğrafların bu sefer biraz geç ulaşabileceğini talep sahiplerine ilettik. Eksik olmayın siz de ilgi göstermişsiniz ve fotoğraf talep edip ödemesini yapmışsınız. Size de tüm arkadaşlara ilettiğimiz gibi yoğunluktan bahsetmişiz ve hazır olduğunda haber vereceğimiz bildirmişiz. Fakat siz sabırsızlanıp instagram hesabımıza mesaj atmışsınız (ki onlarca mesaj geliyor instagram sayfamıza) hesapla ilgilenen arkadaşımız sizin mesajlarınızı atlamış bir şekilde. Akabinde de aynı buraya yazdığınız tarzda daha önce kimseden duymadığımız bir mesaj atmışsınız (parayı alana kadar iyi parayı aldıktan sonra vs vs) Bu tarzı hoş bulmuyoruz! Çünkü hiç bir zaman parayı alana kadar insanlara ilgi gösterip parayı aldıktan sonra ortadan kaybolan bir işletme olmadık. Hatta örnek foto isteyen arkadaşlara "fotoğrafları gönderelim beğenmezseniz ücret ödemeyin" şeklinde günümüzde çok az işletmenin yapacağı bir rahatlık da sunuyoruz en başından beri. Neyse sonuç olarak bir derdi anlatmanın çeşitli yolları vardır, siz kaba olanını seçmişsiniz, canınız sağolsun, biz karşılığında hiç zorluk çıkarmadan derhal ücretinizi iade edeceğimizi bildirdik. Bundan sonra da hizmetimizden memnun olmayan herkese ücretini anında iade edeceğimizi, sizin tabirinizle "tekel" olmanın bizi hiç bir zaman rehavete sürüklemeyeceğini taahhüt ediyoruz. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere. İyi Günler.
    Konu besttimeajans tarafından (28-06-2019 Saat 19:16 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı besttimeajans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size de gayet kibarca anlattığımız gibi burada da diğer kullanıcıları bilgilendirelim istedik. Evet yıllardır İntercity İstanbul Park'a ve katılımcılara fotoğraf hizmeti veriyoruz. Son Pist Günleri etkinliğinde de bu hizmeti verdik fakat aynı hafta sonu toplam 3 farklı etkinliğimizin denk gelmesi nedeniyle aşırı yoğun olduğumuzu ve fotoğrafların bu sefer biraz geç ulaşabileceğini talep sahiplerine ilettik. Eksik olmayın siz de ilgi göstermişsiniz ve fotoğraf talep edip ödemesini yapmışsınız. Size de tüm arkadaşlara ilettiğimiz gibi yoğunluktan bahsetmişiz ve hazır olduğunda haber vereceğimiz bildirmişiz. Fakat siz sabırsızlanıp instagram hesabımıza mesaj atmışsınız (ki onlarca mesaj geliyor instagram sayfamıza) hesapla ilgilenen arkadaşımız sizin mesajlarınızı atlamış bir şekilde. Akabinde de aynı buraya yazdığınız tarzda daha önce kimseden duymadığımız bir mesaj atmışsınız (parayı alana kadar iyi parayı aldıktan sonra vs vs) Bu tarzı hoş bulmuyoruz! Çünkü hiç bir zaman parayı alana kadar insanlara ilgi gösterip parayı aldıktan sonra ortadan kaybolan bir işletme olmadık. Hatta örnek foto isteyen arkadaşlara "fotoğrafları gönderelim beğenmezseniz ücret ödemeyin" şeklinde günümüzde çok az işletmenin yapacağı bir rahatlık da sunuyoruz en başından beri. Neyse sonuç olarak bir derdi anlatmanın çeşitli yolları vardır, siz kaba olanını seçmişsiniz, canınız sağolsun, biz karşılığında hiç zorluk çıkarmadan derhal ücretinizi iade edeceğimizi bildirdik. Bundan sonra da hizmetimizden memnun olmayan herkese ücretini anında iade edeceğimizi, sizin tabirinizle "tekel" olmanın bizi hiç bir zaman rehavete sürüklemeyeceğini taahhüt ediyoruz. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere. İyi Günler.
    Kibarca anlaşamadık bitti Siz de kendinizi ifade etmişsiniz, güzel oldu.
    Konu Özgür Güneş tarafından (28-06-2019 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı besttimeajans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatta örnek foto isteyen arkadaşlara "fotoğrafları gönderelim beğenmezseniz ücret ödemeyin" şeklinde günümüzde çok az işletmenin yapacağı bir rahatlık da sunuyoruz en başından beri..
    Bu mesajı almıştım ben de , takdire şayan bir yaklaşım gerçekten ozaman da çok etkilenmiştim.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    28 temmuza 1 seansta benden gelsin

brnkskn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    28 Temmuz'a kaydımızı yaptırdık bakalım, umarım güzel geçer.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu mesajı almıştım ben de , takdire şayan bir yaklaşım gerçekten ozaman da çok etkilenmiştim.
    İnsanlar emek harcıyor kolay degıl o kadar araç ıcınden bır aracın fotolarını ayıklayıp cıkarmak
    100 tl de cok buyuk bı para degıl
    fotolar kotu olsa bıle hatıra anı

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon mesajı yanlış konuya atmışım
    Konu HUSNU tarafından (15-07-2019 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.

Shendelzare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    27 Temmuz için 3 araç kaydımızı yaptık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu haftaki seanslar için mail ne zaman gelir? ben hangi mail adresimi verdiğimide unuttum nasıl çözeriz ?

Shendelzare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumartesi için cuma akşamı, pazar için cumartesi akşamı geliyor seans bilgileri ancak gereksiz kutusuna düşebiliyor orayı kontrol etmek lazım.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun,bugun ve yatin cikmis ve cikicak arkadaslara bol keyifler. Kazasız belasız inşallah...
    Nasil seanslar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    B seansında görüşmek üzere

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PAzar gunu ilk test icin cikicam.. umarim cok trafik olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana hala mail gelmedi seans ile alakalı. Nasıl bilgi alabilirim sabah?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brnkskn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana hala mail gelmedi seans ile alakalı. Nasıl bilgi alabilirim sabah?
    gereksizlere bakın mutlaka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dieselpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gereksizlere bakın mutlaka
    Orada da yok maalesef. Mail adresi de doğru halbuki, ödeme maili geldi çünkü aldığımda. Anlamadım gitti valla... İlk seanstan gideceğim mecbur, orada öğrenirim artık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler