bugun ben başka işler için kullandım mail adresini ama gündüz klupten kontrol ederim
Printable View
bugun ben başka işler için kullandım mail adresini ama gündüz klupten kontrol ederim
afıste oyuncak araba yerıne katılan yarısmacıların fotograflarının bulunması daha ıı olmaz mıydı?
zaten 3 kısı fln gıtcek sanırım:)
katılımın bukadsar düşük olması çok üzücü ...
drag camiasının starları gelmiyor yarış seyretmenin bir anlamı kalmadı sanırsam
bu bır ısaret galıba :) yarıslara arabam yetısmeyecektı ama bıdahakı yarısa belkı yetısır :)
deniz sen sok yarışa arabanı bi tane cok iddalı aracımız var izmirde m3 anıl belki bahsetmiştir bizde onu sokalım n\a kral ortaya cıksın bizi daha gecen cıkmadı m3 lerin arasında ,343 bile geciyo arac .. ,:)) ayrıyetten iddalı m3 varsa beklerizz az ortalık şenlensin ....
HULK yetişmiyor maalesef bir dahaki yarışa katılıyorum
sanırsam sadece mahhalli olacak :) ondada bakalım kaç araç cıkacak :confused:
uğraşa uğraşa sonunda bitirdiler drag olayınıda....hepimize geçmiş olsun.........haydi gençler sokaklara cadelere :Deli:
Tr Şampiyonasında araba yok gibi birşeyde olsa iptal olmıcak start için gelicez diye konuşuldu.
Ama hiç araba olmaz ise durum ne olur bilmiyorum.
Hazır olan arabalar pazar günü gelicektir, Sonuçta önemli olan Türkiye Şampiyonu olmak,
son yarışalrda puan lar yakın çıkınca, anlaşılıyor bu, en azindan son yarışlar birde mahali yarışlar eğlenceli geçicek.
İstanbul Mahali yada eğlence günü, 26 nisan olarak belirlendi ama yayınlanmadı.
benım aracım 1.4 mahallı yarıslarında acılan ketegori 1800 cc ya kadar olan araclar ...
yanı ben 1.4 olarak gtı veya vtı lamı kalkcam ? ben böle saçmalık gercekten görmedim ...
hani genclerinde heveslerını kursaklarında bırakıyolar bencede girmemek en mantıklısı gibi geliyor ;)
Mahalide 1.4 ve gti yan yana bırakılacak ise gerçekten, insafsız olmuş.
Ama Tr şamp için dragları bitirdiler diye birşey oldugunu sanmıyorum.
Katılması beklenen 15 en fazla 20 kişi bekleniyordu, 20 degil 30 kişi bile olsa tek tek konuşulur sınıflar onların istegine gore duzenlenirki.
Ankarada zaten sürekli beraberler.
site 3 en fazla 5 lisanlı kişi var bunlar dragları bitirdiler yazmıyor tek sorun ( herkes çok hızlı oldugu için artık çok para harcamak gerekli ve pro araclar hazırlamalı ve başka bi şehirde yarışmak cok masraflı)
,30 yarışıcak kişi olsa 60 sayfa draglar bozuldu diye sayfa oluyor.
Herşeyin ucu para, hükümet drag alrı sevse desteklese, yarışan kişiler avrupada amerikada bu işi yapanlar akdar zengin olsa bakın bu kurallar ile sınıflar nasıl doluyor.
Yarışmayı düşünüp sınıfları kötü bulanlar, lisans başvurusu yapın, sonra Tosfedin halka ilişkiler bölümü arayıp isteklerinizi belirtin. bence.
Tosfed' den degilim ama eminim katılımcı olarak gordukleri insanları dinlerler.
Bİrde geçici lisans olayı olmaması yüzünden katılmayanlar var etrafımda.. her yarışa girme zorunluluğu yok ama lisan için 50 yarış için 300 verince
650 lira + benzin eklenince olmuo işte..
Kına alıp yollayalım fedarasyona :)