Mercedes çekilmez, çekilse bile motor sağlar bence. Komple çekildiğini düşünürsek; Ferrari uçar gider. Geri kalan zaten Reno motoru olur. Herşeye rağmen Honda'dan bi atak bekliyorum. Umudumu kaybetmedim![]()
Mercedes çekilmez, çekilse bile motor sağlar bence. Komple çekildiğini düşünürsek; Ferrari uçar gider. Geri kalan zaten Reno motoru olur. Herşeye rağmen Honda'dan bi atak bekliyorum. Umudumu kaybetmedim![]()
セルカン+レーラ=愛
F1 eski tadı yok motor sesleri olsun pilotlar olsun
Şuan tek eğlence pistler
Bakü inanılmaz bir pist olmuş
Baküyü asla kaçırmam
Mercedes çekilse ferraride çekilir bence
Rakip yoksa rekabet de yok
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Neden cekilsin?
Ayrica Ferrari F1'in en cok taraftari ve sempatizani olan markadir.
Illa ferrarin olmasi gerekmez,hepimizi cezbetmedi mi cocukken gencken yada yasliyken?
Ferrari'nin bu kadar ezilmesinin sebebi buyuklugu. Yoksa rakip kalmaz. Mercedes Ferrari'den kat be kat buyuk firmadir. Ama onemli olan ilgi cekmektir...
Aklim Porsche der ama kalp Ferrari icin carpar mesela![]()
@Yigit-Y 2020 yılında yeni motorlar gelecekmiş ve istenilen sesler olacakmış v.s
Bakü geçen sene çok sıkıcıydı uyku modunda izlendiFerrari çekilmez çünkü kendi araçlarını f1 teknolojisiyle geliştiriyor.
Ama bi VW F1 görmek isterdim![]()
セルカン+レーラ=愛
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ferrari pazara urettigi araclari f1 yarislarinda test ederek gelistiriyor bu yuzden cekilmez demek cok ama cok yanlis.
Kim o kadar para harcar ki gelistirmek icin? F1'de kullandigi teknolojiyi yola aktarman zaten zor. F1 pazarlamadir,isin krema kismidir. Bir nevi show business![]()
2020 ile ilgili çok farklı şeyler söyleniyor.
Redbull, Mercedes ve Ferrari'den güncel motoru alamıyor. Honda'nın durumu belli ve Renault geliştirme yarışında geride kaldı. Hala beygir konusunda gerideler.
Redbull 5. motor üreticisi için baskı yapıyor ve gündemde ki firma ise Cosworth, hatta Redbull çekilmekle bile tehdit etti.
2020 ile ilgili çok farklı şeyler olucakmış gibi bi izlenim veriyolar. Özellikle motor sesleri konusunda büyük değişiklikler olucakmış. 8. Vitesi hala neden kaldırmıyorlar anlamıyor. 8. vites ekonomi için yapıldı ve kimsenin 8. vitese birşey dediği yok.
redbull mercedes ya da ferrari den güncel motoru alırsa sahip olduğu aero duayenleri sayesinde ikisini de geçer. mercedes ve ferrari kendi ayağına kurşun sıkmış olur.. bu bilinen bir gerçek. ben daha fazla motor üreticisinden yanayım. o zaman rekabetin daha çok artacağına inanıyorum.
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
Hala izleyemedim yarışın tekrarını, hep bana uymayan saatlere koymuşlar. Bugün saat 22:00'de var tekrar resmen heyecan yaptım
Özetini izledim bol aksiyonlu olmuş gibi. Vettelin hareketi bildiğin isyan olmuş. =) Tamamını izleyebileceğim bir link mevcut mu?
Instagram: mutusgarage
Bence yarışı izleyenler olayları anlamak için şu yazıyı kesinlikle okumalı Yorum: Baku'de horoz dovuşu | Formula 1 haberleri | Motorsport.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)