honda asla gecılmez f1 ıle denesın gecılsın kesın bı sorunu vardır honda cunku
honda asla gecılmez f1 ıle denesın gecılsın kesın bı sorunu vardır honda cunku
et giren yere dert girmez.
Kimseye drag öğretecek değilim
1-Çok güçlü bir araç güne-kullanana göre daha güçsüz rakibine geçilebilir.
2-106 lar hondalar modifiye edilmiyorken nasıl yürüyordu herkes biliyor.
3-Nadir b16b pistonu egzantrik ile neler yaptı biliniyor
4-Nıf Vy nin en büyük rakibiydi neler yaptı biliniyor.
5-Zamanında mertcan type r geçiyordu dragta
Yani bu olayı büyütmeye gerek yok.
2001 temiz 306'ım olsun sürüngen yapayım daha ne isterim.Hatta fabrikadan 2000 tane üretiyoruz desinler tr ye geleni satınalayım nerden o günler![]()
Yok şunu anlamıyorum ters düz birader ne demek bunlar ağarmı yapıyorsun aklın sıra.
Yazdığına önce dikkat edeceksin sonra burda ağar yapacaksın. Beni tanıyormusun hayır ben seni tanıyormuyum hayır.
Honda olmadan önce bende Not 16 ile el freni çekiyorduk bayrampaşada crmnin önünde. Derdimiz tasamız yok Peugeot markası ile.![]()
her laf ağızdan çıkanı bağlar ona ithafen yazabilirsin. bu işlerin nasıl olacağını ben sana öğretecek değilim. her honda sahibi pug u kötüler sevmez beğenmez demek değildir. ben yıllarca pug kullandım arabamı pug servisinde yaptırdım. sadece genelleme yapma dendi. ben nasıl pug kullananlara saygı duyuyorsam herkes gibi o saygı karşı taraftan bekleniyor o kadar.
Failure is not an option.
215 hp 1000 kg bir aracı
167 hp 900 kg bir arac nasıl gecicek bana bunu acıklarmısınız
aracın arızası var deniyor inanmıyorsunuz he arabanın benimle bir alaksı varmı oda yok
honda fanatigimiyim asla
ama olmucak dua ya amin demeyi pek sevmem
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kocum sen ne sacmaladın bu yazında bana acık acım ifade edermisin
yok adana bitti antalyamı başladı falan filan salak salak yazılar yazma ufak beynin ile küçük bir hesab yap yazdıklarım ile
vti 210 küsür hp herşeyi düzgün hali neden bu kadar küçümsedin şimdi sen vti ı
106 iyidir torkludur ama 3 ncü vitese kadar önde kalabilir sadece bu aracın 400 metre cook uzun mesafe 106 nın sadece körfezde şansı var
Call for prayer
Instagram hesabımız
sen ilk önce az boşa aLçok sardın yeterince
biz orda şaka mahiyetinde dedik
senin beynin çok büyük belli ileri görüşlüsün ama 106 vti geçti diye bi aglamadıgın kaldı.yok hayal meyal geçti işte hayalmi gördük arızalıysa bizene?bizi baglar girdi yarıştık 189 hp haliyle ama 106 içinde iyi süren biri yoktu.çok 106 ile yarıştın galiba herşeyi çok iyi bilion...izmite gelirseniz orda yine geçeriz dert etmeyin
Call for prayer
Instagram hesabımız
bugünkü olaydan sonra ist-ank muhabbeti yapmayız mrk etmeyin.ulusalda görmek isteriz turbo vti geçen vtekleri
ben anlamadım sen bunu bana mı yazıyorsun benim böle bir iddiam mı oldu?
evet haklısın bu gün biraz gerildik seninle sorunumuz olmaz zaten
de su turbo vti gecen vtec ler lafın bana mı benim öle bir iddiam oldugunu sanmıyorum zaten vtec im yok
ama ben ulusaldayım inşallah bu yıl yeşille az kaldı bitmek üzere
Call for prayer
Instagram hesabımız
kg beygır cok bısı anlam ıfade etmez e36 m3 321 hpkomple eksozlu chıplu kac olmustur bılmem ama dynoda 243 hp cıvarlarında s14 gectı gozumun onunde m3ü kılolarıda bırbırıne yakın ama beygırlerın arasında epey fark var
bu ıs arabadan arabaya degısır ama 1.6 hacımde 210 hp nası alınmıs onuda anlamıs deılım 100 oktanın ustunde bı yakıtmı kullanılıo bu arabada
aklı mantıgı olan kimse zaten öle bişiy diyemez.çok övüldü iyi gidiyor dendi,bizde gittik gördük iyi gidiyormuş gerçektende.
laci vtegi hiçbir 106 geçemez deyince hayal görmeyin deyince bizde hayalmi gördük diye sorduk kendimize okadar...hayırlı işleR![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)