pist halen inşaat halinde gözüküyor yapılan bir işlem yok.piste araba girmemesini isteyenler var halen engellemek isteyeceklerdir yine
Daha cok var şimdiden kasmaya gerek yok bu sene orda yarış olucak ...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
nerden ediniyon bu bilgiyi hasancım gel ben sana bitip bitmediğini göstereyim olmaz mı kardeşim bazı şeylerde bilginiz olmadan buraya laf atmayın ..
bide piste araba girmesini istemeyenler kimlermiş onu söyle bana kardeşim ben konya otomobil sporları kulübü olarak burda bu sene 6 yarış yapacam siz rahat olun izleyin tmmm
sonbaharda kpds öss falan mı vardıda iptal edildiben konyadaki yarıştan bahsediyorum hazirandakine burmok yazıyor ben ondan mı bahsediyorum ne ayaksın sen anlamadım
konya ile ilgili bildiğin bişey varsa yaz bizde bilelim ???
Bak Hasan ne yazmış :
????
Ayrıca :
Bu forumda Gider anca forum dışına doğru gider ....
Biraz daha normal biraz daha sakin yaw....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Öncelikle üslubundan ötürü kınıyorum ve cok fazla uzatmak istemiyorum ...Liste acıklanmış Konya Yada burmok denmiş belli olmayan bişey var...Sınavlardan ötürü iptal edilen yarışları biliyorum ...Ki o dediğimiz yarış 14 üne yani öss günü olcak ...Bende senin dediğin gibi süpriz değil iptal gözüküyor dedim..
Bu arada pist hakkında ne biliyosun bilmiyorum ama gectiğimiz yıllardaki talihsizlikler olmaması için Süleyman abi ekibi ve bizde elimizden geldiğince calışıyoruz...Buralar bozkır kışı sert olur o yüzden bekleme var havalar düzenldiği an ufak tefek işleriyle ilğilenip pist yarışa hazır olacaktır.![]()
benim bildiğim akhisar akhisar konya akhisar konya konya doğru mu bnm bildiklerim yok sa yanlış mı her yerde deişik yazıolar da sizce doru mu
ben konyalıyım aslen konyada yaşıyorum sadece istanbulda öğrenciyim gayet iyi bilirim memleketimi...
9-10 mayısta konyada drag yapılıcakmı bilgisi olan varmı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)