armağan tebrik ederim.. ben şahsi fikrimi söylim motorsuz ve herhangi bir projesi olmasa dahi juri olsaydım gene armageddonu seçerdim. mehzent uslubun yanlış. mertcanın savunduğu fikirlere ve tepkisine aynen katılıyorum.
armağan tebrik ederim.. ben şahsi fikrimi söylim motorsuz ve herhangi bir projesi olmasa dahi juri olsaydım gene armageddonu seçerdim. mehzent uslubun yanlış. mertcanın savunduğu fikirlere ve tepkisine aynen katılıyorum.
Sakin güç...
Yapıcı eleştirilerde yapıldı..İlla ki ters yazan insanlar olacak ama burda konuşurken bırakta arabanın sahibi konuşsun ne demek ?
Benim arabam olmasa ben bu siteye yazamayacak mıyım yani ?
Ben camaro'yuda gördüm..Megane'ı da biliyorum..Mehmet tebrikte etmiş..Olayları büyütmenin ne anlamı varki ? Mehmete göre camaro değil de megane olmalıymış 1.Bunu söylüyor..Kendi görüşünü belirtmiş..Bunda ne gibi bir sorun varki ?
Artık şu konu kapansın lütfen. Castrol hakkında yazılmasın çizilmesin artık sorgulamayın birşeyleri. Mehzent sizde Mertcanla aranızda halledersini sorununuzu daha fazla kirletmeyelim forumu![]()
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Çocuk gibi ben 1. olmalıydım demek hile şaibe var demek ne zamandan beri sorun olmaktan çıktı acaba. Tebrik edip sonra 1. yi sorgulamak hiç hoş değil bizde bunu belirtiyoruz. Yarışma bitmiş burada gereksiz yazılar yazmaya gerek yok yazmaya devam ettiğiniz sürecede konu uzayıp gitcek. Artık çamur atma politikası biterse herşey normale döncek zaten.
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
konu hakkinda sikayet geldigi icin baktim;
meger ralliyi gecmissiniz siz.
sayfa sayfa inceledim;
mehzent daha onceki oldugu gibi gene tutumun yanlis, dergi kapagina tam boy cikamadigin icinde boyle surtusmeler cikmisti hatirlarsan. ama araban castrol konsepti icin bence uygun degildir. eger jbl yildizini ariyor tarzi bir organizasyon olsa evet orda ilk 3te olman gerekirdi.
kendim adima konusayim;
arkadaslar yada ankara birbirini koruyor tarzi bir yaklasim icine girmenize gerek yok. armagan ile topu topu 2-3kez karsilasmisizdir.
karsilikli konusmak isteyen lutfen msn'den yada ozelden devam etsin...
Experience is what you get when you don't get what you want.
ACT nın admını sanırım Ahmet abıydı onlada konustuk bana bazı seylerı soledı tamam abı dedım bu acıdan bakıldığında eyv. ama org kalıtesızlığı bızı kızdırdı bız orda bırıncı nedne bırıncı ıkıncı nedn ıkınccı hele ucuncu nedn ucuncu seıldı dıe soruyoruz jurıye herkez iş bende bıtmıyor dıyıp kaçtı, yalanmı..KATILIMCI arkadaşlar yazarlarsa onlarda solerler bu nedmek araban yarışmaya katılıo kapısını bıle acmadn elenıosun sımdı bu kalıtelı org. mu
Ewt bu trz sponsorlar bulmak zor soğutmayalım arkadaşlar demiş bazıları hak verıyorum soğutmamak gerke ama aman kaçamasınlar dıede yapılan yanışları dıle getırmıycek değiliz konu megane değil madem yuruyen arabalar onemlıydı nedne okanın arabasoı ıncelenmedı adamın arabası turbolanmış vermı daha acıklanmsı ıstedği kadar yurusun veya yurumesıın bakılmaıd bıle arabya durum bolyken sız nasıl halen dah abu org. kalıtelı dıyebılıosunuz..Bana dokunmayan yılan bın yıl yasasn mısalı oluor bu..Armağan abı snele en ufak bı takışma veya tadsızlık yok bılıosun zaten ordada gayet mutevazı davranıodun bız konuyu baska yere cekıoruz sız baska yere...
Sinan mertcanla ılgılı doğru dmeıssın uzuyor konu ama admada bı cıkıp yazsın abı nerde yanı..Madmekı sorunu var nedne gelmedı yanıma orda??
Bı anlasanız artık benı adam bana yok sen cırkefsın yapın bole hep boolesın muhabbetı yapmış karşısına cıkoruz nedn bole dedn dıe adma meydanda yok..KOnu bu yanı![]()
Hile ve şaibe konusunu dile getirmek tabiki hoş değil..Ama bu kadar uzatılmasına da gerek yoktu bence..
2 araçta da büyük emek var..İnşallah camaroyu yürürken de çok güzel bi şekilde görmek isterim..Megane'da görüntü anlamında Türkiye'de tek.
Motorsuz yarışmaya katılmasına da birşey demeyeceğim..O konu hakkında çok fazla bi bilgim yok.
Castrol un 1000hp vaad eden bır camaroyu 1. seçmesi kada doğal birşey yok.
hiç bir yağ üretici stock motoru olan bir megane ı seçmez.ben olsam seçmem.eray da olsa seçmez mehmette olsa seçmez.yağ fırmalarının ne tıp aracları tercıh edeceklerı bellı.
motoru yapılır camaronun.ıkı gaz verılır bı lastık yakılır reklamda olay bıter.megane da bunu yapamazlar.
ama asıl konu neden ınsanları oayalıyolar.PIYON olarak kullanıyorlar.madem camaroyu arastırdılar,motorunu bılyorlar,motoru olmasa dahı 1. yapacaklar o zaman o yarısmayıda duzenlemeyecekler.dıyeceklerkı bız yarısmayı ıptal ettık hıc yarısmaya gerek yok bız arastırdık bu aracı kullanacagız.bunu kımse cıkıpta olmaz onun arabasını kullanma dıyemez.fırma ne ısterse onu yapar.ama sen tutup yarısma yapıyosun ve motoru ustunde olmayan bır aracı yag reklemı ıcın 1. secıyosun.
ama camaronun sahıbınıde bır nevı pıyon.sonucta bunların hepsı fırmanın elınde.burada bırbırınızı kırmanız gerek yok.
bence yanlış düşünüosun dergi içinde mehmet e tam sayfa denmişti bu yarışma içinde söleneni foruma yazdı bence mehmet haklı,arabası beğenilir yada beğenilmez sonuçta zevk meselesi fakat hak var hukuk var,bi insana a denilip b yapılıosa hakkını araması böle konuşması gayet normal
Bence herkes birbirini anladı, bence de organizasyon süper değildi, en basitinden ben organizasyon yapan firmayı (ki bu firma Castrol değil, organizasyonu üstlenen firma) önceden arayıp final ne zaman yapılacaksa bana 1-2 ay önceden haber verin arabam sanayide ona göre hazırlık yapayım dedim tamam dediler, sağolsunlar bayram öncesi arayıp haber verdiler. Ben de zaten kendilerine gereken cevabı vermiştim o zaman. Daha sonra da kalan 1 haftada standart motoru koymaya gerek duymadık açıkcası...
Bence bu konu artık kapanmalı, ralli konusunun bu hale gelmesinden dolayı çok üzgünüm ve herkesten özür diliyorum. Tebrikler için de teşekkür ediyorum. Saygılarımla...
Mertcan bana ulaştığı ıcın diğer tartışaln konuda onla aramda olucaktır,Eğerkı sıkkınlık verılen mesajlar olduysa diğer arkadaşlardan affola..Ttumumun yanlış olduğunada ınanmıyorum..
Saygılar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)