Özledik valla :D
Printable View
Videolar güzel herşey güzel.Bi dahaki yarışlarda izlemeye gelicem insallah.
Başarılarınızın devamını dilerim !
arkadaşlar yorumları okudum iyi kötü herkez bişeyler yazmış benim takıldığım nokta biz antalyadan kalkıp 500 km yol geliyoruz 7 araçla yarış oluyor koskoca izmirde bukadarmı arac var vay yazık draglar elden gidiyo onun için bişeyler yapmayaçalışın pistiniz var kısa olsada sanslısınız yarışagelince metin abiyi bizde teprik ettik akhisarda ben geçmiştim o aracı bidaha nasip olmadı bun lar tatlı ensantaneler geçebilirde emeğe saygı
lütfen ben ikinci turda kendi 106 n,mıza geçildim yarış düzen leyen abilerin arkadaşların dikkatine biraz daha esnek olabilirler kura konusunda ayrıca bu grup tan 7 araçtan 4 tanesi antalyadan
orcunla saxo denedıgınde orcunun sanzıman problemı vardı,orcun aracı alalı 1 hafta fln olmustu aracını tanımıyordu 4000 de roll yapmıs saxo ıle:D:D saxonun orcunu gecme sansı yok hatta yanında tutunma sansı bıle yok..kımse yanlıs anlamasın bu lacı vtece cok cıddı para harcandı..kımsenın takmadıgı parcalar takıldı,1.6 sınıfında bence rakıpsız..benım dusuncem bu yonde kımse kızmasın..metın abıde arabasına daha cok alsınca kımseyı arkadan gelıp gecmek zorunda kalmıcagını dusunuyorum;)
mesela katılacağım halde katılmayan biri olarak şunu yazayım en son s2k ile katılmıştım aracımda stepne bile varken girdim ama etrafımda arka camı torbadan yapılmış ve arka kaputu karton üstüne fiber malzemesi yapıştırılmış araçlar vardı hatta ön kaput aynı vs.
para kazanmak birinci öncelik olunca çoğu kişi soğuyor.
Kura esnekliği olmayan bişey oraya takım olarak değil bireysel olarak katılıyorsun.
Unutmamak lazım ki kurallar buna hükmediyor boynumuz kıldan ince diyip katılmıyorum sorun kalmıyor.
itiraz etsek ne faydası var ki ara sonuçta İzmir'in arabası başka bi şey demiyorum... o arabayı herkese soruyorum ulusala yani gerçek drag yarışını olduğu ulusal yarışlara katılabileceğini söyleyen arkadaşı takdir edicem hiç bi şey bilmediği için sakın bana kurallara göre aracımız hafifletildi demesinler kurallarda araç hafifletme diye bi şey yoktur. sadece sökebilecek olduğu şey stepnedir.
izmir'in aracı demek ne demek benim aracım da izmir'in aracı herşeyi standarttı yarışı düzenleyenleride tanıyorum ama karşıma izmir dışından stroker'lı araç geldi söylediğimde de şimdi motoru mu açalım dediler bende eyvallah dedim. mahalli yarışlarda çok sert kurallar yok. heleki izmirde.....
ya arka camı torbadan olan araçlarda izmirden değil di
sanki ilk defa bu sene yarışıyorsunuz..Ve sanki ilk defa hafifletilmiş arac bu..:)
aynen öle kardeşim kesinlikle atışmada olacak çekişmede:) :icon_tup:
Konunun tadı tuzu kaçıyor.Herkes sakin olsun.Konuya boş boş msg.lar yazmayın.Yıllardır olağan gelen bir çekişme karşılaşmadır bu vti-gti sınıfında her zaman görülür. ilk defa olmuyor!Biraz daha Dikkatli olalım.
bana 1.6 peugeot 106 gti'ın hangi işlemler sonrasında 180-186 hp arası bi güç ürettiğini,hangi ekipmanların takılarak bu güçlerin yakalandığını açıklarsan peugeot markasına uzak biri olarak sayende bilgilenmiş olurum.sayın erkan baştaş mikrofona senin aracın için 180-186 hp arası bişey demişti hem bölece senin aracındada neler olduğunu öğrenmiş oluruz
egzantrık olarak pt54 kullanabılırsın yuksek sıksıtırmalı pıston kapagı oynayıp mekanık ıtıcı yay sapka trhooetl yapabılırsın headr yaparsın subablarla oynarsın wems beyın kullanlabılır enjektorlerını buyutur ateslemenle oynarsın hafifletirsin tutunmak ıcın suspansıyon coılover felan terıch edelebılır. hafıf volan debriyaj
dönen parcayı hafifletirsen krank kol volan gıbı kalkısda ınanılmaz sekılde etkılı olur.