User Tag List

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
241 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: 17 mayıs izmir pınarbaşı pisti drag yarışları

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı soneR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Özledik valla
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videolar güzel herşey güzel.Bi dahaki yarışlarda izlemeye gelicem insallah.
    Başarılarınızın devamını dilerim !

07 db 408
    Misafir
    arkadaşlar yorumları okudum iyi kötü herkez bişeyler yazmış benim takıldığım nokta biz antalyadan kalkıp 500 km yol geliyoruz 7 araçla yarış oluyor koskoca izmirde bukadarmı arac var vay yazık draglar elden gidiyo onun için bişeyler yapmayaçalışın pistiniz var kısa olsada sanslısınız yarışagelince metin abiyi bizde teprik ettik akhisarda ben geçmiştim o aracı bidaha nasip olmadı bun lar tatlı ensantaneler geçebilirde emeğe saygı
    lütfen ben ikinci turda kendi 106 n,mıza geçildim yarış düzen leyen abilerin arkadaşların dikkatine biraz daha esnek olabilirler kura konusunda ayrıca bu grup tan 7 araçtan 4 tanesi antalyadan

SİNANN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EGVTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aleykum selam dıyelım artık vıdeo da bırısı antalyaya slm olsun demişte slmı almak lazım

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orcunla saxo denedıgınde orcunun sanzıman problemı vardı,orcun aracı alalı 1 hafta fln olmustu aracını tanımıyordu 4000 de roll yapmıs saxo ıle saxonun orcunu gecme sansı yok hatta yanında tutunma sansı bıle yok..kımse yanlıs anlamasın bu lacı vtece cok cıddı para harcandı..kımsenın takmadıgı parcalar takıldı,1.6 sınıfında bence rakıpsız..benım dusuncem bu yonde kımse kızmasın..metın abıde arabasına daha cok alsınca kımseyı arkadan gelıp gecmek zorunda kalmıcagını dusunuyorum

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07 db 408 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yorumları okudum iyi kötü herkez bişeyler yazmış benim takıldığım nokta biz antalyadan kalkıp 500 km yol geliyoruz 7 araçla yarış oluyor koskoca izmirde bukadarmı arac var vay yazık draglar elden gidiyo onun için bişeyler yapmayaçalışın pistiniz var kısa olsada sanslısınız yarışagelince metin abiyi bizde teprik ettik akhisarda ben geçmiştim o aracı bidaha nasip olmadı bun lar tatlı ensantaneler geçebilirde emeğe saygı
    lütfen ben ikinci turda kendi 106 n,mıza geçildim yarış düzen leyen abilerin arkadaşların dikkatine biraz daha esnek olabilirler kura konusunda ayrıca bu grup tan 7 araçtan 4 tanesi antalyadan

daha katılım olurdu ama olmadı onunda sebebını bılen bılıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07 db 408 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesela katılacağım halde katılmayan biri olarak şunu yazayım en son s2k ile katılmıştım aracımda stepne bile varken girdim ama etrafımda arka camı torbadan yapılmış ve arka kaputu karton üstüne fiber malzemesi yapıştırılmış araçlar vardı hatta ön kaput aynı vs.

para kazanmak birinci öncelik olunca çoğu kişi soğuyor.

Kura esnekliği olmayan bişey oraya takım olarak değil bireysel olarak katılıyorsun.

Unutmamak lazım ki kurallar buna hükmediyor boynumuz kıldan ince diyip katılmıyorum sorun kalmıyor.

vtsgokhan
    Misafir
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kural kitapçığında neler yasak? itiraz ettiniz mi bu duruma peki?
    itiraz etsek ne faydası var ki ara sonuçta İzmir'in arabası başka bi şey demiyorum... o arabayı herkese soruyorum ulusala yani gerçek drag yarışını olduğu ulusal yarışlara katılabileceğini söyleyen arkadaşı takdir edicem hiç bi şey bilmediği için sakın bana kurallara göre aracımız hafifletildi demesinler kurallarda araç hafifletme diye bi şey yoktur. sadece sökebilecek olduğu şey stepnedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtsgokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itiraz etsek ne faydası var ki ara sonuçta İzmir'in arabası başka bi şey demiyorum... o arabayı herkese soruyorum ulusala yani gerçek drag yarışını olduğu ulusal yarışlara katılabileceğini söyleyen arkadaşı takdir edicem hiç bi şey bilmediği için sakın bana kurallara göre aracımız hafifletildi demesinler kurallarda araç hafifletme diye bi şey yoktur. sadece sökebilecek olduğu şey stepnedir.
    izmir'in aracı demek ne demek benim aracım da izmir'in aracı herşeyi standarttı yarışı düzenleyenleride tanıyorum ama karşıma izmir dışından stroker'lı araç geldi söylediğimde de şimdi motoru mu açalım dediler bende eyvallah dedim. mahalli yarışlarda çok sert kurallar yok. heleki izmirde.....
    ya arka camı torbadan olan araçlarda izmirden değil di

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuzde 3 toloresı vardı arkadasım vtecte yaklasık 35 kılo sokebılırsın

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanki ilk defa bu sene yarışıyorsunuz..Ve sanki ilk defa hafifletilmiş arac bu..
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EGVTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanki ilk defa bu sene yarışıyorsunuz..Ve sanki ilk defa hafifletilmiş arac bu..
    sende haklısın abi her yıl aynı terane ama zevkli oluyor.böyle atışmalar iddalar olmasa reyting olmaz.her yarışın sonucu merak ediyoruz...iyi veya kötü.katılım olmazsa eğer drag diye bişiy artık olmayacak

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öle kardeşim kesinlikle atışmada olacak çekişmede
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin şahsına yada aracına yönelik hiçbir suçlama göremedim ben ama,şimdi senin ustan sayın baştaş yarışta senin aracın için 1.8 stroker dedi 186 hp dedi sen 1.6 ya 1.6 demişsin böle ciddi bi şekilde yapılmış aracı (senin aracın) bi araba geçiosa o araba (laci vtec yani ) demekki seninkinden iyi hazırlanmış,araç çıplak demişsin bu yarışın belli kuralları vardı ve o kurallara uygun şekilde arac kontrol edildi bi sıkıntı görülmedi ve yarıştı geçti şans eseri derkende ben yarışta senin aracı kaldıramadığına yada vites kaçırdığına şahit olmadım şans eseri derken ne kastettin onuda anlamadım vtec şans eseri bi kez vites kaçırdı ondada siyah 106 geçti şans eseri budur! tr'de bu şekilde profesyonelce hazırlanmış vtecler olduğu sürece bence senin tabirinle aslanların gaz kesmeyi değilde taban sacını delicek şekilde gaza basmaları lazım
    Araçların hiçbirisinde 1.8 stroker falan yok arkadaslar. Erkan ustada öyle birşey demez kendi yaptığı arabayı bilir heralde. Araçların ikiside 1.6 Nokta...
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Konunun tadı tuzu kaçıyor.Herkes sakin olsun.Konuya boş boş msg.lar yazmayın.Yıllardır olağan gelen bir çekişme karşılaşmadır bu vti-gti sınıfında her zaman görülür. ilk defa olmuyor!Biraz daha Dikkatli olalım.
    Failure is not an option.

vtsgokhan
    Misafir
    Alıntı tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçların hiçbirisinde 1.8 stroker falan yok arkadaslar. Erkan ustada öyle birşey demez kendi yaptığı arabayı bilir heralde. Araçların ikiside 1.6 nokta...
    arac kesınlıkle 1.6 dır asla boyle bır seyı kabul etmem ve erkan usta da oyle bırsey demez bos laf bunlar...

hsyn_çvk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac kesınlıkle 1.6 dır asla boyle bır seyı kabul etmem ve erkan usta da oyle bırsey demez bos laf bunlar...
    bana 1.6 peugeot 106 gti'ın hangi işlemler sonrasında 180-186 hp arası bi güç ürettiğini,hangi ekipmanların takılarak bu güçlerin yakalandığını açıklarsan peugeot markasına uzak biri olarak sayende bilgilenmiş olurum.sayın erkan baştaş mikrofona senin aracın için 180-186 hp arası bişey demişti hem bölece senin aracındada neler olduğunu öğrenmiş oluruz

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana 1.6 peugeot 106 gti'ın hangi işlemler sonrasında 180-186 hp arası bi güç ürettiğini,hangi ekipmanların takılarak bu güçlerin yakalandığını açıklarsan peugeot markasına uzak biri olarak sayende bilgilenmiş olurum.sayın erkan baştaş mikrofona senin aracın için 180-186 hp arası bişey demişti hem bölece senin aracındada neler olduğunu öğrenmiş oluruz

egzantrık olarak pt54 kullanabılırsın yuksek sıksıtırmalı pıston kapagı oynayıp mekanık ıtıcı yay sapka trhooetl yapabılırsın headr yaparsın subablarla oynarsın wems beyın kullanlabılır enjektorlerını buyutur ateslemenle oynarsın hafifletirsin tutunmak ıcın suspansıyon coılover felan terıch edelebılır. hafıf volan debriyaj

dönen parcayı hafifletirsen krank kol volan gıbı kalkısda ınanılmaz sekılde etkılı olur.
    et giren yere dert girmez.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egzantrık olarak pt54 kullanabılırsın yuksek sıksıtırmalı pıston kapagı oynayıp mekanık ıtıcı yay sapka trhooetl yapabılırsın headr yaparsın subablarla oynarsın wems beyın kullanlabılır enjektorlerını buyutur ateslemenle oynarsın hafifletirsin tutunmak ıcın suspansıyon coılover felan terıch edelebılır. hafıf volan debriyaj

dönen parcayı hafifletirsen krank kol volan gıbı kalkısda ınanılmaz sekılde etkılı olur.
    peki kankacım bana gösterebilirmisin bu uygulamalardan sonra sezonu yarışarak full tamamlıyacak bir 106 evet bunlarla olur ama
    ama işte
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)