efe çok ii çıktı yaaa
yiit ten özgüre parmak bulaşmış hahaha
uahuahauuhauha onu geçte efe peruklu halin nerde![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bizde ordaydık çadırda![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Urfa Style CMYLMZ | Mapped By OZ
Bu da sitemizin yeni yüzü Efe ERSOY (Bülent Ablayla akrabalıgı yoktur)
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
urfaa nereye bakıyor ole aaaaaaaaaa![]()
HAAHHAHAHAHAHAAHA efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
www.drecu.com
Teşekkür ederim.... Arkadaşlar dikkatinizi çekerim ben motorsuz bir halde İstanbul Rallisini kazanmadım. Bugün bu "motorsuzluk" kulağıma çok geldi ve gerçekten sevincim kursağımda kaldı. Kimsenin kötü bir niyetinin olmadığının farkındayım fakat bir haksızlık varmış gibi durumun gösterilmesine izin vermeye açıkcası niyetim yok. Aracıma standart motorunu koymanın ne kadar kolay olduğunu bu işten anlayan herkes bilir. Bu yarışma Castrol firmasının reklamlarında kullanmak istediği aracı seçmek için yaptığı bir yarışmaydı ve seçimlerini ona göre yaptılar.
Bu arada sadece merak edenler vardır diye söylüyorum. Benim şu an "olmayan" motorum ve setupum ile ilgili müzakerede bizzat Serdar Bostancı birçok detaylı soru sordu. Müzakeredeki performansın da bu yarışmada etkili olduğunu unutmamak gerek... Umarım bu konu uzamaz...
onurum ona bakarsan meganada k20 atmakta basit iş. tabiki biz neyin ne olduğunu biliyoruz. mehmet hiçbi şekilde ters bişey yazdımı yazmadı nie ozaman takılınıyo bukadar geçin gidin...
heyheyhey Armaganın camarosu kusura bakmayında gayet cidd i bir setupp a bürtünüyor kusura baklmada 8 litre GT 60 yok üzeirnde megan ınmotor istiyosan diye söledim
![]()
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)