Ben bırdaha arabayı org. goturmem dıodum ama yakında By MEgane HKS devır teslım org. yapaıcaz gıbı...:):)
Printable View
:) :) :)
mehmet haber verirsin ya sendeki hks lerden alacam yada başka bi marka var onu
mehmetınkıler 76lık ne yapcan onları :D
turbolar belki :D
tafyun sende don değiştirir gibi egsoz değiştiriyon kanka :D
Önceden dediğim gibi, birilerinin hakkını yediğim izlenimi doğmasına izin vermeyeceğim....
Kardeşim bu forumdaki son mesajımı, bu konunun uzamasını istemediğim için yazmış, senden de destek beklemiştim. Fakat beni kutladıktan sonra sağın solun bu kadar suçlanması, açıkcası tebriğini sadece sözde bırakıyor. Castrol'ün bu yarışmayı neden yaptığını daha önce açıkladım zaten, tamamen kendi ticari çıkarları için hazırladığı bir yarışma. Organizasyona ve kurumlara bu kadar çamur atmayın lütfen. Yukarıda dedim ki "Araç azlığından zaten bireysel ve kurumsal kategoriler birleştirildi, diğer konularda da kategoriler birleştirilmiş olabilir."
Ben kendi arkadaşlarımı tek tek arayıp susturmaya çalıştıkça olay devam ediyor. Ne yazık ki bu ortamlarda sesi fazla çıkan haklı oluyor...
Eğer derdiniz güzellik yarışmasıysa; peki koyalım araçları global bir sitede internete, hangi araç daha fazla oy alacak bakalım. Yürüyen araçlar ise yine koyalım. Emek harcanan araçlarsa onu da koyalım. Bir tek müzik tesisatı konusunda iddialı değilim. Araçtaki anfi, subwoofer, komponentler diğer araçlardaki kadar iddialı olmayabilir. Fakat bir arkadaş kasetçalar olduğundan sözetmiş, eğer çamur atacaksanız bari biraz destekli atın... Bu arada sanırım yine hatırlatmak gerekiyor, bu bir yağ firmasının organizasyonuydu...
Ne kadar önemliymiş bu Castrol yarışması. Benim için gerçekten önemli değil, istiyorsanız ben çekileyim, Megane çıksın reklamlara, nedir yani bu kadar büyütülecek olan?
İnsanların hakkını yiyen Camaro'nun resimleri aşağıdadır. Yorumu sizlere bırakıyorum...
http://www.autoclubturkey.com/images...0000115457.jpg
http://www.autoclubturkey.com/images...0000125649.jpg
http://www.autoclubturkey.com/images...0000092820.jpg
Sen nıe atıyosunkı kendını ortaya abi??Sana bır ıthamım varmı benım ben org. kalıtesızlığıne castrolun sadec bızlerı bırer pıyon gıbı kulanmaya calışmasına olan tepkımızı dıle getırıyoruz...Madem bole dusunuosun evet senın araban turkıyenın en hzılı arabası olucak olabılır ama bak en hızlısı dıyemıyoruz olabılır dıyoruz su an cunku dah aproje asamsında calışman..O zman project car olark değerlendırlmesı gerek sneın aracın, haksızmıyım???İnsallah sorunsuz bır sekılde bıter aracın ağız tadıyla bınersın ben kımseyle ters dusmek ıcın kavga gurultu ıcın yazmzıorum bunları...Senle bısey yok yanı musterıh ol sen..
Mertcan sen bı cevap ver bakalım ben beklemedeyım su an bı acıklama yap....Senın derdın nedır bı soylede dınleyelım!!!
Mehzent, diğer forumlarda yazdığının yanında bu forumda ve bu konuda da sorunu çıkaran sensin. Halende organizasyon hakkındaki eleştirilerini belirtiyorsun ve bu eleştirilerin halen ben 1. olmalıydım şikayeti kokuyor. Bu muhabbetleri Tuning Türkiye Dergisine de yaptın Saneri, Onuru şikayet bombardımanına tuttun. Bu da gösteriyor ki herşeyin en iyisini en güzelini sen yaparsın gerisi boş. Hiçbir karara saygın yok ve problem çıkartıp duruyorsun. Mertcanın tepkisi bence gayet normal sen bizim yakın arkadaşımıza motoru yok vs diye dalga konusu haline getirirsen ve şaibeli bir birincilik aldı manalarında bulunursan bu tepkiyi görürsün. Ben Mertcanın destekliyorum bu konuda ve emin ol Mertcanın seninle bir sorunu yok ama forumlarda bu kadar konuşmak her insanı olduğu gibi benide tepkiselleştiriyor.
Bence daha önce yazdıklarını oku. İlk önce çamur atıp şaibeli 1. lik olduya getiren sendin ama tepki alınca dahada üstte çıkmaya çalışıyorsun. Böyle organizasyonu suçlamaya devam ettikçe 1. yide sorgulamaya devam etmiş olacaksın ve bu sorunlar uzayıp gitcek. Bence artık castrol firmasıyla ilgili birşey yazmayı bırak. Yarışma bitmiş gitmiş.
Ben castrolu bıraktım su an mertcan destek verebılırsın bişeyy dıyemem Ozgun bana dedıkı ben sahsen senın arabana bınmem bıle dedı yanlış anlama dedı duzgun bır sekılde ızha ettı ama mertcan delıkanlılık edalarında yazıo ona takığım ben...
Ozgun bole dedı dıye bız kıyametmı kordık mademkı ole bı yapıdayız edası yaratıosun ya..Konusmasını bılmek gerek ;) Yazıp kaçmakla olmuo bu işler..
Her zman soluyorum kımseyle ters dusmek ıstemıyorum ama meydanı boş bulup diğe rforumlarda yazmanın amacı ne acaba madem dusuncesı o bu forumda nedn yazmıo??
ya insan evlatları laftan anlamıyomusunuz illaa atarlı tutarlımı konusalım uzatmayın ya. size son kez sunu soruyorum delikanlı gibi cvp verin hadi bakalım
bir yarışma var ve yarışmaya tarafsız bir şekilde gidiyorsunuz. ama arabanızın motoru yok yürümüyo ve vaad veriyosunuz 1000hp olcaaak alayına gidiceeek en hızlı olcaaak (CEM UZAN STYLE) ve sizeee juri wooow dicek bu 1. olsun oh ne ala memmleket keske mehmette k20turbo yapcam deseydi motorada 1. olsaydı ya. bırakın kardeşim bu işleri fiberi cartı curtu yok şike yokmus nah yok bal gibi şikedir bu. ötesi yok ne dedim baltutan parmağını yalar biz eywallah dedik geçtik bırakta biraz altta kal be kardeşim haksızsın. nerde görülmüş vaad la arabanın 1. seçildiği bırak 1.seçilmesini yarışmaya alındığını konu mankeni aramıyolarki anasını satiyim araban güzell diyip alsınlar. mehmet 50 lira para harcadı bi 50 daha harcar k20 yapar hep bunun sakalasmasını yapıyoduk ztn yaparda cok mu zor bişey. sinan ve mert ve diğerleri bu adamın telefonu mevcut arayın tepkinizi yüz yüze paylaşın sırf şuraya bakmak için işimden kaçtım gene işime dönüyorum. daha fazla uzatmayın daha fazla laflar cıkar ağzımızdan.
bu arada kesinlikle cem uzan style laflarımdan arabanın motorunu yapıcak firmaya bir değdirme yok kimseye yalancıda demiyorum illaki o motor o arabaya koyulur ama işler biraz farklı yani anlamak isteyene ama anlamak istemiyosunuz işte....
Bak arkadaşım, senin önceki mesajını da editlemeden önce okudum, ama sustum. Megane'ın sahibi değil burada sen çığırtkanlık yapıyorsun aslında farkında mısın?
Adamlar resim çekip dergiye gazeteye koyacak, motor olsa ne olur olmasa ne olur bunun kararını sen mi vereceksin onlar mı verecek ne kadar sığ düşünüyorsunuz.
Şike diyorsun, iftira atıyorsun. Açıkla bakalım neler yapmışız nasıl aracı birinci yapmışız, desteksiz açık suçlamalarla dolu yazılar yazıp sonra eyvallah deyip geçtik diyorsun. Harcanan parayı koyup iyice çirkefleşiyorsun, ben de yazayım mı arabaya ne kadar harcadığımı, bu mudur yani?
Benden ne yaptığımı, jüriyle nasıl ilişkim olduğunu, nasıl şike yaptığımızı açıklamanı bekliyorum. Biz de burada iş yerindeyiz ve bu saçma konu yüzünden işimi yapamıyorum şu anda... Nasıl bal tutup nasıl parmak yaladığımı açıkla, ben bilmiyorum çünkü!
Sen ne diyorsun ya:) Sen değil arabanın sahibi konuşsun bence halen çamur atıyorsun. Biz bunu yapmayın ayıp oluyor dedikçe konuşmaya devam ediyorsunuz. K20 projesi var mı yok o zaman ne konuşuyorsun. Camaro şu an Savaşta yapılıyor ve çok ciddi bir araba yakında ağzın açık izleyeceksin. Onun için komik komik konuşmayı bırak.
Projeyle ilgili bütün detayları fotoğraflarıyla beraber serdar bostancı ve juri üyeleri biliyor. Senin anlamanı beklemiyorum ve anlatamayacağım zaten onun için şu konuya artık yazmayalım ve şaibe söylemlerini de bırakın güldürmeyin adamı :)
Meganenın hakkını savunan herrkezi dusman bellıolar kardeşim sende lısyete alındın şimdi :)
Cok doğru demişsın Jem,madem ole sen neden yazıosun Sinan s2k ?? ayrıca bırakın camaroyu konusuldu o konu ama daha ustelemeyın... mertcan bunca mesajımı okudun ve sadece erayınkınemı cevap verdın sen zaten bu sekılde herseyı ortaya dokmuşsun...
Halen çamur atmaya devam etcekseniz yazmaya hakkım var. Yarışmaya eleştiri yapıp halen 1. yi sorgulamayı bırakın kimsede konuşmasın konuda kapansın. Erayada cvp vermemin sebebi işi halen yokuşa sürmesi. Yapıcı mesajlar atılsa konu kapatılsa yazmasak artık şu konuya :)