Monaco genelde efsane oldugu kadar uyku verici yarislara sahne oluyor ama yinede vazgecilmez .Takvimde yarismak icin odeme yapmiyan tek pist.
Monaco diyince :
Herhalde akla gelen ilk video ?
Yagmurda Monaco ! usta isi .
Monaco genelde efsane oldugu kadar uyku verici yarislara sahne oluyor ama yinede vazgecilmez .Takvimde yarismak icin odeme yapmiyan tek pist.
Monaco diyince :
Herhalde akla gelen ilk video ?
Yagmurda Monaco ! usta isi .
Konu Eriador tarafından (25-05-2017 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Gecen seneki yaris
Indy500 de yariscak olan Alonso yerine J.Button tekrar kokpite donuyor.Bakalim Honda yarisin yarisini gorebilecek mi ? zor ...
Konu Eriador tarafından (25-05-2017 Saat 19:34 ) değiştirilmiştir.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Alonso'nun tam iş yapacağı pistte yarışmaması üzücü.
Efsane oldugu ıcın sevdıgım bır yarıs yoksa gecıs zorlugu bıraz sogutuyor.
Sıralama ekstra onemlı ve start...
Ve tabıkı ekran basındayız.
bu sene çaylak çokbol kazalı bir yarış izleyebiliriz..
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
Aynen oyle,bu yuzden stratejıyı buna gore kurucaklardır...
Sıralama ve kalkıs onemlı.
Bu yuzden yarın kı sıralama yarıs gıbı heyecanlı olucak.
Monaco'da sıralama demek her şey demek, geriden gelme şansı çok zayıf arkada kalanın, eğer Mercedes pole u alırsa ve stratejide hata yapmazlarsa götürürler, aynısı Ferrari için de geçerli, sürpriz beklemiyorum açıkçası ama ilk 6da kaza olursa durum değişir, şahsen Kvyat, Max ve Bot mayın gibi gezinirse yine kaza olur diyorum...
Bu arada yeni megane rs tanıtılacak
New Megane R.S. on #MonacoGP track with N. Hulkenberg - YouTube
Monaco her ne kadar geçiş açısından sıkıntılı olsa da her zaman seyir zevkine sahiptir. Benim de favori pistlerimden biridir.
Bu sene çaylakların sayıca fazla olması biraz hareket getirebilir. Her zaman ki gibi sıralama yarış sonucunu etkileyecektir.
Yağmur ile ilgili bir gelişme yok sanırım.
Ferrari alır gibi duruyor. Mercedes'in çok akıllı bir stratejiye ve güvenlik arabasına ihtiyacı var bence
Ferrariler uçtu fakat mercedes in sakladığı birşeyler vardır diye düşünüyorum.3 de sıralama var. Ekran başındayız
Elleme Sekelesin...
öyle bir şey yapıcaklarını sanmıyorum. Çünkü kimi bu farklı sürücügecen hafta bottas o işi yaptı resmen vetteli durdurmak için planın parçasıydı. Hamilton kazandı ama kimi bence yarın fark aca aca gidicektir. Bariyerleri resmen milimetrik dönüyor izlerken baya tırstım lastiği vurcak diye.
Elleme Sekelesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)