onu su anda kimse bilemez cünkü mahalli yarışları yapıla ildeki kulupler düzenlerler
Printable View
onu su anda kimse bilemez cünkü mahalli yarışları yapıla ildeki kulupler düzenlerler
tosfed i aradım ordan bana izmrde bi yeri aramamı soledıler bu yarısı düzenliyen insanları ve onlarla konusdm bana ulusal dragların yanında mahallininda olucağını solediler ve kesinmiş mahallininde olucağı ;)
evet mahallide olucak arkasından cumartesi günü de serbest antrenman olucak
evet kesinleşmesi gercekten güzel oldu bizde hazırlıklara devam :)
2009 kurallar açıklandı...
http://www.tosfed.org.tr/kurallar_kitabi.asp
Peki mahallide ücretler nasıl araştırdın mı Hasan ? Ulusal ile aynımı yoksa farklımı ?
eeet mahalli tahmını fiyat nedir
daha onu açıklamak için zaman var :)
fiyatları bende merak ediyorum mahalli ve ulusalın bu sene
sponsor olan biri olursa makarasına mahalli yarışa katılmak isterim :D:D:D
kesin ertelenir gene...
yok ertelenmicek aksine gayet guzel olacak
tezcan katılım ücreti için bana sponsor olacak biri çıkar mı :D:D
artık 1400cc veya 1600cc gibi guruplara girmek değil zaman sınıfları oluşturulcak ve zaman guruplarında rakipler ile kalkış yapılcağıydı..
yani örneğin 400mt yi 15 saniye ile 20 saniye arasında gçenler bi gurup oluşturcak kendi aralarında yarışcak 10 saniye ile 15 saniye arasında geçenler kendi aralarında yarışcak.
bunu ulusal drag yarışçıları özellikle istemiş bu nedenle tosfed böyle bir karar almış açıklanan buydu..
bu zaman guruplarını nasıl belli ediceksiniz derseniz: yarış öncesi zaman kalkışları yapılcak ve pilot ortalama zamanına göre gerekli gurupta yer alcak ;)
bu sezon anlaşılan draglar daha çekişmeli ve heycanlı geçicek ayrıca zaman kalkışları ve yarış kalkışları derkende piotlar birçok kalkış denemiş olucaklar hem seyirci açısından hem pilot açısından bol bol drag izlicez gibi görünüyor :)
inşallah ertelenmez geçen sene insanlar içgüdüleri
ilen yarış pistini bulmuştu:)))) diyoduk bu ay kesin ankarada yok yok manisada ....
Seyirci olarak geleceğiz tunç kardeşimle
Bir aksilik olmaz ise
mahalli drag eski kurallara göre koşulucak katılacakalrın dikkatine...
Mahalli drag ucretleri ne olucak hala belirlenmedimi ki ?:soru:
evet o daha belirlenmedi
yönetmelik internet sitesinde yayınlandığı zaman belli olur
mahalliye 2 3 tane m3 getircez ulusala yemiyodaa :))
arkadaşlar yarışa katılacak yeni yüzler varmı bilenler yazarsa sevinirim (balon haberler hariç)
ulusal merak ediliyor
arabanın gidişine gore bnde mahalliye veya ulusala girecem
herkese şimdiden başarılar
kimler girecek ulusala ve mahalliye yazabilir mi
aklıma takılan bir şey daha var mahalli draglarda 1.4 kategorisi olcakmı ?
mahalliye diesel bile acıyolar 1.4 kesin olur ;)
anladm ama en son izmirdeki draglarda 1.4 olmadı 1.4 aracları 1.6 standart araclarla kaldırdılar die hatırlıyorm ...
ah nerde o 2000 2005 arası yarıslar. kuralları dunya capındakı drag yarıslarına gore takıp edıo bu tosfed de yabancı ulkelerdekı drag pistlerını takıp etmıo sanrım adamlarda pıst var sn ıle yarısıolar hepsı yere tutunabılıo prof pıstlerde bırak hacımlere gore sınıflandır ver ısıkla startı ver fınısı ılk gecen 2 yapan kazansın :D
Mahalli yarış Fiyatları bu şekilde olacakmış.
Mahalli drag fiyatları: cumartesi 2 deneme kalkışı (pazar yarışa girmeyecek) 50 ytl.
cumartesi 2 deneme kalkışı + pazar mahalli drag ücreti: 150 ytl. (lisans ücreti dail)
cumartesi gitmeyipde sadece pazar yarışa giricekler : 150 ytl.