2 - 3 virajda sürem gitti ama halk gününde malesef max bu kadar![]()
2 - 3 virajda sürem gitti ama halk gününde malesef max bu kadar![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Pazar günü D ve E seanslarında MiTo ile ben de pistte idim. İkinci seansta lastik basıncını daha doğru ayarlamam ve elimin nispeten alışması ile temize yakın 3 tane tur attım, 3'ü de trafiğe takılmış olsa da hepsi 2:31 mertebesinde geldi.
En hızlı turum olan E seansı 4. turumun 2:31,14 olan videosunu bırakıyorum. 5'in içinde önümdeki Golf iyi niyetli sağa sinyal verip, solda yarış çizgisinin göbeğinde kaldığından çok ciddi süre kaybettim. O anın sıcaklığı ile azımdan ufak bir küfür çıktı, araç sahibi burada ise affola. 8'i de şiir gibi dönerken, çıkışta yarış çizgisinin göbeğinde pazar turu atan C5 Aircross sağolsun, viraj çıkışı gazı açmak için saniyeler mertebesinde bekleyip, dış çizgyi kullanamadım. Bu iki nokta olmasa, hayallerimdeki süre gelecekmiş.
Ama olsun, bunun adı halkgünü. En azında benim seanslarımda kötü niyetli şekilde birbirinin üstüne atlayan görmedim, o sebeple kimseden şikayet edemem. 2 saatlik open pit olursa, koşa koşa geleceğiz. 4 saatlik open pitler malesef ciddi cep yakıyor.
Alfa Romeo MiTo @intercitypark 07.05.2023 2:31,14 - YouTube
Özellikle briefing'de Buğra abimizin konuşması çok etkileyici idi. Emeği geçen herkese teşekkürler. Çıktığımız (hatta çıkamadığımız) diğer pistlerin halini gördükçe, burasının ne kadar büyük nimet olduğunu tekrar tekrar anlıyoruz.
Konu rahmitanir tarafından (09-05-2023 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir.
beyler 70hp 850kg arabayla giriyorum.evet güçsüzüm ama bu benden kat-kat güçlü arabalar için hiç sorun olmuyor çünkü düzde çok rahat beni geçebiliyorlar.
trafikli virajda sıkıntı olabiliyor.inanması güç ama bazen beni bile yavaşlatabiliyorlar.zaten yavaşlarsamda hızlanmam sizlerinki gibi olmuyoro yüzden işin keyfine varın derim...
haa herşey güçte değil.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Merhaba; 9 Haziran Pist günü açılmış, aksilik olmazsa 208 gti aracımla katılacağım, gelecek olanlarla görüşmek üzere.
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Ne cahilliği est. bu etkinliğe bende katılmadım. Gördüğüm kadarı ile 4h sürekli dönebilen araç olmadığı için herkes birbirine süre yapabilmesi için daha az trafik yaratacak şekilde pisti kullanıyor. Araçtaki harcanabilir parçaların boşuna tüketilmemesi ve trafiğin azlığından sebep kaza riskinin azalması da cabası.
Benzer segmentten otomobil sahipleri katıldığı için sosyal ortam buna göre şekilleniyor olmalı. Katılanlar mutlaka vardır görürlerse hepimizi aydınlatırlar![]()
halk gününde 40 araba birden psite giriyorsun, kordonda gezer gibi gezme mantıgındaysan tam aradıgınız sey. Ama diyorsan arabamın sınırlarını görücem, pist rekoru kırıcam, süre kasıcam, verstappene meydan okuyacam. işte o zaman open pite katılıyorsun 4 saat boyunca istediğin kadar tur atıyorsun.
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
pist için tasarlanmış tosfed onaylı rollcageli bir araç satın aldım bakımlarını yapıyorum, fakat sadece satın alma belgesi var, sorum şudur ruhsat ve sigorta aranıyormu piste girmek için?
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Tosfed yarış lisansı var ise girebiliyor olmanız gerekiyor abi, @ef186 Buğra abi görürse detaylı yazar ancak en net bilgiyi istanbul park'ın kendisini arayarak öğrenebilirsiniz bence
Bana evrakları mail atın, hukukla görüşüp cevaplıyayım.
bugrayildirim@intercitypark.com
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
22-23 Temmuz'da pist günleri seansı var, hava sıcaklığı önemli tabi tutunma sorunu yaşamamak için ama bir kahve içip o ortamı solumaya bile gidilir
Intercity Shop
22 temmuzdaki pist gününe ankara'dan katılacak var mı?
Ben katılacağım, tanışmış oluruz
Yarın izleyici olarak balkonda yerimizi alasımız vardı ama çok sıcak duruyor, balkonda fenalık geçirilir herhalde![]()
Yarın pistte gazlayacaklar kolay gelsin bu sıcakta![]()
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)