User Tag List

Sayfa 12/19 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
361 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: 12 nisan akhisar drag

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu kadar kötü bir drag organızasyonu gormedım, bursadan kalkıp gıttık güzel bı yarıs olur ümidiyle katılan toplam arac sayısı 12, bızım bursada ıllegal yaptıgımız draglarda bıle en az 30-40 arac olur kalkıs yapan , hiç zevklı bır yarıs değildi, ama k20 hondanın bırıncı olması bır honda fanatıgı olarak gurur verdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırde net olarak goremedım beyaz bır honda vardı, 1.6 ies mıydı vtı mıydı, eger vtı sa cok yazık, 16 ies ise cesaretınden dolayı kutlarım

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Organzisyon berbat onca yolu tepip gelen seyirciye hiç saygıları yoktu sen oraya adam akıllı izlemek için bi alan yapmazsan tabikide gelip duvardan bakacaklar yok duvarın ordan çekilemzseniz yarış başlamaz die ortada megafonla polisler ve görevliler geziyodu madem öyle bi olay var koy oraya 2 tane görevli ilk gelenlerden itibaren geçmesini engelle saat 13:30 du hala kurul toplantısı yapıoruz dediler kaçta başladı yarış bilmiyorum bizde beklemdik kalkıp gittik

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırde net olarak goremedım beyaz bır honda vardı, 1.6 ies mıydı vtı mıydı, eger vtı sa cok yazık, 16 ies ise cesaretınden dolayı kutlarım
    civic 1,4 tü..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gercektenmı ulas helal olsun cesatere bak 106 ıle kalktı adam bravo, tahmınımce arabasını denemek ıcın katılmıstır arkadas

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 katagoride sadece o vardı onun için 1.6 larla kalktı.. ama duruşu fenaydı kafa baya çakılıydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa bıde kavuniçi 106 her kalkısta vıteste sorun yasadı neden olabılır acaba vıtes atmayı bılmeyen adam katılmaz zaten yarısa ama aracta teknık bır arıza vardı dıye düşünüyorum resmen aragaz yapmadan vıtese gecmıodu arac

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deli ye harbiden tebrik 2. bir enkaz vakası ama ne gitti bee k20
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k20 izmirden gelırken manısa cıkısındakı düzlükte yanımızdan uctu (gectı demıyorum dıkkat) dedım kı bu yarıs fena olacak ne m5 kaldı zaten nede m3

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok fenaydı valla.. ben m3 ile m5 sonradan uzar geçer dedim ama yanılmışım.. kaç boy oldu sayamadım finish çizgisinde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben saydım boy boy

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sportivo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle katılan tüm yarışmacılara ve izleyen tüm seyircilere teşekkürler...
    özelliklede antalyalı dostlarımıza

adam akıllı izllenecek bir yer olmaması organizasyonun değil belediyenin suçudur. sonuçta orada organizasyon yapan klup oranın sahibi değildir ve o organizasyonun orda yapılmasının sebebi federasyonun linaslı pisti olmasıdır.
    biz yarışlarmızı etham beyle görüşüp auto drom izmirde de yapmayı biliyoruz hatta orda yapmak daha çok seyirci ve düşük maliyet demek ama sonuçta orası kısa bir pist ve orda da seyircileri sadece yukarı tribune alabiliriz pit duvarının sadece göstermekik bir duvar oldugunu hiç bir çarpmaya dayanmadıgını type r trophy 2. yarışında selim abinin kazası sonrası gördük
    ayrıca organizasyonun seyircilere saygısı olmadığı kadar seyircilerinde spora saygısı yoktu araçları tahrik ettiler farklı şekillerde.
    zamanında başlamamasının nedeni de oraya kadar gelip pist dışında patinaj çekmek ya da yüksek devirli giderek kullanmak yerine gerçekten otomobil sporlarını seven izmirden gelecek arkadaşlarımızı beklememizdi ve somadan manisaya kadar görevli olan tek 112 ambulansını beklememizdi. eğer ulusal ralli ve tırmanma yapıp ve yıl sonu raporlarında bu organizasyonları en iyi yapan klup iseniz mahalli bir yarış bile yapsanız o kırmızı şeritli ambulansı beklersiniz.

ama benim anlamadığım bazı şeyler var.
    1. mahallinin yeni kurallara göre yapılmasının katılımı düşüreceğini söylediniz eski kurallara göre yaptık hatta kategorileri daha girilebilir yaptık ama katılım hala düşüktü
    2. fodepar ve geçti geçilmedi kaygısı olmayan bir yarıştı çünkü sistemimiz kusursuz çalıştı tüm yarışmacılar 0-402 sürelerini net olarak gördü. yarış öncesi tartıya çıkararak araçlarının ağırlığını gördü.keşke erken gelseydi de o k20 eg ninde kilosunu ölçe bilseydik.bunun hakkında kimse birşey yazmamış
    3. araçların tüm süreleri 16 ile 14 sn arasında sıkıştı en güçlü araçlar bile 13 ün ceza sınırına bile giremedi.
    bence bu da yeni ulusal drag sezonunun ne kadar eğlenceli olacağını gösterdi

saygılar

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baska resimler varsa paylaşılırsa iyi olur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katılım gercekten cok düşüktü, bence bunda federasyonun sucu cok buyuk tr de drag dıye bişeyın kalmasını ıstemıolar heralde, federastona baglı olmayan mahallı yarıslar, tıme traıl organızasyonları daha eglencelı ve bol kalkıslı gecıo bence fderasyon elını draglardan ceksın özel bır drag federasyonu kurulsun bakın o zman neler oluyo

saygılar

e.bastas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sportivo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle katılan tüm yarışmacılara ve izleyen tüm seyircilere teşekkürler...
    özelliklede antalyalı dostlarımıza

adam akıllı izllenecek bir yer olmaması organizasyonun değil belediyenin suçudur. sonuçta orada organizasyon yapan klup oranın sahibi değildir ve o organizasyonun orda yapılmasının sebebi federasyonun linaslı pisti olmasıdır.
    biz yarışlarmızı etham beyle görüşüp auto drom izmirde de yapmayı biliyoruz hatta orda yapmak daha çok seyirci ve düşük maliyet demek ama sonuçta orası kısa bir pist ve orda da seyircileri sadece yukarı tribune alabiliriz pit duvarının sadece göstermekik bir duvar oldugunu hiç bir çarpmaya dayanmadıgını type r trophy 2. yarışında selim abinin kazası sonrası gördük
    ayrıca organizasyonun seyircilere saygısı olmadığı kadar seyircilerinde spora saygısı yoktu araçları tahrik ettiler farklı şekillerde.
    zamanında başlamamasının nedeni de oraya kadar gelip pist dışında patinaj çekmek ya da yüksek devirli giderek kullanmak yerine gerçekten otomobil sporlarını seven izmirden gelecek arkadaşlarımızı beklememizdi ve somadan manisaya kadar görevli olan tek 112 ambulansını beklememizdi. eğer ulusal ralli ve tırmanma yapıp ve yıl sonu raporlarında bu organizasyonları en iyi yapan klup iseniz mahalli bir yarış bile yapsanız o kırmızı şeritli ambulansı beklersiniz.

ama benim anlamadığım bazı şeyler var.
    1. mahallinin yeni kurallara göre yapılmasının katılımı düşüreceğini söylediniz eski kurallara göre yaptık hatta kategorileri daha girilebilir yaptık ama katılım hala düşüktü
    2. fodepar ve geçti geçilmedi kaygısı olmayan bir yarıştı çünkü sistemimiz kusursuz çalıştı tüm yarışmacılar 0-402 sürelerini net olarak gördü. yarış öncesi tartıya çıkararak araçlarının ağırlığını gördü.keşke erken gelseydi de o k20 eg ninde kilosunu ölçe bilseydik.bunun hakkında kimse birşey yazmamış
    3. araçların tüm süreleri 16 ile 14 sn arasında sıkıştı en güçlü araçlar bile 13 ün ceza sınırına bile giremedi.
    bence bu da yeni ulusal drag sezonunun ne kadar eğlenceli olacağını gösterdi

saygılar
    esasen bize gösterdiğiniz ilgi ve destekler için bizde teşekkür ederis.bir konuya değinmek istiyorum gerçekten seyircinin durumu bizi üzdü diyebilirim yarışan mavi saxo'muz yarış dönüşünde taşlandı bu nasıl bir mantıkdır anlayamadık ki daha sonra görenler biliyor araç içerden dönmek zorunda kaldı.birde katılım konusu gerçekten üzücüydü daha çok araç gelseydi keşke ama maalesef her zamnki gibi yarış işleri pist dışında oluyor dışarda her gece yarışan araçlar gelip araçlarını görmek adına dahi katılımda bulunmuyorlar turuncu 106 ya gelince evet sürekli vites sorunu yaşadı bir arkadaş demişya hiç kaldırmayı bilmeyen birimi diye evet hiç daha yarışmamış bir arkadışımızdı onu cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ve inanın ilk defa bir yarış organizasyonunda vede ilk defa bir arabayla kalkış yaptı bunu özellikle belirttimki geçilmiş olmanın mazereti olarak değil sürekli yarışan arkadaşlarımızında cesaretlerini pistte göstermeleri için bir örnek olarak belirttim saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e.bastas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    esasen bize gösterdiğiniz ilgi ve destekler için bizde teşekkür ederis.bir konuya değinmek istiyorum gerçekten seyircinin durumu bizi üzdü diyebilirim yarışan mavi saxo'muz yarış dönüşünde taşlandı bu nasıl bir mantıkdır anlayamadık ki daha sonra görenler biliyor araç içerden dönmek zorunda kaldı.birde katılım konusu gerçekten üzücüydü daha çok araç gelseydi keşke ama maalesef her zamnki gibi yarış işleri pist dışında oluyor dışarda her gece yarışan araçlar gelip araçlarını görmek adına dahi katılımda bulunmuyorlar turuncu 106 ya gelince evet sürekli vites sorunu yaşadı bir arkadaş demişya hiç kaldırmayı bilmeyen birimi diye evet hiç daha yarışmamış bir arkadışımızdı onu cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ve inanın ilk defa bir yarış organizasyonunda vede ilk defa bir arabayla kalkış yaptı bunu özellikle belirttimki geçilmiş olmanın mazereti olarak değil sürekli yarışan arkadaşlarımızında cesaretlerini pistte göstermeleri için bir örnek olarak belirttim saygılar
    ilk defa yarısıo olması guzel bişey herseyın bır ılkı var ve daha nıce yarıslara katılması gılegı ıle ancak kullanıcıdan cok aracın sanzumanında sorun oldugunu dusunuyorum

e.bastas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk defa yarısıo olması guzel bişey herseyın bır ılkı var ve daha nıce yarıslara katılması gılegı ıle ancak kullanıcıdan cok aracın sanzumanında sorun oldugunu dusunuyorum
    şöle söleyeyim aracın ustası benim yarışdan sonra aracın sahibi serdar ve ben sürdük aracı şanzımanında bir sorun yok yarışan arkadaşımızın heyecanı ***** ilk yarışı

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben saydım boy boy
    Boy boy derken ? uzay gemisi girermiydi araya ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)