Armageddon Nickli Üyeden Alıntı
Yavuz selamlar ve teşekkürler; görüşemedik ne zamandır, bir dahaki sefere artık :)
Söylediğinde haklısın; dış görüntü olarak araç uzun zamandır aynı ve bu değişiklikleri ben değil, önceki sahibi yaptı (ne kadar body kit benim önceki aracımla birebir aynı olsa da). Ben, aracın dış görüntüsünün çok güzel olduğunu düşünsem de ne yapabilirim diye düşünmüyor değilim. Öncelikle zaten dikkat edersen jantları değiştirdim (İmzadaki resim eski, araç çıkınca Tholl-ganın kapısını çalacağım zaten :) ). Aracın rengini değiştirsem mi diye çok düşündüm ve fikrine güvendiğim arkadaşlara sordum, rengini değiştir diyen çıkmadı. Kaput desen o da zaten çok güzel (standart kaputun karbon fiberi var, takmak istemedim), body kit desen öyle e ben ne yapayım? Ön ve arka farlar var, fakat benim araçta aftermarketlar ne kadar güzel durur emin olamıyorum. Angel eyelı veya ledli stop lambalı bir Camaro yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum. Şu anki halinin üstü abartıya kaçmak olur diye düşünüyorum, ayrıca sırf değişiklik yapayım diye yapmak istemiyorum. Güzel bir fikir gerçekten çok makbule geçer :)
Şu an araçta görüntü olarak, ön tamponun ortasındaki bölümü tamamen çıkarıp intercooler için boşluk yaratma fikrim var. Bunun dışında araç içini de önceki kırmızı Camaro gibi ya parlak siyaha boyamayı, ya da karbon fiber parçalar getirip takmayı düşünüyorum. Yeni setup için yeni saatler ve bir de tabi roll cage lazım, Serdar Bostancı'nın dediği gibi :)
Onun dışında, dediğim gibi aklıma bir fikir gelmiyor, fikirler itinayla değerlendirilip uygulamaya geçirilecektir :)