mahalliye diesel bile acıyolar 1.4 kesin olur![]()
anladm ama en son izmirdeki draglarda 1.4 olmadı 1.4 aracları 1.6 standart araclarla kaldırdılar die hatırlıyorm ...
ah nerde o 2000 2005 arası yarıslar. kuralları dunya capındakı drag yarıslarına gore takıp edıo bu tosfed de yabancı ulkelerdekı drag pistlerını takıp etmıo sanrım adamlarda pıst var sn ıle yarısıolar hepsı yere tutunabılıo prof pıstlerde bırak hacımlere gore sınıflandır ver ısıkla startı ver fınısı ılk gecen 2 yapan kazansın![]()
Mahalli yarış Fiyatları bu şekilde olacakmış.
Mahalli drag fiyatları: cumartesi 2 deneme kalkışı (pazar yarışa girmeyecek) 50 ytl.
cumartesi 2 deneme kalkışı + pazar mahalli drag ücreti: 150 ytl. (lisans ücreti dail)
cumartesi gitmeyipde sadece pazar yarışa giricekler : 150 ytl.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
yine mahalide katılım olmucak eminim fiyatlardan dolayı... Geçen eskiden mahali sezonu takip eden abilermizle konuştuk adamlar haklı oalrak 2-3 araba ile kalkmak için o kadar masraf çekilmez diolarbence haklılarda..
Renault Sports & ///MPower
beklicez görcez bakalım kimler gircek ama ***** ülkemizdeki kriz ulusalı vurcak ben ondan korkuyorum mahalli sorun değil herkes katılır önemli olan ulusal ..
nerde o eski ulusallar dicezz aslındaa artık nerdeyse 8 10 aracla ulusal yarış yapılıyo cok üzücü bir durum ..
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
2500-3000 cc arası n/a bı sınıf olsa bende gırmek ıstıyorum... aksı halde zaten m3 lerın hıcbır sansı yok n/a olarak
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
ben gircm zatn daha öncedende yazmısdm gelsin 1.4 ler maksat gır gır samata zaten mahalli yarıslarda bunun için deilmi sonucta bu işi hobi olarak yapıyoruz bende gidip sokaklarda yarısmaktansa senede en az 1 kere katılmak lazım pist organizasyonlarına ki bitinmesin bu işde biz siz gitmezseniz girmezseniz yarıslara durumlar zatn kötü iyice kötüye gitmemiş olur en azından![]()
ya abi ne alakası var lütfen bak böle daha güsel oldu mesela
ben 0.7 bar basıorum turobyum kalktım 400 metreyi 12 saniyede gectim
sen atmosferiksin kalktın 12.2 saniyede gectin
senle ben aynı gruptayız kim iyi kaldırırsa o onu gecicek sence daha cekişmeli ve daha zevkli degilmi ?
bence kesin girmelisin
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
nos'u düzgün şekilde ayarlayıp zaman sınırının içinde kalırsa sorun yok...
omu ayarlamak ole kolay bisi degilki . kendinde zaman tutman lazim . bence cok adil bi sistem . zamana oynamak herzaman daha gusel . birbirine en yakin zamani cikaran araclarin eslestiginde ise pilotajin onemi cok . bi nosla kazanmak mumkun degil , zayen bu sekilde yarisilan seriler var sonucta .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
neyse draglar başlayınca yaşayarak görürüz... umarım kurallar beklenildiği gibi yarışlara katılımı arttırır...
mustafacım aynen bizim kurallarda öyle soner kardeşimiz muhalefeti sevdiği için adil değil falan demiş ama kendisi zaten yarışa girmiş yada potansiyel girebilecek biri değil.nos basıp geçmek die bişey yok arkadaşlar orda kendi zamanın ayarlamak o kadar kolay değil herkes yapabildiği min. süreyi atıcak ve aynısını yakalamaya çalışacak hep kim ne basarsa bassın.girdiği grubun altında zaman yapan yarışda diskalifiye olucak...
RACE WERKS
ahmet kardeşim umarım sen haklı çıkarsın... bu arada yarışa girmek çok mu önemli? yarışlara girmek sizlere diğer kişileri küçük görme, dalga geçme hakkını mı veriyor? apollo 15 uzay mekiği fırlatılıyor ya pistlerde, biz neyiz ki kimiz ki yorum yapalım değil mi? otur evinde yorum yapma neyine gerek senin be soner kardeşim..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)