Webber i görmek güzeldi, çok sevdiğim bir pilottu...
Mercedes sıralamalarda ve de yarış içinde bu güçlü modu kullanıyor... artık yağ mı yakıyorlar turbo basıncını mı arttırıyorlar bilemiyorum ama o modda da araç ısınıyor ve yol tutuş zayıflıyor belki de down force u çok azaltınca araç yüzüyordur... dün sıralamalarda BOTın kazası, bugün parti moduna geçer geçmez HAMin yoldan çıkması bazı defoların işareti, ayrıca VET i takip ederken sert lastikleri bile çabuk bitirmesi ilginçti... pit ekibinde de bir bıkkınlık olabilir, VET in lider olabileceğini görmediler...
Mercedes'in problemi geçen sene ki problem bence, önde ki aracı takip edemiyorlar. Aralık arttığı zaman hemen kapatabiliyordu Hamilton ama aracın ısısı çok yüksek. Mercedes'in bu parti modu olmasa önden başlayamazsa çok sıkıntı çeker. Ancak şuda var ki eğer azerbeycan gibi bir pistte bu durum olsaydı Hamilton 2-3 turda geçerdi buda bir gerçek. Bugün bir şans doğdu ve bunu çok iyi kullandı Vettel ki haftasonu kötüydü. Gördü şansı yapıştı... Mercedes en hızlı ama kusurlu bir araç konumunda, ferrari daha yavaş ama sıkıntısız, temposu düşmeden gidiyor. Redbul da ters lastik ve Haas'ın arkasında pek fikir vermedi ama yakın olduğunu düşünüyorum. Bu arada genel olarak bakılırsa bütün araçlarda aynı sorun var. Arkadakilerin takip etmesi çok zor. yoltutuş kaybı, lastik kaybı, motor zorlanıyor vs. Kolay değil. Tabi ki bunlarda yarışı sürprizli kılacak...
Ferrari bır seylerı degıstırmezse yıne sampıyonluk hayal....
Bu net.
Merc in zaafıyetlerı var ama sadece boyle dar pıstlerde,buda sezonun anca %30 u...
Bu guc farkı rekabetı bıtırıyor. Merc e helal olsun,saygım ve takdirim sonsuz. Ham gıbı kompleks abıdesı olmasa 2 yıldır uzulmezdım...
bu pistte gecis yapmak cok zor. hatta nerdeyse imkansiz. Ne yazik ki mercedes cok hizli . Eger stratejik hatayi yapmasa ham cok kolay 1. olucakti..Yani farkli pistlerde sonuclari gorucez eger ferrari redbull kendini gelistiremezse mercedes acik ara kontrollu bir sekilde yola devam eder bu sonuc yaniltir diye dusunuyorum.
Ayrica wolf hatanin yazilim programi yzuunden oldugu aciklamis.
Elleme Sekelesin...
Motorlsrı küçültmeyeceklerdi bence zevki bana göre pek kalmadı ama Formule E son hızla geliyo ve F1 yönetimi bunun farkında bişeyler yapmaları lazım.
Formula E nin seyri daha zevkli benceorda rekabet dahada yukarda
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Cumartesi gunku basın toplantısını sımdı ızlıyebıldım.
Ham’i neden sevmedıgımı daha iyi anlatamazdım! Tam bir yavşak...
Yarış içinden seçmece telsiz konuşmaları. Kızdırmayın Kimi'yi![]()
Klasik pist , guzel yaris olmus . HAM gene tutusunca aglamis.Vettel ve Ferrari cok gereksiz puanlar kaybetti umarim sezon sonu ufak bir farkla sampiyonlk gitmez yoks aci olur.VER de tipki HAM gibi hiz var yk degil ama bir o kadar antipatik itici adam.Bu arada yarisi ararken google da Hincal Ulucun yazisina denk geldim 2 satir yazmis yaris icin dedigi bu " F1 de heyecan vermedi.. Mercedes'in iki pilotu, genel klasman birincisi Hamilton dahil yarışı bitiremeyince heyecan kaçtı. " link : Spor gunumden notlar!. - HINCAL ULUC . Hincal artik biraksin bu isi son 5 senedir yazdiklarini yarisindan fazlasi cop , yas geci artik normal bunadi.Leclerc de iyi gidiyor bence gelecekte Ocon ile buyuk kapismalar gostericekler biri kirmizi dieri gri aracta.Alonso gene klasini gosterdi o araci hak etmiyor.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)