yine mahalide katılım olmucak eminim fiyatlardan dolayı... Geçen eskiden mahali sezonu takip eden abilermizle konuştuk adamlar haklı oalrak 2-3 araba ile kalkmak için o kadar masraf çekilmez diolar :D bence haklılarda..
Printable View
yine mahalide katılım olmucak eminim fiyatlardan dolayı... Geçen eskiden mahali sezonu takip eden abilermizle konuştuk adamlar haklı oalrak 2-3 araba ile kalkmak için o kadar masraf çekilmez diolar :D bence haklılarda..
beklicez görcez bakalım kimler gircek ama ***** ülkemizdeki kriz ulusalı vurcak ben ondan korkuyorum mahalli sorun değil herkes katılır önemli olan ulusal ..
nerde o eski ulusallar dicezz aslındaa artık nerdeyse 8 10 aracla ulusal yarış yapılıyo cok üzücü bir durum ..
8 10 iyi rakammış bakalım kimler girebilecek
2500-3000 cc arası n/a bı sınıf olsa bende gırmek ıstıyorum... aksı halde zaten m3 lerın hıcbır sansı yok n/a olarak
ben gircm zatn daha öncedende yazmısdm gelsin 1.4 ler maksat gır gır samata zaten mahalli yarıslarda bunun için deilmi sonucta bu işi hobi olarak yapıyoruz bende gidip sokaklarda yarısmaktansa senede en az 1 kere katılmak lazım pist organizasyonlarına ki bitinmesin bu işde biz siz gitmezseniz girmezseniz yarıslara durumlar zatn kötü iyice kötüye gitmemiş olur en azından ;)
ya abi ne alakası var lütfen bak böle daha güsel oldu mesela
ben 0.7 bar basıorum turobyum kalktım 400 metreyi 12 saniyede gectim
sen atmosferiksin kalktın 12.2 saniyede gectin
senle ben aynı gruptayız kim iyi kaldırırsa o onu gecicek sence daha cekişmeli ve daha zevkli degilmi ?
bence kesin girmelisin
nos'u düzgün şekilde ayarlayıp zaman sınırının içinde kalırsa sorun yok...
omu ayarlamak ole kolay bisi degilki . kendinde zaman tutman lazim . bence cok adil bi sistem . zamana oynamak herzaman daha gusel . birbirine en yakin zamani cikaran araclarin eslestiginde ise pilotajin onemi cok . bi nosla kazanmak mumkun degil , zayen bu sekilde yarisilan seriler var sonucta .
neyse draglar başlayınca yaşayarak görürüz... umarım kurallar beklenildiği gibi yarışlara katılımı arttırır...
mustafacım aynen bizim kurallarda öyle soner kardeşimiz muhalefeti sevdiği için adil değil falan demiş ama kendisi zaten yarışa girmiş yada potansiyel girebilecek biri değil.nos basıp geçmek die bişey yok arkadaşlar orda kendi zamanın ayarlamak o kadar kolay değil herkes yapabildiği min. süreyi atıcak ve aynısını yakalamaya çalışacak hep kim ne basarsa bassın.girdiği grubun altında zaman yapan yarışda diskalifiye olucak...
ahmet kardeşim umarım sen haklı çıkarsın... bu arada yarışa girmek çok mu önemli? yarışlara girmek sizlere diğer kişileri küçük görme, dalga geçme hakkını mı veriyor? apollo 15 uzay mekiği fırlatılıyor ya pistlerde, biz neyiz ki kimiz ki yorum yapalım değil mi? otur evinde yorum yapma neyine gerek senin be soner kardeşim.. :icon13:
dalga geçen küçük gören yok araştırmadan okumadan sadece yorum olsun die yazıorsun.amerikada bu iş böyle yapılıyor kurallarda mümkün olduğu kadar uygulanmaya çalışılacak.yapıcı olmak lazım başka bişeye gerek yok.saçma sapan polimiğe girmeyelim şimdi küçük görme falan bu nedir yaa.yıllardır gizli nos basıldı şimdi isteyen istediğini bassın kendine güvenen istediği süre grubuna katılsın die yapıldı hepsi bu
peki... katılanlara başarılar dilerim...
zatn izin verilen süre 1 saniye degilki 10 tane kalkış yapsan en fazla oynuyacak sure yarım saniyedir daha fazla iyisini zaten yapamassın
Katılanlara başarılar....Bizim icin ulusal bitmiştir. :)
katılan arkadaşlara başırılar dierim. hayırlı olsun
bi kuralı anlamadım tam
şimdi herkes süreye göre kalkacak
bu şekilde süresine göre gruplar belirlencek
peki atıyorum bende kuvvetli bi araba var, ama kalkış yaparken (grup belirleme kalkışı) kasmadım kendimi,yavaş kaldım,bu durumda bi alt grupla kalkıcam, ama aslında daha güçlüyüm bi üst gruba aitim. böyle bi durumda haksızlık ve hile olmayacak mı?
Herkes kuralları okumadan yorum yapıyor sanırsam
peki bütün bunları siz düşünüyorsunuz da adam lar USA de nasıl yapıolar
yani bütün DÜNYA aptal degil ama biz buda aynı şeyi yapınca aptalız ölemi?
zaten aşşa yukarı darkness sen aracınla draga girdin sıralama kalkışlarında farzedilim 14.3 saniye yaptın
yarışa geldik rakibini gecmek için daha fazla yüklendin 13.7 yaptın ozaman elenirsin kardeşim bu kadar basit hile yapıosun demektir yada sıralamalarda tam performansını yansıtmadıgın anlamına geliyor
hayır kaç yıldır 400 metre pist üstüyoruz artık bizde süremizi bilmek istiyorus deniyordu şimdi ne oldu da herkes vazgecti
aslında en güseli Türkiyede sizler için marka grubu yapmak
106 lar 106 larla
vti lar vti larla
amerikanlar amerikanlarla
vs vs
kuralların abd den copy/paste yapıldığı o kadar belli ki :D sırf amerikanlar için 2 tane grup ayrılmış.. japonlar için de bir grup yapılsaydı..
bence bu şekil daha güzel oldu 1.6 turbo var biri ufak bütçe ile yapılıyo biri büyük bütçe ile hazırlanıyo dogal olarak kalkışta hiç bir zevk almadan eleniyor gidiyosun bence cok daha güzel en azından herkes bir birine denk araçlarla kalkıcak süper bence...
başarılar herkese....
kayıtlar açılmış...
http://www.eosk.org.tr/
ilk başta zaman belirlemek için kalkılıcak..olduda ilk kalkışta iyi bir pilotaj gösteremedi ondan sonraki kalkışlarda daha iyi bir pilotaj segiledi..bunu nasıl halledicekler...
2 şer kalkış yaptırırız da ortada yarışmacı yok.kime yarış yapıcaz.zaman cezalarınıda aklımızdan çıkarmayalım.
4.1 ZAMAN CEZALARI
İlk altı sınıfa, yarışma içinde, 0.25 saniye kadar gelişme-iyileşme toleransı
tanınmıştır. Bu sınıflarda kayıt/start listesindeki zaman sınırlamasının tolerans
payının altında kalan derecelerde ;
0.25 - 0,5 saniye için 0.5 saniye
0.50 - 1.0 saniye için 1 saniye
zaman cezası uygulanacaktır.
Girdiği grubun alt limitine göre 1 saniyeden daha iyi bir derece yapan sürücü,
yarışmadan ihraç edilir ve sonraki yarışlarda bu sınıfta yarışamaz. Bu
durumdaki sürücüler, ancak otomobilin gireceği sınıfın tüm güven önlemlerine
uygun olması halinde, bir üst sınıfta yarışabilirler.
e ortada kimse yok kimler var listede ?
mahalliye katılasım var ama bilemiom :D
ben katılcam inşallah da intercooler borularım kaldı bir tek
römork bile aldım bu yıl için
izmirden mavi vti da hem mahalli hem ulusala katılacak beraber ordayız.
metin abi gircek galiba NA vtec HB
turbo vtec deil katılcak olan erol abi metin abiden bahsedıyorsn herhalde gzel habr bu metin abiyi izlemek güzel olcak akhisarda :)
hasan abi bu sene sıdıka abla girecek mi?
Bana gelen bilgi:
Arkadaşlar !
12 Nisan 2009 tarihinde düzenlenecek olan 2009 yılı Ulusal Drag Şampiyonasının ilk ayağını Akhisar drag pistinde düzenleyen Ege Otomobil
Sporları Klübü olarak 11 Nisan Cumartesi ve 12 Nisan Pazar günü için
Programımız hakkında bilgiler aşağıdaki şekildedir :
Programımız hakkında bilgiler aşağıdaki şekildedir :
11 Nisan Cumartesi öğle saatlerinde başlayıp akşam üzerine kadar
Devam edicek olan serbest antremanlar (fotoselli elektronik uluslar arası drag ekipmanları ile) drag araçlarının çıkaracakları sürelerin ölçümü
Mahalli drag katılımı olacak arkadaşlara 150 TL karşılığı Cumartesi günkü
Süre alımları 2 kalkış ücretsizdir .
Sadece cumartesi günü yapılacak süre ölçümleri ve serbest antreman almak isteyen tüm araç sahiblerinden 50 TL sı ücret karşılığı 3 kalkış zamanları alınacaktır.
Ölçümler ve müsabakalar tamamiyle 402 metre evrensel drag kurallarına
Göre alınacaktır .