User Tag List

Sayfa 9/19 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
361 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: 12 nisan akhisar drag

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm sezonu kovalamak için 3 araba hazır idik eski kuralara göre sınıf 1 ve 2 de...kuralar son dakikada değiştiği için girmeme kararı aldık yarışan herkeze başarılar.

kuralların değişeceği daha önceden belli olsa idi ona göre araclarımızı hazırlayıp saniye kasardık sağlık olsun kuralların değişmesinde baya ısrarcı olupda katılmayanlarda katılacak kişileri kobay olarakmı denemek istedi durum nasıl ilerliyor nasıl oluyor şeklinde onada anlam veremedim.

yeni yüzler isteniyor sureklı yeni katılımcılar olsun deniliyor fakat bu şartlar altında biraz zor gibi daha eski kuralları 4 4 lük uygulayamadılarki yenisinde düzen oturturmak bıraz zaman alır diye düşünüyorum.burası Türkiye heran herşey olabılır.

sezonu kovalıycak arkdaslara basarılar.
    et giren yere dert girmez.

Sportivo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ctesi günü antrenmanlarına katılmayı düşünenler var ise 0532 755 45 35 nolu telefondan eosk a ulaşın katılımcı sayısına göre iptal edilme ihtimali var
    boşuna gelmiş olmasın oraya kimse haberdar olmayıpta
    mahalli yönetmeliği benm geçen seneki yarış için yazdığımdan farklı olmuş sınıflar ulusal yönetmelik sınıfları geçen seneki
    o yuzden herkezin daha rahat katılabileceği bir yönetmelik hazırladım onu klube sundum onaylanırsa daha çok sınıflı ve bölünmüş bir mahalli olacak

soneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer cumartesi günü kimse antrenman yapmaya gelmiyecek ise boşuna gitmeye gerek yok , hem katılcak araçlar için hem klüp için bi maliyeti var sonuçta..
    fakat serbest antrenman bile olsa gelecekler arası küçükde olsa yarış heycanı olucaktı yinede

neyse pazar günü mahalli yarış ulusala ziyade çok keyifli geçeğe benziyor
    seni unutmayacagız Madi...

Rpmturk
    Boost Projects
    www.rpmraceevents.com

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden güzeldi ....şimdi hikayeee...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm sezonu kovalamak için 3 araba hazır idik eski kuralara göre sınıf 1 ve 2 de...kuralar son dakikada değiştiği için girmeme kararı aldık yarışan herkeze başarılar.

kuralların değişeceği daha önceden belli olsa idi ona göre araclarımızı hazırlayıp saniye kasardık sağlık olsun kuralların değişmesinde baya ısrarcı olupda katılmayanlarda katılacak kişileri kobay olarakmı denemek istedi durum nasıl ilerliyor nasıl oluyor şeklinde onada anlam veremedim.

yeni yüzler isteniyor sureklı yeni katılımcılar olsun deniliyor fakat bu şartlar altında biraz zor gibi daha eski kuralları 4 4 lük uygulayamadılarki yenisinde düzen oturturmak bıraz zaman alır diye düşünüyorum.burası Türkiye heran herşey olabılır.

onurum çok güzel yazmışsın...

Sportivo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Sınıf 1 Street 1600 cc’ye kadar olan otomobiller (std)
    Sınıf 2 Super Street 1800 cc’ye kadar olan otomobiller (gti, vts, vti v.b. )
    Sınıf 3 Stock Car 1801-2500 cc’ ye kadar olan otomobiller
    Sınıf 4 Super Rod 2501-3200 cc’ye kadar olan otomobiller
    Sınıf 5 Hot Rod 3201-4300 cc kadar olan otomobiller
    Sınıf 6 Super Drag 4301cc ve üzeri olan otomobiller (Aşırı Beslemeli Açık Grup)
    Sınıf 7 Diesel Street 1200-1500 cc’ye kadar diesel otomobiller
    Sınıf 8 Diesel Pro 1501-2000 cc’ye kadar diesel otomobiller

şeklinde kategoriler değişmiştir...mahalli için

soneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte süper haber mahalli yarışçılara müjde !!!...
    seni unutmayacagız Madi...

Rpmturk
    Boost Projects
    www.rpmraceevents.com

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böle olmalı tabikii mahalli dedigin helal tezcan sistem tutmuş
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

onur kuralları bahane ediyorsun burda ama istediğin kurallarla geçen sezon kaç yarışa girdin?? kurallar son dakikada falan değişmedi taslak diye bir başlık halen duruyor bakarsan..
    08-01-2009, 11:49

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=23767

bir diğer konu araba hazırlamak zaten süreye kasmak değilmi iyi araba zaten iyi süre yapar yok burun farkı yok gizli nos bastı bunlar yok.basarsın görürsün süreni grubunu belirlersin olur biter.neyine itiraz ediyosunu anlamak mümkün değil.ha bana maliyet fazla manisa anlamsız deyin anlarım ama kurallar şöle böle bahane aramayalım.o kadar soruldu yapalımmı die herkesde fikrini söyledi ve kurallar fikirler doğrultusunda değişti.bundan sonraki yarışların Ankara'da yapılması için şu an büyük çaba var eğer sağlanırsa hepimiz Ankara'da kendi pistimizde yarışırız.hem ulusal hem mahalli olarak çok farklı organizasyonlarda beraber olucaz zaten allahın izniyle.
    RACE WERKS

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yenı kurallar tamamen stratejık yarıslara acık ve aracları zorlamadan ulusal sampıyonu olma ıhtımalı yuksek. butun dunya bu sekılde yarısıyor tum dunyanın sıstemını Turkıyemızde gormekten gurulanıcagımıza nedense sıtem edıyorsunuz. bız bu kuralları kabul ettırmek ıcın basta Hasan abımız olmak uzere cok cabalar serf ettık.

bakın pıste cıkarsınız eger aracınız 12 sanıye yapar ıse ve o grupta 1. olamıycagınızı anlar ısenız aracınızı yavaslatır 13 sanıyenın en ıyısı olmaya calısırsınız. hersey en hızlı olmak degıldır. bunun dısında standart araclar ıle katılıp 15-16 sn yapan aracların da ulusal drag da kupa sansları var. lutfen kuralları tekrardan dıkkatlı bır sekıdle okuyup oyle yorumlar yapalım.

ıkı arac hazırladık ama katılmıcaz dıyorsunuz katılmama sebebınız nedır. zaten eskı kurallara gore hazırlandıysanız aracınızı en hızlı olması ıcın hazırlamıssınızdır. bu nedemek grubunuzda 1.lık sansınızın cok yuksek olması demek.

gercek DRAG pıstınde gercek KURALLAR ile YARISMAK istemez misiniz?

400mt surelerınızı gorebılecegınız dunya ya gore aracınızı karsılastırabılecegınız bır yarıs ıstemez mısınız?

eskı kurallarda kac senedır dragları bıtırdıler kelımelerını duyuyorduk nıye arabalar cok hızlanda yavas araclar egzost fıltrelı 50 tane 106 gtı saxo vts gelmıo denıordu. sımdı egzost fıltrelı 106 ve saxo lara fırsat dogdu. hepsı ayrı bır grup olabılır.

bu arada yanlıs anlasılmasın ulusal drag ıcın lısans parası bır kere verılıyor ve butun sezon aynı lısans ıle yarısılıyor. ulusal yarıscılar ıcın lısans yıllık cıkarılıo. yenı uyeler 250-300tl arası eskı uyeler 300-350tl arası bır ucret oduyor. bundan sonra tek masraf yarıs basına bıcılen yarıs katılım ucretı.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur kuralları bahane ediyorsun burda ama istediğin kurallarla geçen sezon kaç yarışa girdin?? kurallar son dakikada falan değişmedi taslak diye bir başlık halen duruyor bakarsan..
    08-01-2009, 11:49

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=23767

bir diğer konu araba hazırlamak zaten süreye kasmak değilmi iyi araba zaten iyi süre yapar yok burun farkı yok gizli nos bastı bunlar yok.basarsın görürsün süreni grubunu belirlersin olur biter.neyine itiraz ediyosunu anlamak mümkün değil.ha bana maliyet fazla manisa anlamsız deyin anlarım ama kurallar şöle böle bahane aramayalım.o kadar soruldu yapalımmı die herkesde fikrini söyledi ve kurallar fikirler doğrultusunda değişti.bundan sonraki yarışların Ankara'da yapılması için şu an büyük çaba var eğer sağlanırsa hepimiz Ankara'da kendi pistimizde yarışırız.hem ulusal hem mahalli olarak çok farklı organizasyonlarda beraber olucaz zaten allahın izniyle.
    istediğim kuralar dahılınde kac sezon die bırsey yok 2001 2002 den bu yana samimi oldgum kısıler yarısa gırdıler.tıpkı senın yanında olan kısıler gıbı şimdide ben dahil olmak için çaba sarfedıyorum

taslak için bu işte demirbaş olmus kişilerin dogrultusunda hareket edildi diye düşünüyorum.

araba hazırlamakdan kasdım hafiflik rollbar olayı nosun aşırı beslemenın serbest tutulması kısmıydı bu taslağa göre hazırlanmıs olsaydı turbo olarak hazırlardık kasdım bu idi atmosferık olarak zaten az oldgumuz ıcın sanıyelı yarısmak benım işime gelmedi toplam 2 3 araba olucak onun ıcınde o kadar masaraf yapamaya değmez seklinde düşündük cunku eskı kuralara göre olsaydı yınede arada benımde gecen sezon yaptgım gıbı ara ayaklarda gıren kısıler olurdu zevklı olurdu bu şekilde olması sizlerin daha çok işşine geldı grubunuzda katılımcı sayısı oldukca iyiydi

ankarada yarış için isabet olmus zaten katılanların cogu ankara baska sehırlere gıderek bu masrafdan kacınmıs olunur.

yanlıs hatırlamıyorsam ankarada olmasın asfaltı kötü tam ıstedgımız gıbı tutanamıyoruz vs gecen sezon bu sekılde konusmalar olmusdu inşallah ankara pistine musade çıkar zevkli keyıflı sekılde izleriz başarılar

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumartesi gunki antrenmanlar icin yirtiniyoruz sabah 7'de yola cikacagiz dige gunlerdir konusuyoruz .. Verilen numarayi aramaya gerek yok yine cikar geliriz iptal olursa gezmis olduk der , teselli buluruz muhim degil ama pazar gunu az katilim olmasin yeter :/
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumartesi gunki antrenmanlar icin yirtiniyoruz sabah 7'de yola cikacagiz dige gunlerdir konusuyoruz .. Verilen numarayi aramaya gerek yok yine cikar geliriz iptal olursa gezmis olduk der , teselli buluruz muhim degil ama pazar gunu az katilim olmasin yeter :/
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istediğim kuralar dahılınde kac sezon die bırsey yok 2001 2002 den bu yana samimi oldgum kısıler yarısa gırdıler.tıpkı senın yanında olan kısıler gıbı şimdide ben dahil olmak için çaba sarfedıyorum

taslak için bu işte demirbaş olmus kişilerin dogrultusunda hareket edildi diye düşünüyorum.

araba hazırlamakdan kasdım hafiflik rollbar olayı nosun aşırı beslemenın serbest tutulması kısmıydı bu taslağa göre hazırlanmıs olsaydı turbo olarak hazırlardık kasdım bu idi atmosferık olarak zaten az oldgumuz ıcın sanıyelı yarısmak benım işime gelmedi toplam 2 3 araba olucak onun ıcınde o kadar masaraf yapamaya değmez seklinde düşündük cunku eskı kuralara göre olsaydı yınede arada benımde gecen sezon yaptgım gıbı ara ayaklarda gıren kısıler olurdu zevklı olurdu bu şekilde olması sizlerin daha çok işşine geldı grubunuzda katılımcı sayısı oldukca iyiydi

ankarada yarış için isabet olmus zaten katılanların cogu ankara baska sehırlere gıderek bu masrafdan kacınmıs olunur.

yanlıs hatırlamıyorsam ankarada olmasın asfaltı kötü tam ıstedgımız gıbı tutanamıyoruz vs gecen sezon bu sekılde konusmalar olmusdu inşallah ankara pistine musade çıkar zevkli keyıflı sekılde izleriz başarılar
    kardeş sen şimdi kuralları baştan sona okudun ve ordan arabanın turbo olmasınımı çıkardın??2. Grup Standart A'ya gireceksin yarışacaksın noslu veya turbolu orta halliler bi üst gruba girer roll bar falan yapmana gerek yok...
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kop42 onur gerekli bilgiyi verdim 2009 sezonunda yarışların Ankara'da olmasıyla kendisinide aramızda görürsek mutlu olacağız
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kop42 onur gerekli bilgiyi verdim 2009 sezonunda yarışların Ankara'da olmasıyla kendisinide aramızda görürsek mutlu olacağız
    tesekur ederım ilgin için.

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ha_SaaaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım aracım 1.4 mahallı yarıslarında acılan ketegori 1800 cc ya kadar olan araclar ...

yanı ben 1.4 olarak gtı veya vtı lamı kalkcam ? ben böle saçmalık gercekten görmedim ...

hani genclerinde heveslerını kursaklarında bırakıyolar bencede girmemek en mantıklısı gibi geliyor
    hacim ve besleme sınırlamaları ile asla adil bir sınıflama yapamassınız.kg veya cc avantajlı(gizli noslularda ayrı) bir iki araba çıkar diğerleri sezon boyunca figürandır.yeni sistemde her cc her besleme belli sn yeyi hedef alıp setuplarını ona göre yaparsa çok zevkli,çekişmeli süprizlerle dolu yarışlar seyrederiz.kuralların değişmesine en çok üzülenler illegal yollarla avantaj sağlamaya çalışanlardır diye düşünüyorum.
    katılımın azlığı geçen sene sinyallerini verdi ve bu senede krizle birlikde şu anki durum ortaya çıktı.drag yarışmacıları çok zengin insanlar değilki kriz onları etkilemesin.ankaradan ,istanbuldan akhisara gitmek yarışmak minimum 1500 tl.katılımın azlığını gidipde tosfed e bağlamayın.tosfed in yarış yapılması için ne kadar çırpındığını ben çok iyi biliyorum.
    kuralları iyi okuyun anlamaya çalışın katılım azlığını kurallara bağlamaya çalışmayın.yeni kuralları yarışanlar çok iyi anlıyor ve destekliyor.lütfen at gözlüğüyle bakmayın.kurallarla ilgili anlamadığınız uyarmı uymazmı dediğiniz neresi varsa çaldırın ben sizi arayayım anlatayım baştan sona 0532 337 6006 3-4 yıldır kurallarla ilgili hep fikirlerim oldu ilk defa bu kadar köklü değişikliğe yetkililer izin verdi.şu anki kurallara sahip çıkalım eskiye dönmeyi bırakın tesis ve imkanlar geliştikce bu kuralları geliştirelim.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sokak yarisi degi Turkiye Sampiyonlugu.
    hadi gel yarisalim diyip getz le bile yarisirsiniz sokakta
    hic lisans almamis ve almicak lar bu yarislara golge dusurmesin.

katilan kisiler belki tr nin en hizlilari degil ama en prolari.
    Turkiye sampiyonlugu 5 kisi arasinda bile cekisse, birileri onlara ozenip yada onlari gecmek icin girecek

ama hic girmicek kisiler bir dunya kotu laf ile bu isin sayginligini dusuruyor.

katilm cok olucak diye kuralari insanlara uyarlamak lazim, bu olamaz,

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sokak yarisi degi Turkiye Sampiyonlugu.
    hadi gel yarisalim diyip getz le bile yarisirsiniz sokakta
    hic lisans almamis ve almicak lar bu yarislara golge dusurmesin.

katilan kisiler belki tr nin en hizlilari degil ama en prolari.
    Turkiye sampiyonlugu 5 kisi arasinda bile cekisse, birileri onlara ozenip yada onlari gecmek icin girecek

ama hic girmicek kisiler bir dunya kotu laf ile bu isin sayginligini dusuruyor.

katilm cok olucak diye kuralari insanlara uyarlamak lazim, bu olamaz,
    bı hatanı solıyım bu kuralların cıkma sebebı yarısmak ısteyen getzle bıle yarıssın dıe

ben ulusala hıc gırmedım soz hahkkı tanınırsa bısey solıyım,bu kurallar bence cok ıı oldu neden dersenız,yıllardır herkes ısyan edıyodu adamın arabası cok hafıf,hacmı fazla,nos bastı,dragı bıtırdıler,o kdr paramız yok ılla bılmem kac bın dolar mı harcamamız lazım yarısmak ıcın,onu yaptı bunu yaptı,yok bılmem ne..kımse kendını kandırmasın artık bu bahanelerle,kımse haksız kazanc elde edemıcek bence bu kurallar ıle..adamın hacmı fazlaysa senden barız hızlıysa ztn aynı grupta olmıcaksın..adam hafıf oldugu ıcın hızlıysa ztn sanıye ayrımı oldugu ıcın adam ust gruba cıkıcak..

fabrıkasyon 2.0 turbo araclar draga gıremıyodu ornek olarak golf gtı,astra gtc,cupra r vb..neden cunku rakıbı saxo vts,bugaru,subaru vb ıdı..sımdı ole mı? mantıklı dusunelım arkadaslar..bu kuralları hazırlanmasında ve kabul edılmesınde emegı gecen herkese tesekkur ederım kendı adıma..daha fazla katılım olmaması ıcın hıc bır sebep yok..katılım azalırsa sebebı bence suan kı ekonomık durumdur kurallarla ılgısı yoktur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)